mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
varicap
Νεοφερμένο μέλος

Είναι εγκεφαλικό. Μη ξεχνάμε ότι ο σκοπός δεν είναι πάντα μια ερωτική σχέσηΓιατί να φλερτάρεις με άλλους/ες αν είσαι ευχαριστημένος/η με την σχέση σου;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είναι εγκεφαλικό. Μη ξεχνάμε ότι ο σκοπός δεν είναι πάντα μια ερωτική σχέση
Εγκεφαλικό είναι κι οταν αισθάνεσαι ικανοποιημένος απο την σχέση σου, οπότε εγκεφαλικά και μόνο πως θα έχεις διάθεση να φλερτάρεις με άλλους;

Rafas17
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Όντως αν είσαι ευχαριστημένος με την σχέση σου δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρεις...Η τουλάχιστον να νομίζεις οτι είσαι![]()
Είμαι της ίδιας άποψης, πως οταν φλερτάρεις με άλλους/ες, κάτι δεν προχωράει σωστά στη σχέση που έχεις.
Rafas17
Νεοφερμένο μέλος

ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

βασικά σκέφτομαι ότι όπως δεν θα μου άρεσε να φλερτάρει το αγόρι μου με κάποια έτσι δεν μου αρέσει να κάνω και γω το ίδιο.νιώθω πολύ όμορφα άμα βλέπω πως με κοιτάζουν αλλά μέχρι εκεί.
italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέρω, ξέρω, αυτό δεν θεωρείται φλερτ είναι ερωτικό παιχνίδι κτλ. Μεταξύ μας ούτε και με νοιάζει τόσο η ορθότητα της λέξης με τον τρόπο που την χρησιμοποιώ. Πείτε το φλερτ, φλέρωτα ή όπως αλλιώς θέλετε η ουσία δεν αλλάζει. Και ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που το βλέπουν απ'την ίδια σκοπιά. Θυμάμαι ακόμα την φράση μιας παρτενέρ ενώ είχαμε ολοκληρώσει την σχέση μας. "Προσωπικά ήμουν ακόμα πιο έτοιμη, μετά το θεϊκό φλερτ που προηγήθηκε στην κουζίνα..." (όχι δεν προσπαθούσα να την πείσω για την ανωτερότητα του προσούτο έναντι της πάριζας ούτε του γκοργκοντζόλα έναντι του μπλου τσηζ και του ροκφόρ, για την προσθήκη αναδευμένου ωμού αυγού, αντί κρέμας γάλακτος, στα βρασμένα μακαρόνια στην αυθεντική καρμπονάρα της έλεγα). Πως τόλμησε η ξετσίπωτη να μιλήσει για φλερτ αφού είχαμε ήδη σχέση...;
Για να μην το κουράζουμε δείτε το ως εξής. Δεν σταματάω να φλερτάρω την σύντροφο μου, προσπαθώ συνεχώς να την "κατακτώ" και να την ανακαλύπτω ολοένα και περισσότερο, ποτέ δεν την θεωρώ δεδομένη. (και αν περάσετε μαζί από την κουζίνα δοκιμάστε και το φλερ χαμηλά λιπαρά έχει καλό θα σας κάνει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος

Παρ' όλα αυτά ,όταν είμαι σε σχέση, δεν το επιδιώκω ούτε το ζητάω . Πάλι θα δεχτώ ένα κομπλιμέντο μ' ένα χαμόγελο , αλλά για οτιδήποτε πέρα από αυτό , αισθάνομαι άβολα και αμήχανα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά τις γυναίκες πάντα πρέπει να τις φλερτάρουμε για τον ίδιο λόγο που πάντα πρέπει να υπάρχει σκουλήκι στο αγκίστρι, πότε δεν ξέρεις πότε θα τσιμπήσει το ψάρι.
Συνήθως δε δουλεύει το "ρίξε άδεια να πιάσεις γεμάτα"
Guest 209912
Επισκέπτης

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι εννοείς?
Αν κατάλαβα σωστά πριν είπες ότι ο επιμένων ίσως νικά όταν πολιορκεί με φλερτ μια γυναίκα.. Εγώ νομίζω πως αν δεν ενδώσει την πρώτη τη δεύτερη άντε την τρίτη φορά δε θα ενδώσει ποτέ
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αν κατάλαβα σωστά πριν είπες ότι ο επιμένων ίσως νικά όταν πολιορκεί με φλερτ μια γυναίκα.. Εγώ νομίζω πως αν δεν ενδώσει την πρώτη τη δεύτερη άντε την τρίτη φορά δε θα ενδώσει ποτέ
νομίζω ότι όταν πολιορκείς πολλές φορές 1 κάστρο κάποτε θα πέσει
Gaspar
Περιβόητο μέλος

σωστός ο παίκτης!Παιδιά τις γυναίκες πάντα πρέπει να τις φλερτάρουμε για τον ίδιο λόγο που πάντα πρέπει να υπάρχει σκουλήκι στο αγκίστρι, πότε δεν ξέρεις πότε θα τσιμπήσει το ψάρι.
και αν πιάσουμε μέδουσες και χέλια τα ξαναπετάμε στην θάλασσα
μερικοί φτωχοι ψαράδες βέβαια έχουν γερό στομάχι και τα τρώνε και αυτά
Guest 209912
Επισκέπτης

Δεν εννοούσα αυτό, έλεγα πως πρέπει να φλερτάρεις γενικώς καθώς ποτέ δεν ξέρεις ποια γυναίκα θα ανταποκριθεί. Αλλά μιας και το ανέφερες, ο επιμένων σχεδόν πάντα νικά, αρκεί να επιμένει σωστά. Για να πέσουν τα γυναικεία κάστρα αυτό που χρειάζεται είναι ένα σωστό μείγμα προσοχής και αδιαφορίας. Πολύ προσοχή και σε παίρνει σαν δεδομένο, πολύ αδιαφορία απλά κοιτάει αλλού. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ώστε να την κάνεις να αναρωτιέται "μα γιατί δεν με προσέχει?", "μήπως δεν του αρέσω?","μήπως έχει άλλη καλύτερη?","δεν είμαι όμορφη?". Όταν καταφέρεις να αξιοποιήσεις την κρυφή δύναμη την γυναικείας ανασφάλειας δεν χρειάζεσαι πολιορκίες, καθώς οι πόρτες ανοίγουν μόνες τους.

σωστός ο παίκτης!
και αν πιάσουμε μέδουσες και χέλια τα ξαναπετάμε στην θάλασσα
μερικοί φτωχοι ψαράδες βέβαια έχουν γερό στομάχι και τα τρώνε και αυτά
Αν δεν έχει φάει χέλι και μέδουσα δεν μπορείς να λέγεσαι πραγματικός ψαράς!
Στην ανάβροχη καλό και το χαλάζι.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ή, "Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"Αν δεν έχει φάει χέλι και μέδουσα δεν μπορείς να λέγεσαι πραγματικός ψαράς!
Στην ανάβροχη καλό και το χαλάζι

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ή, "Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"![]()
Ή, "αν δεν μπαζωσεις δε χτίζεις"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- χημεια4λαιφ
- Nikoleta05
- the.m024
- mpapa
- geordimi10
- MarcoReus
- harissak
- _pathfinder_
- Δροσουλίτης
- Εριφύλη
- Ωρορα
- marla
- plus i bo?
- nobody8
- Joji
- taketrance
- charmander
- camil
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- GiorgosAsi
- fourkaki
- J.Cameron
- User2350
- Memetchi
- Scandal
- Libertus
- parrot/παπαγάλος
- sadda6451
- vkostas3513
- Ilma
- chester20080
- giannhs2001
- kalhkardia
- Idontknoww
- Εχέμυθη
- epan
- oups
- ggl
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.