Υπαρχουν ανθρωποι στα δυο τρία μεγαλα σωματεια που αναφέρω κατω στην υπογραφή μου που βοηθουν τα αδέσποτα που θα εκτιμούσαν και χρηματική βοήθεια αλλα και κυρίως καποιες ώρες απο τον χρόνο σου.
Για παραδειγμα εμεις στο σωματειο εχουμε ατομα που πιανουν οπως εγω γατακια για στειρωση και φροντιδα οπως ο αρωστουλης απο ειτσ τελικα γατος που θσ δεις στο "Διαβαστε τι κανουμε", αλλα πχ εχουμε τρομερή ελλειψη σε ατομα να τα μεταφέρουν ως τον κτηνίατρο (ειμαστε λίγοι για τον όγκο των ζώων)και σε τροφες, φάρμακα και σπίτια φιλοξενείας ( εστω κι ενα ακόμα θα ελάφρυνε εθελοντες που αυτη τη στιγμή εχουν 13 ζώα πχ).
Θα σου σύστηνα να βγείς απο τη μεμονωμένη φροντιδα που λέει ο χουζούρης γιατι νε μεν ηδη το σαιτ λειτουργει σωστικα αλλα δεν αρκει αυτο χρειάζεται να βοηθηθουν τα σωματεια για να γίνουν μεγαλύτερα και να μπορουν να πιέσουν τη πολιτεια για καλύτερη πολιτική φροντιδας απέναντι στα ζώα, γιατι το γενικοό προ΄λημα δεν λυνεται με το ενα και με τα δύο.
Αλήθεια δειτε δυο αλλες ιδέες παιδιά.
1. Να συγκροτησουμε ομάδα αστυνόμευσης κακοόιησης ζώων(συλλογη καταγγελιών και οργάνωση δράσης εστω και ιντερνετικά οπως για το γατακι στο πετ σοπ).
2. Να βοηθησετε όλοι στο να δημιουργηθούν ειδικές ομαδες για γάτες στα δύο τρια σωματεια(λόγω ελλειψης ατόμων τα περισσοτερα τωρα λειτουργουν στο στυλ ο καθενας κανει οτι προλαβει και δεν υπαρχει περιθωριο για οργάνωση).
Αν υπήρχαν δυο τρία μέλη απο εδω που θα μπορούσαν να βοηθούν πίο ενεργα καποιο σωματειο που θέλουν, αυτό θα μπόρούσε να γίνει, εχω ήδη αρχίσει να το κανω λίγο στον Αργο. Σκεφτείτε το.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.