Ναι το πιστεύω, απαιτείται. Με την γυναίκα που έχω σχέση όμως όχι με ξένες. Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα το φλερτ είναι μια αέναη διαδικασία προ και καθ'οδόν σχέσης. Ποιος είπε ότι μετά την επίτευξη της σταματάμε να φλερτάρουμε την σύντροφο μας; Δηλαδή το φλερτ διαρκεί μέχρι να δέσουμε την γαϊδάρα μας; Διαφωνώ προς όλες τις κατευθύνσεις. Και πριν, αλλά κυρίως κατά την διάρκεια, το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό μιας υγιούς σχέσης. Πρέπει να κρατάμε την φλόγα αναμμένη καθώς υπάρχει και κάποιος άλλος που αναμένει. Ο κορεσμός, αυτός ο μέγας μπάσταρδος.
Ξέρω, ξέρω, αυτό δεν θεωρείται φλερτ είναι ερωτικό παιχνίδι κτλ. Μεταξύ μας ούτε και με νοιάζει τόσο η ορθότητα της λέξης με τον τρόπο που την χρησιμοποιώ. Πείτε το φλερτ, φλέρωτα ή όπως αλλιώς θέλετε η ουσία δεν αλλάζει. Και ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που το βλέπουν απ'την ίδια σκοπιά. Θυμάμαι ακόμα την φράση μιας παρτενέρ ενώ είχαμε ολοκληρώσει την σχέση μας. "Προσωπικά ήμουν ακόμα πιο έτοιμη, μετά το θεϊκό φλερτ που προηγήθηκε στην κουζίνα..." (όχι δεν προσπαθούσα να την πείσω για την ανωτερότητα του προσούτο έναντι της πάριζας ούτε του γκοργκοντζόλα έναντι του μπλου τσηζ και του ροκφόρ, για την προσθήκη αναδευμένου ωμού αυγού, αντί κρέμας γάλακτος, στα βρασμένα μακαρόνια στην αυθεντική καρμπονάρα της έλεγα). Πως τόλμησε η ξετσίπωτη να μιλήσει για φλερτ αφού είχαμε ήδη σχέση...;
Για να μην το κουράζουμε δείτε το ως εξής. Δεν σταματάω να φλερτάρω την σύντροφο μου, προσπαθώ συνεχώς να την "κατακτώ" και να την ανακαλύπτω ολοένα και περισσότερο, ποτέ δεν την θεωρώ δεδομένη. (και αν περάσετε μαζί από την κουζίνα δοκιμάστε και το φλερ χαμηλά λιπαρά έχει καλό θα σας κάνει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.