pargalatsos
Νεοφερμένο μέλος

παντως εγω δεν εχω προβλημμα, κανω σοτματικο στην κοπελα μου και μετα την φιλαω, δεν τρεχει κατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

χαχχαχα... στον φιλο που ειπε να αυτοπιπωθουμε.. φιλε το εχω δοκιμασει απλα δε γινετε...

Ακόμα μια Υπερρεεαλιστική στιγμή, ερχόμενη δεύτερη μόνο ύστερα από την ατάκα της Πέστην για την πρακτική αποτρίχωση των περιοχών πέριξ της απεκκριτικής διόδου...

ΚρύβεΛόγια
Νεοφερμένο μέλος

Με άντρα, από την μέχρι τώρα πείρα μου, δεν έχω δεί ιδιαίτερη προθυμία από πλευράς του. Μάλλον καταναγκαστικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος

Α και τα ανθρωπινα υγρα ειναι συνταγες της φυσης οπως και η μυρωδια του ανθρωπου και εχουν το αρωμα τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Ο λόγος που απαντώ στο θέμα, είναι ότι πριν λίγες μέρες είχαμε σχετική συζήτηση σε ανδροπαρέα. Οι γνώμες που ακούστηκαν ήταν "συχαίνομαι", "δεν το κάνω ποτέ", "το κάνω από καταναγκασμό για να μην παρεξηγηθεί", "δεν είμαι ομοφυλόφιλος". Πέρα από το ότι διαφώνησα, έκανα και μια σκέψη: Στις ταινίες "πορνό" (σχεδόν) ποτέ, ο άνδρας δεν θα φιλήσει τη γυναίκα μετά από στοματικό. Μήπως δηλαδή, οι "τσόντες" μας καθορίζουν τη σεξουαλική μας κουλτούρα?
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γνώμη μου είναι ναι, ασφαλώς, γιατί όχι? Αφού η/ο σύντροφος γεύεται τους ...χυμούς του άλλου, δεν είναι παράλογο ο δεύτερος να αποφεύγει τους δικούς του? Δεν βρίσκω τίποτα το απωθητικό ούτε στη γεύση ούτε στην πράξη, να φιλήσω την κοπέλα μου εκείνη τη στιγμή.
Ο λόγος που απαντώ στο θέμα, είναι ότι πριν λίγες μέρες είχαμε σχετική συζήτηση σε ανδροπαρέα. Οι γνώμες που ακούστηκαν ήταν "σιχαίνομαι", "δεν το κάνω ποτέ", "το κάνω από καταναγκασμό για να μην παρεξηγηθεί", "δεν είμαι ομοφυλόφιλος". Πέρα από το ότι διαφώνησα, έκανα και μια σκέψη: Στις ταινίες "πορνό" (σχεδόν) ποτέ, ο άνδρας δεν θα φιλήσει τη γυναίκα μετά από στοματικό. Μήπως δηλαδή, οι "τσόντες" μας καθορίζουν τη σεξουαλική μας κουλτούρα?
:-p ναι οι τσουντες καθουριζουν πως θα συμπεριφερθουμε στο σεξ. :-Ρ
just no bro
Dalian
Περιβόητο μέλος

Εγώ θα ψηφίσω εξαρτάται από την εξοικίωση γιατί όσο καλύτερα ξέρεις τον άλλον, ξέρεις και τί του αρέσει/τί τον απωθεί αποφεύγοντας τυχόν άβολες στιγμές αν επιχειρήσεις κάτι που δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα εισπραχτεί θετικά.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνησω απολητα με αυτο. Μήπως δηλαδή, οι "τσόντες" μας καθορίζουν τη σεξουαλική μας κουλτούρα?
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Αναλογα, αν ειχε κανει σ εμενα το στοματικο, δεν θα με πειραζε να τη φιλησω. Αν το χε κανει σ αλλον πριν, ναι θα με πειραζε και πολυ μαλιστα... Λογικο δεν ακουγεται;Λολ,ειναι δυνατον να μην φιλησεις την κοπελα,μετα το στοματικο?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.