εγώ πήγα το καλοκαίρι που μας πέρασε (2008 ) δύο φορές.

Πρώτη : μόλις άνοιξε που εμείς πήγαμε πρωί κι ήταν άδειο κι απογοητευτήκαμε και στήσαμε σκηνές...και κατά τις 2 το μεσημέρι ήρθαν ΔΕΝ ξέρω πόοοσα λεωφορεία και γινόταν πανικός.σκηνές παντού..χαχαχα 1000άδες κόσμος.για μένα..το καλύτερο κομμάτι του καλοκαιριού σαν το Ποσείδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ.τέλος χαχαχα
μακάρι όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας να είχαν ένα τέτοιο κάμπιγκ.

είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί...
ενδείκνυται για οτιδήποτε

.από κιθαροκατάσταση κάθε βράδυ στο ξέφωτο,από χαρτοπαιξία στην κλειστή λέσχη,ως βραδυνό μπάνιο στο "μπιτς-ο-μπαρο" ή ξενύχτι ξύδια και χτύπημα ως το πρωί.

ένα είναι το γεγονός.ποτέ δεν είχα διαταράξει το εσωτερικό μου ρολόι έτσι χαχαχα
το θέμα κοινής τουαλέτας είναι όντως ένα θέμα.αλλά φέτος είχε βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.καθάριζαν συνέχεια κι ήταν πολύ καθαρά,πραγματικά.σπάνια πλέον να συναντήσεις πρόβλημα..τα ντουζ ΟΟΟΚ,δεν έχουν πάντα ζεστό νερό αλλά νταααξ μωρέεε...σε κάμπιγκ πας όχι σε ξενοδοχείο 10αστέρων.αυτά που κάνουν την κατάσταση πιο χύμα είναι που κάνουν το Ποσειδάκι μας πιο ωραίο...

εγώ πάντως φέτος θα πάω για 2 βδομάδες τουλάχιστον.δεν το χάνω αυτό...και φυσικά με το που τελειώνει η εξεταστική,την πρώτη μέρα που ανοίγει.όχι ότι κι ότι χαχαχα