Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

05-09-21

17:49
Ο κύκλος ενός ανθρώπου δεν ανανεώνεται μέσω των αυθόρμητων γνωριμιών;Πέρα από τα μειονεκτήματα του να «αντλείς» ερωτικούς συντρόφους έτσι (προβλήματα στη δουλειά αν προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, παρεξηγήσεις, ίντριγκες κ.α.) η γυναίκα (και ο άντρας αντίστοιχα) πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή βασισμένη σε αποκλειστικά δικά σου κριτήρια κ.ο.κ. κι όχι να περιορίζεται σε όσα έχει να σου προσφέρει ο κοινωνικός σου κύκλος, εφόσον θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο της όποιας σχέσης προκύψει (κι όχι ν' αφήνεσαι στην «τύχη» σου)...
Πώς θεωρείς ότι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα οι ποιοτικές γυναίκες;Ας θεωρήσουμε ότι μιλάς για social media (instagram, facebook κ.λπ.) κι όχι για ιστοσελίδες τύπου sxeseis κ.λπ. που τα fake προφίλ τα τραβέλια κ.λπ. πάνε σύννεφο (όχι ότι στα social δε παίζει αυτό, αλλά έστω)...θες να μου πεις ότι έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι αποδοτικότερο να βγεις ένα ραντεβού με μια ποιοτική γυναίκα έτσι απ' ότι γνωρίζοντας γυναίκες έξω;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

05-09-21

18:05
α)Όσο και ν' ανανεωθεί πάντα θα είναι πεπερασμένος!α)Ο κύκλος ενός ανθρώπου δεν ανανεώνεται μέσω των αυθόρμητων γνωριμιών;
β)Πώς θεωρείς ότι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα οι ποιοτικές γυναίκες;
Κι όταν η γνωριμία δεν οδηγεί απευθείας σ' αυτό που επιδιώκεις (σεξ, σχέση κ.λπ.) αλλά μπαίνει στο γενικότερο social zone σου τα πράγματα περιπλέκονται στη συνέχεια...
β)Κυρίως για ψυχαγωγικούς σκοπούς και για επικοινωνία με τους οικείους τους...να τονίσω ότι προσωπικά δεν θεωρώ «ποιοτική» μια γυναίκα (απ' την πιο γνωστή και πετυχημένη influencer ως την τελευταία «κοινή θνητή») που ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της (σ' αυτή την περίπτωση μιλάμε για γυναίκα που αναζητά επιβεβαίωση ή/και εμπορευματοποιεί την εμφάνισή της) ούτε κάποια που κάθεται και χάνει το χρόνο της απαντώντας σοβαρά στον καθένα που της στέλνει ένα προσωπικό μήνυμα...
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-09-21

18:35
Ο κύκλος ενός ανθρώπου δεν ανανεώνεται μέσω των αυθόρμητων γνωριμιών;
Ο κύκλος ενός ανθρώπου και κυρίως ενός κοινωνικού ανθρώπου που αποσκοπεί σε κάτι τέτοιο ,διευρύνεται και συνεπώς ανανεώνεται μέσα από τις άλλοτε συνειδητές - στοχευμένες επιλογές τις οποίες θα κάνει και άλλοτε μέσα από τις αυθόρμητες ή τις τυχαίες γνωριμίες οι οποίες γίνονται στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης τους .
Με τους συγκεκριμένους δύο τρόπους, ο κύκλος ενός ατόμου διευρύνεται αδιακρίτως ,εφόσον φυσικά δεν εχεις θέμα με τις τυχών ιδιαιτερότητες που μπορεί να κουβαλάνε οι άνθρωποι που θα προκύψουν μέσα από αυτές τις προσεγγίσεις .
Μόνο κάποιος που είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος σε ποιου είδος ή ποιότητας ανθρώπων θέλει να αποτελείται ο κύκλος του, είτε αυτός θα ενταχτεί στην ερωτική ζώνη ή στη friend zone ,προχωρά σε πολύ στοχευμένες και επιλεκτικές γνωριμίες .
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

06-09-21

10:54
Αποφεύγω και εγώ γνωριμίες από τον κύκλο μου ή από την δουλειά. Μόνο σε μπελάδες μπορείς να μπεις και δεν αξίζει το άγχος. Για το online dating το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό αλλά ίσως χρειαστεί να φτύσεις αίμα γιατί το φιλτράρισμα είναι αρκετά επίπονο αφού κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρυδι. Ούτε οι πλατείες είναι λύση. Για μένα τα καλύτερα μέρη για γνωριμίες είναι τα ομαδικά αθλήματα και οι δραστηριότητες. Οι συναυλίες και γενικά τα events. Τα μπαρ, κλαμπ και τα καφέ είναι χάλια κατά την γνώμη μου.
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

06-09-21

11:20
Υπάρχουν ωστόσο cafe και bar τα οποία φιλοξενούν συναυλίες και παραστάσεις.Αποφεύγω και εγώ γνωριμίες από τον κύκλο μου ή από την δουλειά. Μόνο σε μπελάδες μπορείς να μπεις και δεν αξίζει το άγχος. Για το online dating το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό αλλά ίσως χρειαστεί να φτύσεις αίμα γιατί το φιλτράρισμα είναι αρκετά επίπονο αφού κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Ούτε οι πλατείες είναι λύση. Για μένα τα καλύτερα μέρη για γνωριμίες είναι τα ομαδικά αθλήματα και οι δραστηριότητες. Οι συναυλίες και γενικά τα events. Τα μπαρ, τα κλαμπ και τα καφέ είναι χάλια κατά την γνώμη μου.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

06-09-21

11:33
Γενικά είναι πολύ πιο efficient το δια ζώσης από το online (έτσι όπως είναι μέχρι σήμερα): μέχρι ν' απαντήσει κάποιος/α από τους στόχους σου στο ηλεκτρονικό μήνυμά σου, να προσπαθήσεις μέσω των μηνυμάτων ν' αποκτήσεις μια πρώτη εντύπωση για το αν «σου κάνει» ή όχι (πράγμα το οποίο θέλει εμπειρία σε τέτοιου είδους συνομιλίες/γνωριμίες) και να χτίσεις μετά από πολλά μηνύματα, video κλήσεις κ.λπ. αρκετή οικειότητα ώστε να νιώσει ασφαλής να συναντηθεί μαζί σου μπορεί να χρειαστούν μήνες και μάλιστα με αβέβαιο τελικό αποτέλεσμα (πάντα μπορεί να σου κάνει ghosting ακόμη και την τελευταία στιγμή, που είναι και πιο εύκολο έτσι) και με το ρίσκο όσο εσείς μιλάτε και χτίζετε επικοινωνία αυτός/η να έχει βρει ήδη σύντροφο ως το πρώτο σας ραντεβού...αντίθετα δια ζώσης μέσα σ' αυτούς τους μήνες μπορείς να έχεις κάνει interaction με πολύ περισσότερους/ες άντρες/γυναίκες, μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να έχεις αποκτήσει μια πρώτη εντύπωση για τον/την καθένα/καθεμιά και μετά από λίγη ώρα να έχεις πάρει ένα τηλέφωνο ή ένα social media profile που θα σ' οδηγήσει μέσα σε λίγες μέρες στο πρώτο ραντεβού!Αποφεύγω και εγώ γνωριμίες από τον κύκλο μου ή από την δουλειά. Μόνο σε μπελάδες μπορείς να μπεις και δεν αξίζει το άγχος. Για το online dating το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό αλλά ίσως χρειαστεί να φτύσεις αίμα γιατί το φιλτράρισμα είναι αρκετά επίπονο αφού κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρυδι. Ούτε οι πλατείες είναι λύση. Για μένα τα καλύτερα μέρη για γνωριμίες είναι τα ομαδικά αθλήματα και οι δραστηριότητες. Οι συναυλίες και γενικά τα events. Τα μπαρ, κλαμπ και τα καφέ είναι χάλια κατά την γνώμη μου.
Και σίγουρα ο χαμένος χρόνος σε αποτυχημένες δια ζώσης προσεγγίσεις είναι πολύ μικρότερος από το χαμένο χρόνο σε browsing και texting με τα διάφορα προφίλ των social networks (πολλά εκ των οποίων θα είναι ψεύτικα, θα ζουν πολύ μακριά από σένα, θα είναι απλά άντρες/γυναίκες που ψάχνουν επιβεβαίωση ή λίγη «περιπέτεια» κι όχι κάτι σοβαρό κ.λπ.)...
Επίσης δε θεωρώ το flirt σε πλατείες πεζόδρομους κ.λπ. κακή ιδέα, αρκεί να γίνεται με πολύ προσοχή και φειδώ...
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα!
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

06-09-21

11:57
πολλοί καλοί χώροι γνωριμίας είναι και οι πολιτικές συλλογικότητες - όχι τίποτα δεξιοί-ακροδεξιοί, καθώς εκεί μαζεύονται ούγκανα και κυρίως άντρες, αλλά χώροι με αριστερούς, αναρχικούς, χίπιδες κλπ. επίσης οι καλλιτεχνικοί χώροι. μουσικά σχήματα, ομάδες ζωγραφικής, θεάτρου κλπ. όρεξη να 'χεις. εγώ εδώ στην επαρχία δεν έχω πολλές επιλογές. με έψηνε πέρυσι μια φίλη μου να πάω μαζί της σε μια ομάδα πλεξίματος, αλλά ήταν όλες παντρεμένες εκεί πέρα με παιδιά.
Guest 209912
Επισκέπτης

06-09-21

12:00
Ναι ενώ αν παει καποιος σε συγκέντρωση αναρχικών χιπιδων δε θα συναντήσει ουγκανα, αλλά σοβαρότατα άτομα με σοβαρές προοπτικές. Μάλλον αυτό εξαρτάται από το τι είδους ουγκανο είναι και ο ίδιος βέβαια.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

06-09-21

12:22
Ναι ενώ αν παει καποιος σε συγκέντρωση αναρχικών χιπιδων δε θα συναντήσει ουγκανα, αλλά σοβαρότατα άτομα με σοβαρές προοπτικές. Μάλλον αυτό εξαρτάται από το τι είδους ουγκανο είναι και ο ίδιος βέβαια.
δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειές μας παρεισφρέουν και λούμπεν ταραχοποιά στοιχεία, αλλά κατά τα άλλα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

13:55
Χίπιδες? Πού ζεις? Στο 1969?πολλοί καλοί χώροι γνωριμίας είναι και οι πολιτικές συλλογικότητες - όχι τίποτα δεξιοί-ακροδεξιοί, καθώς εκεί μαζεύονται ούγκανα και κυρίως άντρες, αλλά χώροι με αριστερούς, αναρχικούς, χίπιδες κλπ. επίσης οι καλλιτεχνικοί χώροι. μουσικά σχήματα, ομάδες ζωγραφικής, θεάτρου κλπ. όρεξη να 'χεις. εγώ εδώ στην επαρχία δεν έχω πολλές επιλογές. με έψηνε πέρυσι μια φίλη μου να πάω μαζί της σε μια ομάδα πλεξίματος, αλλά ήταν όλες παντρεμένες εκεί πέρα με παιδιά.

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

06-09-21

15:11
Ο «πολύ καλός χώρος γνωριμίας» είναι αυτός στον οποίο θα συναντήσεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα αξίες κ.λπ. με σένα κι ως εκ τούτου δεν είναι ο ίδιος για τον καθένα...τι να το κάνω αν π.χ. στα θέατρα μαζεύονται όλες οι γυναίκες πλην όμως εγώ δεν πηγαίνω καθόλου και δε γουστάρω την όλη φάση γενικότερα;πολλοί καλοί χώροι γνωριμίας είναι και οι πολιτικές συλλογικότητες - όχι τίποτα δεξιοί-ακροδεξιοί, καθώς εκεί μαζεύονται ούγκανα και κυρίως άντρες, αλλά χώροι με αριστερούς, αναρχικούς, χίπιδες κλπ. επίσης οι καλλιτεχνικοί χώροι. μουσικά σχήματα, ομάδες ζωγραφικής, θεάτρου κλπ. όρεξη να 'χεις. εγώ εδώ στην επαρχία δεν έχω πολλές επιλογές. με έψηνε πέρυσι μια φίλη μου να πάω μαζί της σε μια ομάδα πλεξίματος, αλλά ήταν όλες παντρεμένες εκεί πέρα με παιδιά.
Να μπλέξω π.χ. με θεατρόφιλη και να με τραβολογάει τα Σαββατοκύριακα σε παραστάσεις του κάθε ψευτοκουλτουριάρη νεοελληναρά ενώ εγώ θα θέλω να δω απλά κάτι στο Netflix;

Συνταγή αποτυχίας...
Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

15:26
Εγώ πάλι ακριβώς αυτόν τον θεατρόφιλο ψάχνωΟ «πολύ καλός χώρος γνωριμίας» είναι αυτός στον οποίο θα συναντήσεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα αξίες κ.λπ. με σένα κι ως εκ τούτου δεν είναι ο ίδιος για τον καθένα...τι να το κάνω αν π.χ. στα θέατρα μαζεύονται όλες οι γυναίκες πλην όμως εγώ δεν πηγαίνω καθόλου και δε γουστάρω την όλη φάση γενικότερα;
Να μπλέξω π.χ. με θεατρόφιλη και να με τραβολογάει τα Σαββατοκύριακα σε παραστάσεις του κάθε ψευτοκουλτουριάρη νεοελληναρά ενώ εγώ θα θέλω να δω απλά κάτι στο Netflix;
Συνταγή αποτυχίας...

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

06-09-21

15:27
Λυπάμαι αλλά θα δυσκολευτείς αρκετά, δεν υπάρχουν πολλοί!Εγώ πάλι ακριβώς αυτόν τον θεατρόφιλο ψάχνω![]()

Guest 209912
Επισκέπτης

06-09-21

15:28
Καλά μη το λές,ανάγκα και θεοί πείθονται.Λυπάμαι αλλά θα δυσκολευτείς αρκετά, δεν υπάρχουν πολλοί!![]()

06-09-21

15:35
Κι αυτοί που υπήρχαν είναι πλέον στον Κορυδαλλό...Λυπάμαι αλλά θα δυσκολευτείς αρκετά, δεν υπάρχουν πολλοί!![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος

06-09-21

15:36
Ο «πολύ καλός χώρος γνωριμίας» είναι αυτός στον οποίο θα συναντήσεις άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα αξίες κ.λπ. με σένα κι ως εκ τούτου δεν είναι ο ίδιος για τον καθένα...τι να το κάνω αν π.χ. στα θέατρα μαζεύονται όλες οι γυναίκες πλην όμως εγώ δεν πηγαίνω καθόλου και δε γουστάρω την όλη φάση γενικότερα;
Συνταγή αποτυχίας...
πολιτική και τέχνη είναι δύο απαραίτητα στοιχεία για την ζωή ενός ανθρώπου! εννοείται ότι δεν γίνεται να ταιριάζουμε σε αυτά με όλους... αν εσύ την βρίσκεις με netflix, δεν υπάρχει θέμα.

Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

15:37
Χαχαχ το ότι ο Φιλιππίδης ήταν ηθοποιός ας πούμε? ΚλαίωΚι αυτοί που υπήρχαν είναι πλέον στον Κορυδαλλό...

06-09-21

15:40
Χαχαχ το ότι ο Φιλιππίδης ήταν ηθοποιός ας πούμε? Κλαίωο Λιγνάδης ναι, ταλέντο! Ο Φιλιππίδης ούτε καν

Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

15:41
Πολλοί αξιόλογοι και ταλαντούχοι

06-09-21

15:45
Το θέμα είναι να βρεις το όμοιό σου βασικά και να κινείσαι στους χώρους που πιστεύεις ότι θα το βρεις.πολιτική και τέχνη είναι δύο απαραίτητα στοιχεία για την ζωή ενός ανθρώπου! εννοείται ότι δεν γίνεται να ταιριάζουμε σε αυτά με όλους... αν εσύ την βρίσκεις με netflix, δεν υπάρχει θέμα.και οι ανιψιές μου βλέπουν.
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Ωρορα
- kn9919
- Giorgos03
- Sevasti
- sandana
- kostas338
- sokliap
- charmander
- Red
- _Freedom_
- Mt73
- Jack of Spades
- taketrance
- tslef8
- Citylights
- Athens2002
- snowy
- Paragontas7000
- Scandal
- Αλκης Κ.
- louminis
- American Economist
- Αρίκος
- An_uknown_world
- spring day
- Thundergirl
- leo41
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- pacheiko
- Johnny15
- Wonderkid
- kauphy
- Jimmy20
- SlimShady
- Idontknoww
- giannhs2001
- fmarulezkd
- chester20080
- Viedo
- Εχέμυθη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.