Rempeskes
Επιφανές μέλος

Φράσεις απο χωρισμούς που σας σημάδεψαν
"Α, και μια νταλίκα μάζεψε το αμάξι σου"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

" Τελικά δε πιανει και πολλα το αμαξι σου στο ebay"
"Αλλά δεν πειράζει, το καλοπλήρωσε ο Λόριεν"
cocopikos
Νεοφερμένο μέλος

kloyklos
Νεοφερμένο μέλος

Το κλασσικο αλλα ταυτοχρονα και πιο "ασχημο"
Σ'αγαπαω αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι.
Ή σε αγαπαω αλλα πρεπει να χωρισουμε.
Σαν να μου λεει βουτηξα στην θαλασσα αλλα δεν ηθελα να βραχω.
Δεν υπαρχει πιο ασχημη διακιαολογια ή μαλλον ατακα.
it's better to lose a lover than to love a looser
Guest 990498
Επισκέπτης

Αφού δεν ήθελες γιατί τα έφερες εκεί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Groovy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μου ειπε σ'αγαπω...κ μετα απο λιγες μερες μου λεει...''για πλακα το 'πα!''

Jesus!
Δε λες καλά που γλίτωσες;
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Μου ειπε σ'αγαπω...κ μετα απο λιγες μερες μου λεει...''για πλακα το 'πα!''

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Χωρίσαμε πολύ απλά, μετά από πολλά ντράβαλα και σούρτα-φέρτα 2,5 ετών και βάλε, με πολλά στραβοπατήματα κυρίως δικά του.. λέω μια μέρα -είχε προηγηθέι προετοιμασία εβδομάδων γι αυτό, δεν είαμι σκύλα- "θέλω να σου πω κάτι σοβαρό" αυτός : "ωχ, χωρίζουμε τελικά;" εγώ : "ναι ..*στρφ*" *στρφ= ήχος που κάνει το στριφτό τσιγάρο.
Ατάκα : "θα με αφήνεις να σε προσέχω ε;" εννοώντας φροντίζω , νοιάζομαι κτλ. γιεα ράητ, πιο πολλά πάρε-δώσε είχα μετέπειτα με τον Ντεηβ Μαστέην των Μέγκαντεθ παρά με τον τυπά "μίστερ νοιάζομαι".Γενικά τα μεγάλα λόγια έκτοτε με αηδιάζουν και καλώς ή κακώς έσβησα τα λίγα καλά και τα πολλά σάπια αυτής της σχέσης μια κ καλή απ το μυαλό μου και ησύχασα.
Το αστείο : όχι απλά δεν ίσχυε αυτό που είπε, αλλά όταν είχα επικοινωνήσει εγώ καμιά βδομάδα μετα μόνο που δεν με είχε βρίσει.
ουφ, clarity came
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Τι ντριιιιιιιιιιιιιν?
-Σχόλασες...
liontas
Νεοφερμένο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Αυτή: Θέλω χρόνο
Αυτός: Και εγώ τι είμαι το καινούριο πακέτο της vodafone;
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτός: "Δεν μου βγαίνει" "ότι άλλο θέλεις εκτός από σχέση"
Αυτή: " και εγώ τι ήμουνα δοκιμαστικό μοντέλο;"
love_angel
Επιφανές μέλος

εκανα μια αταξια με καποιον στις διακοπες κ το μαθε!!

Speedy
Δραστήριο μέλος

εγω.. φταιω καθαρά εγώ?(ίσως οτι την πίεζα) η υπάρχει κάποιος άλλος παράγοντας?
αυτή... τι εννοείς άλλος παράγοντας?
εγω.. κάποιο άλλος ρε παιδί μου
αυτή.. άλλος??.. οχι.. οχι φυσικά.. απλά πιέστικα πολύ(να σου φέρω πιεσόμετρο τότε!!χαχα)
μετά απο λίγες μέρες μαθαίνω ότι είναι με άλλον..
Της το σπας το κεφάλι η δεν της το σπας?..
ευτυχως δν την γουσταρα και τρελα...
Guest 990498
Επισκέπτης

Καλά σου είπε...δεν αξιζες τα χιλιομετρα που εκανα για σενα καθε μερα...
εκανα μια αταξια με καποιον στις διακοπες κ το μαθε!!![]()

Τι αταξία;

Rempeskes
Επιφανές μέλος

δεν αξιζες τα χιλιομετρα που εκανα για σενα καθε μερα...
Ταξιτζής που ήθελε γάμο;

elef8eria
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη τί επρεπε να κανω εγω??? Δεν μπορουσα να τον αφησω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.