Ισχύει 100% διότι αρκετές βιταμίνες καταστρέφονται σε υψηλές θερμοκρασίεςΤο έχω ακούσει και γω αυτό-τώρα αν αληθεύει 100% δεν ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

έφτασα 100 κιλά περίπου. Λέει κάτι αυτό?
Άμα πιάνεις τα 100, τότε η ευχή είναι άντε να τα χιλιάσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος

κάπως έχω αρχίσει να αλλάζω το πρόγραμμα, αλλά αφήνω τα υπόλοιπα στον χρόνο και προσπαθώ να σκέφτομαι λιγότερο....
θα τον ζορίσω όσο μπορώ τώρα, για να δω τις διαφορές....
να νιώσω λίγο διαφορετικά και να νιώσω λίγο τη δύναμη, που έχασα στο πέρασμα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σπάνια τρώω σαβούρες (πίτσα, γύρο, γαριδάκια, πατατάκια), τρώω φρούτα και λαχανικά (ίσως όχι αρκετά όμως), σπάνια τρώω κρέας ή πίνω καφέ. Από αλκοόλ πίνω 1-2 μπίρες την εβδομάδα. Δεν καπνίζω ούτε κάνω χρήση ναρκωτικών. Κοιμάμαι αρκετά (περίπου 8 ώρες). Αποφεύγω τα συσκευασμένα τρόφιμα (μπισκότα κλπ).
Το κακό είναι πως πλέον δεν έχω καθορισμένες ώρες γευμάτων και επίσης δεν ασκούμαι συστηματικά.

Apro
Διάσημο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.