athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Η athanasiad: #41 29-12-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ...νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο... μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #42 29-12-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ...νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο... μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #43 29-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... κοιτα....αυτο,το θεωρω δεδομενο...για τις αλλες μιλαω!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Click για ανάπτυξη... ανοιχτοματα μου εσυ!!!!!!!...καλα,θα εχει πολυ γελιο η εικονα....θα εχουμε ανοιξει και θεμα....με την πιεση μας...ξερεις...διαγωνισμος πιεσης!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #44 29-12-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ.....νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο. μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #45 29-12-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ...νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο... μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών, επαγγέλλεται 3D designer και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #42 29-12-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ...νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο... μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #43 29-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... κοιτα....αυτο,το θεωρω δεδομενο...για τις αλλες μιλαω!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Click για ανάπτυξη... ανοιχτοματα μου εσυ!!!!!!!...καλα,θα εχει πολυ γελιο η εικονα....θα εχουμε ανοιξει και θεμα....με την πιεση μας...ξερεις...διαγωνισμος πιεσης!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #44 29-12-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ.....νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο. μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #45 29-12-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ...νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο... μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #43 29-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... κοιτα....αυτο,το θεωρω δεδομενο...για τις αλλες μιλαω!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Click για ανάπτυξη... ανοιχτοματα μου εσυ!!!!!!!...καλα,θα εχει πολυ γελιο η εικονα....θα εχουμε ανοιξει και θεμα....με την πιεση μας...ξερεις...διαγωνισμος πιεσης!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #44 29-12-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ.....νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο. μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #45 29-12-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... κοιτα....αυτο,το θεωρω δεδομενο...για τις αλλες μιλαω!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Τώρα το είδα κι εγώ η ανοιχτομάτα....Μας σκέφτεσαι γριές με μασέλα και μπαστούνι...τι ιστορίες θα χουμε να λέμε...20.000 γατιά πάντως δεν είναι και λίγα...Γιούπι... Click για ανάπτυξη... ανοιχτοματα μου εσυ!!!!!!!...καλα,θα εχει πολυ γελιο η εικονα....θα εχουμε ανοιξει και θεμα....με την πιεση μας...ξερεις...διαγωνισμος πιεσης!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #44 29-12-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ.....νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο. μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #45 29-12-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια μας πολλα και καλα!!!!!! εγω θελω να ευχαριστησω τη Μισελλ και οποιον εχει συμβαλει για την δημιουργια αυτου του σαιτ.....νιωθω πραγματικα ευτυχισμενη που υπαρχει ενας διαδικτυακος τοπος οπου μπορω να μοιραζομαι μαζι με τοσα αλλα ατομα την αγαπη μου ,τα προβληματα μου...και οτι τελος παντων εχει να κανει με αυτα τα υπεροχα πλασματα,τις γατουλες...αλλα και οχι μονο. μακαρι να υπαρχει για παρα πολλα χρονια ακομη...να ειμαστε γριουλες...και να γραφουμε ακομα εδω!!!!!!! ΥΓ.......να συμπληρωσω...οτι ειμαι επισης παρα πολυ χαρουμενη,που εξαιτιας αυτου του σαιτ...γνωρισα τοσα υπεροχα ατομα... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #45 29-12-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμφωνώ με την κουμπαρούλα μου, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που έχω βρεί μια υπέροχη γατοπαρέα...δεν βλέπω την ώρα κάθε μέρα να μπώ στο φόρουμ!..... Μάλλον έχω εθιστεί στο mycat! Click για ανάπτυξη... καμμια κλινικη,παιδια,για απεξαρτηση...γνωριζετε??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:36 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #46 29-12-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spyridon1979: θα ηταν ομορφο και χρησιμο μια φορα τον χρονο στον εορτασμο των δεκα χιλιαδων μελων να υπαρχει ενας λογαριασμος οπου θα καταθετουμε ολα τα μελη απο 1 ευρω... Αν υπαρχει συμμετοχικοτητα,το ποσο που θα μαζευτε θα πηγαινει για τις αναγκες ολων των πιτσιρικιων που περνανε κατα την διαρκεια της χρονιας και χρηζουν αμεσης αναγκης... Φιλικα...Σπυρος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε...για εικονικο παρτυ μιλαω...εδω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν απ' ότι βλέπω φτάσαμε τα 9.999μέλη!!! Μιά εγραφή μας έμεινε και μπορούμε να αρχίσουμε το πάρτυ!!! Εγώ ετοιμάστηκα για το πάρτυ...με θέλετε;;; Άρης Click για ανάπτυξη... Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:45 Η Μυρτω4038: #47 29-12-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από matoula: Καλησπερα και Χρονια μας Πολλα !!! Γιναμε 10000 μελη ... Μπραβο μας !!! Θα συμφωνησω με τον Σπυρο να ανοιξουμε εναν λογαριασμο του My cat και οι διαχειριστες του φορουμ να μοιρασουν ισοποσα το ποσο που θα μαζευτει σ ολους τους συλλογους για τα αδεσποτα ζωακια . Παρτυ ??? μεσα ειμαι και οχι στο φορουμ αλλα να το διοργανωσουμε καπου εξω ... Click για ανάπτυξη... Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:49 Η Πουπουλίνα: #48 29-12-09 21:49 Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Παιδιά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο απλό να ανοιχτεί λογαριασμός σε "όνομα" του mycat.Θα μπλέξουμε διαδικαστικά με τις τράπεζες.... Καλύτερα να καταθέσουμε στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς. Το ίδιο δεν είναι εξάλλου; Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω απολυτα με την κουμπαρουλα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Η evelynkar: #49 29-12-09 22:06 γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι βρε παιδια, μπορει ο διαχειριστης να ανοιξει λογαριασμο στο paypal που δεν θα μπλεξουμε με τραπεζες, και οσοι μπορουν να βαζουν εκει..πολλα σαιτς εχουν donation button! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:43 Η aretha έγραψε: #50 30-12-09 08:43 Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιάσαμε το δεκαχίλιαρο, ε; Άντε, με τις υγείες μας και σ' ανώτερα! Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που φροντίζουν και ενδιαφέρονται να μάθουν για τις γατούλες, μακάρι να γίνουμε ακόμα περισσότεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:44 Η ruko έγραψε: #51 30-12-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από athanasiad: Κοίταξε, συμπεθέρα μου, εμείς ειδικά, δεν θα γεράσουμε ποτέ.Σ΄όλα τα άλλα που γράφεις, συμφωνώ Click για ανάπτυξη... Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:49 Η Πουπουλίνα: #52 30-12-09 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μου θύμισες ένα ωραίο που έχω ακούσει: "όταν πεθάνω, αν πεθάνω" Η Μισέλ είχε γράψει κάπου ότι, όταν πρωτόφτιαξε το σάιτ, δεν περίμενε να ξεπεράσει τα 2000 μέλη... πού να φανταζόταν. Και εις ανώτερα! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα,και εις ανωτερα!!!!!!!... κοιτα να δεις ρουλα...ειναι σωστο αυτο που ειχες ακουσει...διοτι...οσο ζουμε...δεν πεθαινουμε....οταν πεθανουμε...δεν θα ζουμε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:58 Η ruko έγραψε: #53 30-12-09 22:58 Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:00 Η Πουπουλίνα: #54 30-12-09 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Click για ανάπτυξη... ουτε και εγω......να σου πω την αληθεια,ενας διασημος φιλοσοφος( οχι αρχαιος) το εχει πει...αλλα δεν θυμαμαι ποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η aretha έγραψε: #55 31-12-09 09:02 Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:06 Η Μυρτω4038: #56 31-12-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!!! Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:35 Η ruko έγραψε: #57 31-12-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγώ λέω να προλάβουμε να σας ευχηθούμε πρώτοι δια ...στόματος Μυρτουλάς! Click για ανάπτυξη... Αγάπη μου!!! Τι καταπληκτικό ταρταρουγίσιο βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:41 Η Πουπουλίνα: #58 31-12-09 10:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ο Επίκουρος το είχε πει! (για την ακρίβεια, είχε πει ότι ο θάνατος δεν πρέπει να μας απασχολεί, γιατί είναι αδύνατο να συνυπάρχουμε -όσο είμαστε ζωντανοί δεν υπάρχει θάνατος, όταν έρθει ο θάνατος, δεν υπάρχουμε εμείς) Πολύ υπαρξιακή τροπή πήρε το πανηγυρικό θέμα Click για ανάπτυξη... Τελικα....αρχαιος το ειχε πει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.