Φλερτ στην παραλία

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα.
Μπορείς να πας σε ένα αντάμωμα που θεωρείται επίσης πανηγύρι και δεν συνδέεται με κάποια θρησκευτική εορτή!

επειδή ατο χωριό μου δεν είναι δίπλα στην πλατεία ακριβώς η εκκλησία, δεν το έχω νιώσει αυτό αλλά καταλαβαίνω τι λες

Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία από ένα πανηγύρι του χωριού. Ήμουν 8 χρονών και δεν σταμάτησα ποτέ. Να ναι καλά αυτή η κυριουλα στον πάγκο

Έχω όμορφες αναμνήσεις 🌸
Αν και είναι off topic, ως παιδί έχω πάει κάποιες φορές σε αντάμωμα Βλάχων ( ξέρω τι λες) , ούτε τότε μου άρεσε όλο το σκηνικό , σούβλες αρνιά να γυρνούν και χοροί με κλαρίνα.. Απαπα

Εγώ το βουνό το θέλω μόνο με τους ήχους του.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.773 μηνύματα.
υπάρχουν κλαρίνα και κλαρίνα. υπάρχει ο Πιστιόλης, υπάρχει και η Εφη Θώδη. :big_boss:

πάντως, εδώ στα μέρη μου, τα καλοκαιρινά πανηγύρια, με σουβλάκια, μπύρα σε πλαστικό ποτήρι, και κλαρίνα στη διαπασών, απλά δεν παλεύονται. τρελο ντεκαντανς. :swoon2:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.252 μηνύματα.
Μ'αρέσει που το φλερτ στη παραλία κάπως κατέληξε σε συζήτηση για τα πανηγύρια (με μικρό ενδιάμεσο break για πανηγύρια vs rave parties). peak esteki moment. Πάντως ρε θεματοθέτη με θύμισες έναν αδερφό συφάνταρο που επιμένει πως τα πανηγύρια αξίζουν για να γνωρίσεις κορίτσια αξίας ενώ σε club, bar και τέτοια δεν πάνε ποιοτικά άτομα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.727 μηνύματα.
Μ'αρέσει που το φλερτ στη παραλία κάπως κατέληξε σε συζήτηση για τα πανηγύρια (με μικρό ενδιάμεσο break για πανηγύρια vs rave parties). peak esteki moment. Πάντως ρε θεματοθέτη με θύμισες έναν αδερφό συφάνταρο που επιμένει πως τα πανηγύρια αξίζουν για να γνωρίσεις κορίτσια αξίας ενώ σε club, bar και τέτοια δεν πάνε ποιοτικά άτομα.
Τα άντρες/γυναίκες αξίας δεν τα μπορώ αλλά γνωριμία με γυναίκα που πάει σε πανηγύρια; Αν τρώει και προβατίνα το τρέχεις για πρόταση γάμου.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.873 μηνύματα.

Α ναι... ειναι η εποχή της ΑΞΙΑΣ για αυτό.

Αλλα ολως τυχαιως όλοι στο dating καταλήγουν. Και εκει πολύ αξία φυσικά....

Πάντως στο viber dating το θετικο ειναι πως βλέπω ολες να γράφουν οτι ψάχνουν για σχέση... βασικα ολες για αυτο ψάχνουν απλά εχουν απαιτησεις και "τιμές" στο θεό.

Τιντερ μπαντου και τέτοιες παπαριές που βάζουν κατι μαβρες να σου στελνουν αιτηματα και αγαπες με θολα προφιλ και ζητάνε λεφτά ουτε καν τα χω ανοιξει ξανά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια