Valder
Τιμώμενο Μέλος

το πιο σκληρό πιστεύω είναι όταν έρχεται και σου λέει "πιστεύω ότι με ήθελες μόνο και μόνο για την κ...α σου!" ...
και δεν νομίζω ότι μπορώ να το ξεχάσω..
![]()
χμμμ..εμενα μου ειχε πει χωριζουμε και οταν τον ρωτησα γιατι?τι εγινε?επαψες μεσα σε μια μερα να μ αγαπας? η απαντηση του ηταν "οι φιλοι δεν εχουν κοπελες και εγω ειμαι σαν τη μυγα μες το γαλα" ντουβ![]()
Τι έπρεπε να τους είχατε πει, ακόμα κι αν δεν το ενοούσατε, αλλά έπρεπε να το πείτε:
Natsud94: "Ναι, κάποτε μπορεί να σε ήθελα μόνο και μόνο γι αυτό. Τώρα είσαι ανίκανη να με κάνεις να νιώσω ακόμα και αυτό. Στο καλό και μη μας γράφεις, ακρίβυναν τα sms".
Mirana_neko: "Ελπίζω οι φίλοι σου να πέσουν σύντομα από γκρεμό για να ακολουθήσεις. Αν όχι, τότε γύρνα σε μένα, θα έχω αγοράσει μυγοσκοτώστρα".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

χμμμ..εμενα μου ειχε πει χωριζουμε και οταν τον ρωτησα γιατι?τι εγινε?επαψες μεσα σε μια μερα να μ αγαπας? η απαντηση του ηταν "οι φιλοι δεν εχουν κοπελες και εγω ειμαι σαν τη μυγα μες το γαλα" ντουβ![]()
Έλα παραδέξου το, θεός ο τύπος... Δεν υπάρχει αυτό που έκανε... Μπορεί για σχέση να ήταν άθλιος, αλλά για φίλος αξίζει...
Looool!!
Τι έπρεπε να τους είχατε πει, ακόμα κι αν δεν το ενοούσατε, αλλά έπρεπε να το πείτε:
Natsud94: "Ναι, κάποτε μπορεί να σε ήθελα μόνο και μόνο γι αυτό. Τώρα είσαι ανίκανη να με κάνεις να νιώσω ακόμα και αυτό. Στο καλό και μη μας γράφεις, ακρίβυναν τα sms".
Mirana_neko: "Ελπίζω οι φίλοι σου να πέσουν σύντομα από γκρεμό για να ακολουθήσεις. Αν όχι, τότε γύρνα σε μένα, θα έχω αγοράσει μυγοσκοτώστρα".
Ρε συ, μήπως να αφήσεις τα οικονομικά και να γίνεις σύμβουλος σχέσεων???Αφού το χεις έμφυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natsud94
Νεοφερμένο μέλος

όντως καλή ιδέα.. αλλά τότε ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά και καθόμουν και την παρακάλαγα.. τέλοσπαντων!
karotenia
Δραστήριο μέλος

και μου ειπε οτι ζητησε απο τους γονεις του να κανουν αιτηση για αποσπαση στο εξωτερικο (ηταν στρατιωτικοι) για να δωσει με το συστημα ομογενων πανελληνιες και να περασει στην σχολη που ηθελε!!!!!!!!!!!......και μου ειπε οτι με χωριζει γιατι εγω ετσι και αλλιως θα περνουσα ενω αυτος επρεπε να κανει κατι , επρεπε να φυγει ωστε αργοτερα να μην αισθανεται κατωτερος μου........
τοτε εκλαιγα περιπου μια εβδομαδα ,τωρα το σκεφτομαι και γελαω.......ποσα κομπλεξ μπορει να εχει καποιος για να ημουν μαζι του σημαινε πως τον ηθελα ετσι οπως ηταν...........
marina289
Δραστήριο μέλος

Μου την βάρεσαν, όμως, οι ¨μη φράσεις¨ κάποιου χωρισμού, όπου ο τύπος ενώ όλα ήταν μια χαρά, και δεν τρέφω ψευδαισθησεις σχετικά με αυτό, απλά.... εξαφανίστηκε!
Ξαφνικά δεν σήκωνε τηλέφωνα, δεν απαντούσε σε μηνύματα, .... εξοργιστικό μου φαινόταν σαν στάση!
υγ. υποψιάζομαι τον λόγο, αλλά θα μείνω με τις υποψίες -όχι ότι το έχω και νταλκά να μάθω!

new_day*
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Μου την εδωσε ομως το : ''καλυτερα να χωρισουμε γτ αν δεν περασεις στο πανεπιστημιο θα φερω τεραστιο φορτιο ευθυνης'' που ακουσα πριν 4-5 χρονια...και το...
- ''σου προσφερα τα παντα και εσυ ξερεις τι μου προσφερες;τιποτα''
-''Μα πως δεν σου αγορασα την πανακριβη μπλουζα που ειδες στη βιτρινα;''

adespoto
Περιβόητο μέλος

Δε με σημάδεψε ακριβώς, απλά ακόμα γελάω!!!!!!!!!!!!!!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

....Και εμεις που το αναγιγνωσκουμε....θυμιζει και ολιγο απο παλια ελληνικη ταινια"Σου αξίζει κάποιος καλύτερος, εγώ είμαι ενας αλήτης"

Δικιο ειχε.....-''σου προσφερα τα παντα και εσυ ξερεις τι μου προσφερες;τιποτα''
-''Μα πως δεν σου αγορασα την πανακριβη μπλουζα που ειδες στη βιτρινα;''![]()

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Δικιο ειχε.....![]()
Δικιο ειχε αλλα εγω ξεπαραδιαστικα

(ακομα τα κλαιω τα ευρω

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

μ@μωτι μου αναποδα το καταλαβα....εσυ ξεπαραδιαστηκες;;;;;;;;;;;;;;;Δικιο ειχε αλλα εγω ξεπαραδιαστικα
(ακομα τα κλαιω τα ευρω)

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

μ@μωτι μου αναποδα το καταλαβα....εσυ ξεπαραδιαστηκες;;;;;;;;;;;;;;;![]()
ναι

καλα τωρα το θυμαμαι και γελαω

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή τύχη..."!
Πολυ μελαγχολικο....

Καλά το ''σου αξίζει κάποιος καλύτερος'' έχει γίνει καραμέλα."Σου αξίζει κάποιος καλύτερος, εγώ είμαι ενας αλήτης"

Θάλεια
Διάσημο μέλος

(την προηγούμενη εβδομάδα είχε πεθάνει ο γάτος του, αυτό εννοούσε;

Κοντός123
Νεοφερμένο μέλος

Με λίγα λόγια αντί να σου πει ότι ξέρεις κάτι ρε παιδί μου .. Δεν θέλω να είμαστε άλλο μαζί γιατί βαρέθηκα ή γιατί δεν μου φέρεσαι καλά ή τουλάχιστον κάτι πιστικό λένε τις γνωστές βλακείες ..
Πόσο σπαστικό είναι .. Η ανωριμότητα στο μεγαλείο της , άκουσε εκεί θέλω λίγο χωρο για τον εαυτό μου " ( συγγνώμη δηλαδή που δεν νοίκιασα μεεγάλο σπίτι να φιλοξενίσω και εσένα ..) Οτι να ναι ? !
ets32kate
Νεοφερμένο μέλος

ΕΛΕΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

"Από την πρώτη στιγμή που γνώρισες την μαμά μου δεν την σεβάστηκες και ήθελες να μας χωρίσεις"... Την συνέχεια από μεριά μου πιστεύω την φαντάζεστε![]()
Ω Χριστέ μου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.