ατάκα τρελή και αλλοπαρμένη! Ξέθαψα το τόπικ, μιας κ ήθελα να θάψω αυτή την ηλίθια ατάκα που θυμήθηκα...
Χωρίσαμε πολύ απλά, μετά από πολλά ντράβαλα και σούρτα-φέρτα 2,5 ετών και βάλε, με πολλά στραβοπατήματα κυρίως δικά του.. λέω μια μέρα -είχε προηγηθέι προετοιμασία εβδομάδων γι αυτό, δεν είαμι σκύλα- "θέλω να σου πω κάτι σοβαρό" αυτός : "ωχ, χωρίζουμε τελικά;" εγώ : "ναι ..*στρφ*" *στρφ= ήχος που κάνει το στριφτό τσιγάρο.
Ατάκα : "θα με αφήνεις να σε προσέχω ε;" εννοώντας φροντίζω , νοιάζομαι κτλ. γιεα ράητ, πιο πολλά πάρε-δώσε είχα μετέπειτα με τον Ντεηβ Μαστέην των Μέγκαντεθ παρά με τον τυπά "μίστερ νοιάζομαι".Γενικά τα μεγάλα λόγια έκτοτε με αηδιάζουν και καλώς ή κακώς έσβησα τα λίγα καλά και τα πολλά σάπια αυτής της σχέσης μια κ καλή απ το μυαλό μου και ησύχασα.
Το αστείο : όχι απλά δεν ίσχυε αυτό που είπε, αλλά όταν είχα επικοινωνήσει εγώ καμιά βδομάδα μετα μόνο που δεν με είχε βρίσει.
ουφ, clarity came
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.