<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου εξηθηκε!και μ ειπε την αληθεια!!!
αλλα οσο να ειναι πονεσε.......................................!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

έχεις ένα μαρούλι στα δόντια σου
Αυτό είναι όντως πρωτότυπο

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

kwstas21
Νεοφερμένο μέλος

οταν χωρισα δν καταλαβα το λογο που χωρισα,ξερω ομως ενα πραγμα,οση περισσοτερη αγαπη δινεις σε μια γυναικα,κ οσο της φερεσαι σαν να ειναι η μοναδικη,τοσο περισσοτερο την χανεις,η μαλλον χανεται αυτη μεσα στο μυαλο της..
περασμενα ξεχασμενα θα ηθελα να πω αλλα μερικες φορες οι αναμνησεις βαραν φλας μπακ..κ λογια-ατακες που ειπωθηκαν μενουν σαν μια χαραξια στη καρδια..
Jelipop
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα γελάω αλλά τότε έκλαιγα !!!
Έχουν περάσει κ 6 χρόνια βέβαια απο τότε !!!

love_angel
Επιφανές μέλος

και που ξερεις τι θελω εγω σε μια σχεση??
''ξερω. σε ξερω καλα.''
shit. ουτε εγω η ιδια δε με ξερω καλα και με ξερεις εσυ.
σκατουλες.
valeria
Νεοφερμένο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

καταλαβαινω τι νιωθεις αλλα δεν μου αρεσεις αγαπω την ξαδερφη σου τρελα
και μου ζητησε να τους τα φτιαξω με το ζορυ![]()
![]()
βρε μωρο μου εισαι και 12 χρονω!

εσυ τι εκανες? τους τα φτιαξες?
valeria
Νεοφερμένο μέλος

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

φράσεις από χωρισμούς που σας σημάδεψαν
Αντίο αγάπη διχασμένη
αντίο αγάπη δυνατή
δεν έχει σύνορα η φυγή...
buttercup
Νεοφερμένο μέλος

''δεν φταίς εσύ, εγώ φταίω, εσύ είσαι ένας άγγελος...''- απλά εγώ ειμαι διαβολος και δεν ταιριαζουμε
''σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο''- κλασική ατάκα τύψεων
''θέλω λίγο χρόνο να βρώ τον εαυτό μου''- που να ψαχνεις τετοια ωρα, δε θα βρεις κανενα...
''δεν είμαι σε φάση για σχέση'' - νωρίς το θυμηθήκαμε!
''είσαι ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας άντρας, και αυτός που θα σε έχει θα είναι πολύ τυχερός(!!!)''- σωστά , που να αντέξεις τοση τύχη και ευτυχία??!!!

δε φτάνει που είναι δειλοί μερικοί μερικοί, πετανε και ασυναρτησίες!

pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

τί να πρωτοθυμηθώ απο όλο αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας!!
''δεν φταίς εσύ, εγώ φταίω, εσύ είσαι ένας άγγελος...''- απλά εγώ ειμαι διαβολος και δεν ταιριαζουμε
''σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο''- κλασική ατάκα τύψεων
''θέλω λίγο χρόνο να βρώ τον εαυτό μου''- που να ψαχνεις τετοια ωρα, δε θα βρεις κανενα...
''δεν είμαι σε φάση για σχέση'' - νωρίς το θυμηθήκαμε!
''είσαι ό,τι μπορεί να ζητήσει ένας άντρας, και αυτός που θα σε έχει θα είναι πολύ τυχερός(!!!)''- σωστά , που να αντέξεις τοση τύχη και ευτυχία??!!!
δε φτάνει που είναι δειλοί μερικοί μερικοί, πετανε και ασυναρτησίες!![]()
Το άν είναι δειλοί το καταλαβαίνεις μόνο όταν έρθει η σειρά ΣΟΥ να πείς τις ίδιες ασυναρτησίες..
Εξ'άλλου χωρισμοί είναι αυτοί! Ό,τι και να πείς μετράει εις βάρος σου. Αν μιλήσεις ευγενικά θα σε πούν υποκριτή. Αν μιλήσεις ψυχρά θα σε πούν κυνικό. Διαλέγω το δεύτερο.
buttercup
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί ΠΑΝΤΑ έχουμε επιλογές... και εκει φαίνεται η δειλία μας.

pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν ήρθε οντως η σειρά μου , επέλεξα τον ειλικρινή τρόπο , που είναι πιο δύσκολος μεν, πιο αξιοπρεπής και γενναίος , δε...
Γιατί ΠΑΝΤΑ έχουμε επιλογές... και εκει φαίνεται η δειλία μας.![]()
Ακριβώς. Λέμε λίγα λόγια και μετρημένα. Αν πάλι ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει..αν ζητάει δεύτερες ευκαιρίες..αν ζητάει να αναλύσετε φιλοσοφικά πως πότε και γιατί θέλησες να τον χωρίσεις.. οφείλεις να γίνεις ψυχρός-ή. Αναγκάζεσαι. Κάπου εκεί ξεπετιούνται φράσεις του τύπου ''πρέπει να με ξαχάσεις'' ''δεν θέλω να με ξαναενοχλήσεις'' που ακούγονται σκληρές αλλά είναι πέρα για πέρα ειλικρινείς.
Το βρίσκω υπέροχο και ανώτερο όταν ο άλλος σε χωρίζει να φύγεις,παρά να τον φέρεις σε δύσκολη θέση,με παρακάλια. Τον εκβιάζεις συναισθηματικά έτσι. Πολύ αναξιοπρεπές.
buttercup
Νεοφερμένο μέλος

dimitral
Δραστήριο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Στην προκειμένη το εννοούσε. Δεν ήταν όντως έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ κι αν είναι πού θα βρίσκομαι εγώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.