καλημερα οχι ρε παιδια τι ανετα και χαζα.εχω μεγαλωσει χωρις αυτα σοβαρακαι ετσι μεγαλωνω και την κορη μου που ειναι και της ιδιας αποψεως. μικρη ειναι αλλα απο μονη της το λεει
καλημερα γιδι. τι δεν καταλαβες?
Δεν κατάλαβα καν ποια άποψη στηρίζεις. Τι εννοείς "τι ανετα και χαζά" και ότι έχεις μεγαλώσει χωρίς αυτά? Χωρίς ποια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να φιλήσω κάποιον στο στόμα αν δεν είναι ο σύντροφός μου (ή έστω κάποιος πρώην

Όταν βλέπω πάντως γονείς να φιλάνε κάθε τρεις και λίγο το παιδί τους στο στόμα, δεν ξέρω γιατί, ενώ δεν με αηδιάζει, το θεωρώ αρνητικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takjar
Νεοφερμένο μέλος

Μεταξύ φίλων συμβαίνει το εξής: Εάν είναι αγόρια τότε είναι και οι δυο τους κραγμένες μέχρι το άπειρο, όσον αφορά τις γυναίκες δεν με πειράζει να το κάνουνε αρκεί να το κάνουνε μπροστά μου!

roumana
Διάσημο μέλος

Έμαθα στα παιδιά μου να μη φιλήσουν στο στόμα κανέναν, (όπως κάποτε μου έμαθαν εμένα οι γονείς μου), και να φιλήσουν μόνο τον σύντροφο/αγόρι/κορίτσι τους όταν θα έχουν.
Υποστηρίζω αυτή την ιδέα όχι από πουριτανισμό, αλλά επειδή πιστεύω ότι είναι καλό για την προστασία τους.
Οι ψυχολόγοι μας συμβουλεύουν να φιλήσουμε το παιδί μας σε μέρη που δεν είναι καλυμμένα με ρούχα,(χεράκια, μαγουλάκια, μέτωπο) και όχι στη κοιλιά, κωλαράκι, κλπ, εννοείται όχι στο στομα, ωστε να μην εξοικειώνονται με τα φιλιά σε ερωτογενη σημεία. Αυτό θα τους προστατέψει από κακόβουλους ανθρώπους, γιατί θα ξέρουν ότι «δεν είναι φυσιολογικό» να τους φιλήσουν εκεί, εφόσον η μαμά και ο μπαμπάς δεν το κάνουν.
(για τα μεγάλα παιδιά...)
Το θεωρώ ανώριμο τελείως να φιλήσεις κάποιων στο στόμα χωρίς να είναι σύντροφο σου.

Στο στομα μου αρεσει να φιλαω μονο την κοπελα με την οποια εχω ερωτικο δεσμο.Και αυτο κανει τοσο ξεχωριστο το φιλι στο στομα.
Ειτε ειναι στα πεταχτα, ειτε ειναι με παθος.
Δεν μου αρεσει να το κανω ουτε με τις φιλες μου, ουτε με τους φιλους μου, ουτε με την βαφτηστρα μου ή δεν ξερω τι.
Εαν η κοπελα μου φιλουσε φιλους στο στομα, προσωπικα θε γινομουν τουρμπο στα νευρα οχι απο θεμα ζηλειας, αλλα γιατι υποτιθεται οτι στην ζωη τα ατομα που στην απαρτιζουν, το καθενα εχει και διαφορετικο ρολο και ο καθε ενας και διαφορετικα "γνωρισματα", "διακιωματα", "ελευθεριες" κτλ κτλ.
Μου την δινει λιγο αυτο το "all together...whatever!"
ZoeBlue
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

ειχε μια ταινια στο αλτερ
και κατα το τελος μια μανα φιλησε στα χειλη το μωρο της
εγω αυτο δεν το ειχα ξαναδει ποτε ομως και ημουν σε μια φαση καπως ετσι
ευτυχως δεν με ετυχε ποτε κατι τετοιο γιατι θα εριχνα πεντε μερες ροχαλες-ειδικα αν ηταν απο κανεναν συγγενη ανω των 70 ξερω γω-

σημερα δεν θα με εκανε τοσο εντυπωση αν το εβλεπα,με τον καιρο καταλαβα οτι στο εξωτερικο κυριως πολλες φορες ετσι φιλανε ακομα και τα παιδια τους,αλλα still με φαινεται καπως
εγω προσωπικα δεν θα το εκανα, και με καμια παναγια δεν θα ηθελα να με το κανουνε
τωρα με τους φιλους και παλι κουφο με φαινεται
εκτος του ζευγαριου γενικα το φιλι στο στομα με φαινεται περιεργο
my opinion,το σημειο αυτο ειναι καθαρα για το ζευγαρι
και τις περισσοτερες φορες που το εχω δει μεταξυ φιλων μοιαζει ψιλοψευτικο τυπου το παιζω προχωρημενος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Μου έτυχε με ξαδέρφη που μπερδέψαμε τα κεφάλια μας στο σταυρωτό. Ντάξει μεγάλη δουλειά.![]()
Αστα αυτα Ιορδάνη. Αυτά τα τάχα μου μπερδέψαμε τα κεφαλιά και τα δήθεν κατά λάθος τα έχουμε κάνει όλοι (ειδικά με τις ξαδέρφες).
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Πέρα απ αυτό δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο από θέμα υγιεινής, αλλά και να ήταν πάλι δεν θα το έκανα.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Αστα αυτα Ιορδάνη. Αυτά τα τάχα μου μπερδέψαμε τα κεφαλιά και τα δήθεν κατά λάθος τα έχουμε κάνει όλοι (ειδικά με τις ξαδέρφες).
Είναι παντρεμένη με παιδί, dude.

Δεν σε λέω για συνομήλικη.

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ετυχε σε εμενα, κα δεν το επιδιωξα κιολας.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Sansa
Νεοφερμένο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Γονείς όχι,αλλά φίλους οκ,δεν το βλέπω τόσο τρομερό...![]()
φιλους ???
γιατι στο καλο καποιος να εκανε ποτε κατι τετοιο????

αντε καμια¨φιλη¨ ναι

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Γονείς όχι,αλλά φίλους οκ,δεν το βλέπω τόσο τρομερό...![]()
την επόμενη φορά λοιπόν κράτα το λίγο παραπάνω, και παρατήρησε το "φίλο" σου να αλλάζει 35 χρώματα.

Sansa
Νεοφερμένο μέλος

Έχει διαφορά από το "κανονικό"φιλί,βρε παιδιά!(Βρε λες γι΄αυτό οι κολλητοί μου να κοιτάνε σαν χαζά;την επόμενη φορά λοιπόν κράτα το λίγο παραπάνω, και παρατήρησε το "φίλο" σου να αλλάζει 35 χρώματα.![]()

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Μεταξύ φίλων ούτε καν.Ειδικά αν είναι του αντίθετου φύλου.Εξάλλου πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας σπάνια υπάρχει.Πάντα θα κρύβεται πίσω από την όλη σχέση κάτι παραπάνω.
Όσο για κορίτσια που φιλιούνται μεταξύ τους πεταχτά εεε εγώ πάντως με την κολλητή μου δε το συνιθίζoυμε.Μόνο μια φορά έχω δει "φίλες" να δίνουν πεταχτά.Και ήταν έτσι για δηθενιά μπροστά στους άλλους.Δεν ήταν ούτε φιλική αγάπη ούτε στοργή στις συγκεκριμένες..Λίγο καιρό μετά μαλλιοτραβήχτηκαν για γκόμενους μπροστά σε όλο το σχολείο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- rafaela11
- paolo1
- Ωρορα
- kogba
- sokliap
- orchidea
- Nickx
- paaanos123
- tslef8
- uni77
- Έμμα
- Pipitsa
- Meow
- Viedo
- charmander
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- Memetchi
- hirasawayui
- Serotonin
- gwgw_5
- chester20080
- me lene
- Konstantinos_m
- NightOwl
- JohnGreek
- Johnny15
- Κλημεντίνη
- panagiotis econ
- Scandal
- don_vito
- Totreno
- betonieras
- Jocaste
- Forgetit
- Alma Libre
- SkyBlu
- Μορτάκι
- Εχέμυθη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.