Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.040 μηνύματα.

18-05-21

10:21
Καλημέρα,
Όπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα να ρωτήσω για τα φοιτητικά δάνεια. Επειδή ενδιαφέρομαι για ένα φοιτητικό δάνειο και δεν ξέρω πολλά για αυτο το θέμα αν γίνεται θα ήθελα να μου εξηγήσετε και να με βοηθήσετε να επιλέξω αν γίνεται.
Μεχρι στιγμής σκέφτομαι να πάρω δάνειο από την τράπεζα Πειραιώς. Το επιτόκιο κυμαίνεται στα 11 % και δίνεται δυνατότητα αποπληρωμής μετά από 4 χρόνια.
Στη συνέχεια υπάρχει η άλφα όπου το επιτόκιο είναι 9% ομως αρχιζεις να πληρώνεις κατευθείαν.
Τι μου προτείνεται; Τα επιτόκια είναι καλά; Δηλαδή κάθε χρόνο με το επιτόκιο θα προστίθεται αξία του ποσού που πήρα ανά 11%;
Όπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα να ρωτήσω για τα φοιτητικά δάνεια. Επειδή ενδιαφέρομαι για ένα φοιτητικό δάνειο και δεν ξέρω πολλά για αυτο το θέμα αν γίνεται θα ήθελα να μου εξηγήσετε και να με βοηθήσετε να επιλέξω αν γίνεται.
Μεχρι στιγμής σκέφτομαι να πάρω δάνειο από την τράπεζα Πειραιώς. Το επιτόκιο κυμαίνεται στα 11 % και δίνεται δυνατότητα αποπληρωμής μετά από 4 χρόνια.
Στη συνέχεια υπάρχει η άλφα όπου το επιτόκιο είναι 9% ομως αρχιζεις να πληρώνεις κατευθείαν.
Τι μου προτείνεται; Τα επιτόκια είναι καλά; Δηλαδή κάθε χρόνο με το επιτόκιο θα προστίθεται αξία του ποσού που πήρα ανά 11%;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

18-05-21

10:41
Για φοιτητικο σπιτι το θες?Καλημέρα,
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.040 μηνύματα.

18-05-21

10:58
Όχι, για δίδακτραΓια φοιτητικο σπιτι το θες?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

18-05-21

11:43
Ρώτα τον λογιστή να σου δώσει σε μακροχρόνιο πλάνο πιο αο τα δύο συμφέρει καλύτερα γνώμη μου
Να σου δώσει ένα πλάνο δηλαδή τι θα γίνει αν ξεκινήσεις με το 9% και τι με το 11% και ανάλογα με τις δυνατότητες σου κινήσουν ανάλογα
Να σου δώσει ένα πλάνο δηλαδή τι θα γίνει αν ξεκινήσεις με το 9% και τι με το 11% και ανάλογα με τις δυνατότητες σου κινήσουν ανάλογα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

18-05-21

14:53
πρεπει να δεις και το ποσο το τελικο που θα πληρωσεις,νομιζω καποια επιτοκια τα αυξανουν δηλ το 11 μπορει να γινει 24 ας πουμε στο τελος οταν θα πρεπει εσυ να καταβαλλεις τις δοσεις.Κοιταξε το και αυτο,αν αυξανουν το ποσοστο.Όχι, για δίδακτρα
δες εδω

Φοιτητικά Δάνεια και Αιτήσεις σε Ελληνικές Τράπεζες - iziPen
Ενημερωθείτε για τα Φοιτητικά Δάνεια που προσφέρουν μεγάλες Ελληνικές Τράπεζες με χαμηλά επιτόκια για μια πιο άνετη φοιτητική ζωή.

Crash test στα φοιτητικά δάνεια
Οι προσφορές από τα εγχώρια τραπεζικά ιδρύματα για την κάλυψη των αναγκών νέων που σπουδάζουν. Στις 8.000 ευρώ το μέσο δάνειο, έως 40.000 ευρώ

Ειδήσεις και Νέα από την Κύπρο | Philenews
Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στην Κύπρο και τον κόσμο. Ροή ειδήσεων όλο το εικοσιτετράωρο. Άρθρα, γνώμες και προτάσεις για Πολιτική, Κοινωνία, Τοπικά, Οικονομία και Αθλητικά.

και ρωτα το λογιστη σου ναι οπως σου ειπαν και τα παιδια εδω
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

18-05-21

15:31
Για κάποιο σταθερό ετήσιο (ονομαστικό) επιτόκιο
όπου m η ετήσια συχνότητα ανατοκισμού (συνήθως είναι ίση με τη ετήσια συχνότητα πληρωμών) η δόση υπολογίζεται ως
για την απλή τοκοχρεολυτική μέθοδο όπου L το ύψος του δάνειου και n το πλήθος των πληρωμών. Είναι αρκετά υποκειμενικό ποιο θεωρείται καλύτερο αλλά για πολύ κόσμο το κριτήριο είναι πόσα θα πληρώσει συνολικά. Με την απλή τοκοχρεολυτική μέθοδο θα πληρώσεις συνολικά
και ο συνολικός τόκος θα είναι
.
Προσωπικά θα απέφευγα περιόδους χάριτος (ειδικά αν δεν πληρώνεις τίποτα οι τόκοι συνεχίζουν να προστίθενται στο ανεξόφλητο κεφάλαιο και ανατοκίζονται κανονικά φουσκώνοντας πολύ το δάνειο). Συμβουλεύσου έναν λογιστή και υπολόγισε πόσο θα πληρώσεις συνολικά σε κάθε περίπτωση για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, πρέπει να λάβεις υπόψη και τι γίνεται σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής (τι επιτόκιο εφαρμόζουν τότε κτλ).
Disclaimer: Δεν ευθύνομαι για τυχόν οικονομικές καταστροφές.
Προσωπικά θα απέφευγα περιόδους χάριτος (ειδικά αν δεν πληρώνεις τίποτα οι τόκοι συνεχίζουν να προστίθενται στο ανεξόφλητο κεφάλαιο και ανατοκίζονται κανονικά φουσκώνοντας πολύ το δάνειο). Συμβουλεύσου έναν λογιστή και υπολόγισε πόσο θα πληρώσεις συνολικά σε κάθε περίπτωση για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, πρέπει να λάβεις υπόψη και τι γίνεται σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής (τι επιτόκιο εφαρμόζουν τότε κτλ).
Disclaimer: Δεν ευθύνομαι για τυχόν οικονομικές καταστροφές.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

18-05-21

15:58
Τα επιτόκια είναι απαγορευτικά.Καλημέρα,
Είναι ειδικό δάνειο ;
Η Eurobank έχει φοιτητικό δάνειο αλλά υψηλό επιτόκιο.
Τι σε κάνει σίγουρο ότι θα είσαι σε θέση κάθε μήνα να πληρώνεις την δόση ;
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-05-21

18:53
Για να πάρεις δάνειο πρέπει να έχετε κάποιον ως εγγυητή. Αν ο εγγυητής δεν έχει εισόδημα ή περιουσία τότε δεν θα πάρεις κανένα δάνειο. Ακόμα και σπίτι να έχει ο εγγυητής, αν αυτή είναι κύρια κατοικία πάλι δεν θα δωθεί δάνειο. Γι' αυτό και πρέπει να ελευθερωθεί η κύρια κατοικία για να κινηθεί λίγο η αγορά.
Συνοπτικά φοιτητικά δάνεια με τις προδιαγραφές του εξωτερικού, δεν δίνει καμία συστημική τράπεζα. Τα βαφτίζουν φοιτητικά αλλά μάλιστα το ίδιο μπορεί πάρει οποιοσδήποτε πολίτη ανεξάρτητα αν είναι φοιτητής ή όχι.
Συνοπτικά φοιτητικά δάνεια με τις προδιαγραφές του εξωτερικού, δεν δίνει καμία συστημική τράπεζα. Τα βαφτίζουν φοιτητικά αλλά μάλιστα το ίδιο μπορεί πάρει οποιοσδήποτε πολίτη ανεξάρτητα αν είναι φοιτητής ή όχι.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

18-05-21

18:57
Εννοείται ότι το γνωρίζω αυτο με τον εγγυητή και εννοείται ότι έχω.Για να πάρετε δάνειο πρέπει να έχετε κάποιον ως εγγυητή. Αν ο εγγυητής δεν έχει εισόδημα ή περιουσία τότε δεν θα πάρεις κανένα δάνειο. Ακόμα και σπίτι να έχει, αν αυτή είναι κύρια κατοικία πάλι δεν θα δωθεί δάνειο.
Προς γενική αναφορά:
δεν θα αντιμετώπιζα δυσκολία ως προς την αποπληρωμή των διδάκτρων αλλά μιας που συντηρούμε από την οικογένεια μου θα προτιμούσα να τα πλήρωνα εγώ παρα η οικογένεια μου όταν βρω δουλειά μετά την σχολή.
Επειδή δεν τα γνωρίζω αρκετά, αποφάσισα να κάνω αυτο το thread. Ομως όπως απάντησαν αρκετοί ένας λογιστής θα με κάλυψη και λίγο πολύ έχω καταλάβει πως θα κινηθώ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

18-05-21

19:06
Ο άλλος ρωτάει αν συμφέρει να παρει δάνειο κ ο άλλος μπήκε κ γράφει εξισώσεις χαχαχα 

Μεγάλε αν θες τη μαυρη αλήθεια οποιοδήποτε δάνειο δεν συμφέρει... Για τον απλό λόγο ότι η τράπεζα σου δανείζει πχ 10.000 ευρω και στο τέλος θα χεις πληρωσει και τόκους. Ο μόνος τρόπος που σε συμφέρει ένα δάνειο με την ωμή ανάλυση της πραγματικοτητας είναι όταν παίρνεις ξέρω γω 10.000 για να αγοράσεις κάτι η να κάνεις μια επένδυση που θα σου δώσει άμεσα 20.000 ευρώ οπότε θα ξεχρεώσει το δάνειο αμέσως η τράπεζα θα στραβώσει.... Επειδή δεν θα σε έχει να σε αρμέγει για καιρο...
Επομένως μη κάνετε τέτοιες ερωτήσεις και σπάτε τσαμπα το κεφάλι σας.... Απλά δεν έχετε άλλη επιλογή από το δάνειο. Η μόνη ερώτηση που πρεπει να σας απασχολεί είναι εάν θα μπορέσετε να το από πληρώσετε μαζί με τους τόκους. Γιατί τότε θα βρεθείτε σε ακόμη χειρότερη θέση από αυτήν που εισασταν πριν το παρετε. Απλά τα πραγματα.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μεγάλε αν θες τη μαυρη αλήθεια οποιοδήποτε δάνειο δεν συμφέρει... Για τον απλό λόγο ότι η τράπεζα σου δανείζει πχ 10.000 ευρω και στο τέλος θα χεις πληρωσει και τόκους. Ο μόνος τρόπος που σε συμφέρει ένα δάνειο με την ωμή ανάλυση της πραγματικοτητας είναι όταν παίρνεις ξέρω γω 10.000 για να αγοράσεις κάτι η να κάνεις μια επένδυση που θα σου δώσει άμεσα 20.000 ευρώ οπότε θα ξεχρεώσει το δάνειο αμέσως η τράπεζα θα στραβώσει.... Επειδή δεν θα σε έχει να σε αρμέγει για καιρο...
Επομένως μη κάνετε τέτοιες ερωτήσεις και σπάτε τσαμπα το κεφάλι σας.... Απλά δεν έχετε άλλη επιλογή από το δάνειο. Η μόνη ερώτηση που πρεπει να σας απασχολεί είναι εάν θα μπορέσετε να το από πληρώσετε μαζί με τους τόκους. Γιατί τότε θα βρεθείτε σε ακόμη χειρότερη θέση από αυτήν που εισασταν πριν το παρετε. Απλά τα πραγματα.
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

18-05-21

19:22
Όποιος δεν καταλαβαίνει, πληρώνει 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

18-05-21

19:24
Όποιος δεν καταλαβαίνει, πληρώνει![]()
Ναι ναι.. Εσυ που ξερεις δηλαδή από εξισώσεις θα γλιτωνες τους τόκους.
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος

18-05-21

19:26
Ναι
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-21

19:31
Χαχα καλά εντάξει... Έχεις παρει ποτε δάνειο;
Η πραγματικοτητα ειναι πως η τράπεζα πριν σου αποταμιευσει το ποσο έχει εξασφαλίσει ότι θα βγει κερδισμένη από σένα κ όχι εσυ από αυτήν. Το αν θα βγεις εσυ κερδισμένος μετά σε μια άλλη συναλλαγή επειδή πχ έκανες σπουδές και θα προσληφθεις στην Γκουκλ η θα τα επενδυσεις κάπου και θα βγάλεις τα διπλάσια είναι άλλο θέμα ασχετο με το δάνειο.
Η πραγματικοτητα ειναι πως η τράπεζα πριν σου αποταμιευσει το ποσο έχει εξασφαλίσει ότι θα βγει κερδισμένη από σένα κ όχι εσυ από αυτήν. Το αν θα βγεις εσυ κερδισμένος μετά σε μια άλλη συναλλαγή επειδή πχ έκανες σπουδές και θα προσληφθεις στην Γκουκλ η θα τα επενδυσεις κάπου και θα βγάλεις τα διπλάσια είναι άλλο θέμα ασχετο με το δάνειο.
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος

18-05-21

19:43
Δεν έχει χρειαστεί. Αλλά επειδή το έχω σπουδάσει μέχρι αηδίας το θέμα ξέρω με ποια σχήματα πληρώνεις τους λιγότερους τόκους και με ποια γίνεσαι αιώνιος δούλος. Μην επικροτούμε και την άγνοια τώρα, τόσος κόσμος την πατάει με περιόδους χάριτος, ονομαστικά-αποτελεσματικά επιτόκια και σαχλαμάρες και καταστρέφονται ζωές ή πληρώνουν τα κέρατα τους.
Όσο για τις τράπεζες που είπες φυσικά και θα προσπαθήσουν να βγάλουν ακίνδυνο κέρδος, δεν καταλαβαίνω τι σε εκπλήσσει.
Όσο για τις τράπεζες που είπες φυσικά και θα προσπαθήσουν να βγάλουν ακίνδυνο κέρδος, δεν καταλαβαίνω τι σε εκπλήσσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-21

19:52
Με εκπλήσσουν ερωτήσεις αν συμφέρει ένα δάνειο. Και εξήγησα υπό ποιες προυποθεσεις συμφέρει ειδαλλως γίνεσαι αιώνιος δουλος όπως έγραψες κ εσυ. Το γεγονός ότι παορνεις ένα δάνειο να φτιάξεις ένα σπίτι πχ να ξεφύγεις από τα ενοίκια η να σπουδάσεις να ανοίξεις νέες ευκαιρίες να ξεφύγεις από τη μελλοντική μιζέρια του σορου δεν δείχνει απαραίτητα ότι σε συμφέρει απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.
Η τράπεζα έχει ρυθμίσει από πριν τις δόσεις έτσι ώστε να λάβει κ τους τόκους. Ελληνικά μιλάω καλά μη μπλεξουμε με πανεοιστημιακες θεωρίες τώρα. Και εγώ έκανα εξισώσεις κ ολοκληρώματα αυτά για έρευνες είναι οκ. Ως εκεί. Από εκεί κ περα θα τα δεις στη πραξη. Εγώ έχω παρει 4 δάνεια ως τώρα εκ των οποίων έχω ξεπληρώσει τα 2. Το ένα θα ξεχρεώσει του χρόνου τέτοιο καιρό κ το άλλο το 2024 με 3.500 τόκους υπέρ της Τράπεζας. Καλο ε ;
3.500 θα τα χάσω συν τα λεφτά που πληρωσα και πηρα βέβαια. Όποτε μη μου γράφεις για εξισώσεις γιατί θα γελάω κ δεν θα φταιω.
Τώρα για τα αλλά του στυλ αν θα παιρνεις λεφτά από πιστωτικες εκεί πρεπεξ να μην σου κόβει για να το κάνεις. Οι πιστωτικες ειναι οτι χειρότερο υπάρχει κ αξίζουν μόνο για ατοκες δόσεις πχ να παρεις ένα λαπτοπ να παρεις ένα έπιπλο ως εκεί.
Εχω πληρωσει πιστωτική 3 φορές όποτε τι να μου πεις με τις εξισώσεις ;
Πιο πολυ συμφέρει να βάζεις κάθε μήνα έστω ένα 50αρι στην άκρη. Όταν χρειαστεί να σηκώσεις από εκεί να γλιτώσεις από τα νυχια των τραπεζών.
Η τράπεζα έχει ρυθμίσει από πριν τις δόσεις έτσι ώστε να λάβει κ τους τόκους. Ελληνικά μιλάω καλά μη μπλεξουμε με πανεοιστημιακες θεωρίες τώρα. Και εγώ έκανα εξισώσεις κ ολοκληρώματα αυτά για έρευνες είναι οκ. Ως εκεί. Από εκεί κ περα θα τα δεις στη πραξη. Εγώ έχω παρει 4 δάνεια ως τώρα εκ των οποίων έχω ξεπληρώσει τα 2. Το ένα θα ξεχρεώσει του χρόνου τέτοιο καιρό κ το άλλο το 2024 με 3.500 τόκους υπέρ της Τράπεζας. Καλο ε ;
3.500 θα τα χάσω συν τα λεφτά που πληρωσα και πηρα βέβαια. Όποτε μη μου γράφεις για εξισώσεις γιατί θα γελάω κ δεν θα φταιω.
Τώρα για τα αλλά του στυλ αν θα παιρνεις λεφτά από πιστωτικες εκεί πρεπεξ να μην σου κόβει για να το κάνεις. Οι πιστωτικες ειναι οτι χειρότερο υπάρχει κ αξίζουν μόνο για ατοκες δόσεις πχ να παρεις ένα λαπτοπ να παρεις ένα έπιπλο ως εκεί.
Εχω πληρωσει πιστωτική 3 φορές όποτε τι να μου πεις με τις εξισώσεις ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιο πολυ συμφέρει να βάζεις κάθε μήνα έστω ένα 50αρι στην άκρη. Όταν χρειαστεί να σηκώσεις από εκεί να γλιτώσεις από τα νυχια των τραπεζών.
iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 628 μηνύματα.

18-05-21

19:56
Εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι τα δίδακτρα να στα πληρώσουν δανεικά οι γονείς σου εφ όσον μπορούν και η αποπληρωμή τους να γίνει οποτε και όπως μπορείς και μάλιστα με επιτόκιο 0%
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-05-21

20:05
Η μοναδική συμφέρουσα διένεξη που τελικά έληξε ήταν αυτή που άκουσα από έναν φο πριν κάτι μέρες... Ένας άνθρωπος είχε παρει ένα στεγαστικό κ καλά έκανε... Να ξεφυγει από τα νυχια των ενοικίων που προσπαθεις να βρεις άνθρωπο σοβαρό να συνεννοηθείς κ δεν βρίσκεις.Και το δικαστήριο της κουρεψε 100.000 ευρώ δάνειο. Η τράπεζα της είχε βάλει κ τόκους υπέρ ημεριας τα χρόνια που είχε υπαχθει στο νομό Κατσέλη άκου εδώ...... Ότι θέλουν χρεώνουν. Και τελικά της έμεινε να πληρωσει 40.000 με 250 ευρώ το μήνα για ένα ακινητο 70 τμ του 2005.
Εδώ έγινε πετσοκομα χασανε οι περισσοτεροι το 50% του εισοδήματος κ η τράπεζα ήθελε κ τόκους υπέρ ημεριας... Κάτσε γράψε εξισώσεις μετά.
Αυτό ναι μπορείς να πεις ότι τελικά ήταν συμφέρον για τον δανειολήπτη αλλά φυσικά όχι για τη τράπεζα που ήθελε να του παρει κ αλλά.
Ο κόσμος έτσι είναι... Όχι εξισώσεις.
Αντε πνιγειτε ρε τραπεζίτες στη τελική ένα σπίτι πηρε να φτιάξει ο ανθρωπάκος δεν ήθελε βίλες με πισινες και θαλασσοδάνεια του Κοντομηνά. Τα οποία εμείς πληρωνουμε τώρα.
Εδώ έγινε πετσοκομα χασανε οι περισσοτεροι το 50% του εισοδήματος κ η τράπεζα ήθελε κ τόκους υπέρ ημεριας... Κάτσε γράψε εξισώσεις μετά.
Αυτό ναι μπορείς να πεις ότι τελικά ήταν συμφέρον για τον δανειολήπτη αλλά φυσικά όχι για τη τράπεζα που ήθελε να του παρει κ αλλά.
Ο κόσμος έτσι είναι... Όχι εξισώσεις.
Αντε πνιγειτε ρε τραπεζίτες στη τελική ένα σπίτι πηρε να φτιάξει ο ανθρωπάκος δεν ήθελε βίλες με πισινες και θαλασσοδάνεια του Κοντομηνά. Τα οποία εμείς πληρωνουμε τώρα.
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος

18-05-21

20:25
Κοίτα θα πω ένα μυστικό. Ήταν ψιλοτρολλιά η απάντηση μου και προφανώς η πραγματικότητα είναι πιο περίπλοκη γιατί εμπλέκει και το νομικό και το πολιτικό πλαίσιο. Αλλά δεν έγραψα καμμία ανακρίβεια και ήθελα να διαδώσω ότι η περίοδος χάριτος είναι μια μπούρδα και ότι η καλύτερη επιλογή για δάνειο συνήθως είναι η αποπληρωμή σε σταθερές δόσεις (απαντώντας στην ερώτηση του νηκατοθέτη)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.