Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2024 στις 22:34 Ο Guest 691153: #1 25-04-24 22:34 Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 23:14 Ο Poirot έγραψε: #2 25-04-24 23:14 Δεν έχω ψωνίσει, αλλά έχει πάρει αρκετά τέτοια το μάτι μου κοντά στη σχολή μου, στην οδό Σόλωνος. Κοντά στον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 23:32 Η Υδροχόος έγραψε: #3 25-04-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Και στην Ασκληπιού θα βρεις. Στο 11...Με το που τελειώνει η Πολιτεία... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching A350 angela_k AggelikiGr Paragontas7000 johnsala taketrance Kate1914 charmander Ωρορα Scandal rafaela11 Joji ROM32 giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.961 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 23:14 Ο Poirot έγραψε: #2 25-04-24 23:14 Δεν έχω ψωνίσει, αλλά έχει πάρει αρκετά τέτοια το μάτι μου κοντά στη σχολή μου, στην οδό Σόλωνος. Κοντά στον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 23:32 Η Υδροχόος έγραψε: #3 25-04-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Και στην Ασκληπιού θα βρεις. Στο 11...Με το που τελειώνει η Πολιτεία... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν έχω ψωνίσει, αλλά έχει πάρει αρκετά τέτοια το μάτι μου κοντά στη σχολή μου, στην οδό Σόλωνος. Κοντά στον σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.552 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 23:32 Η Υδροχόος έγραψε: #3 25-04-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Και στην Ασκληπιού θα βρεις. Στο 11...Με το που τελειώνει η Πολιτεία...
Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Έξω απο ενα περίπτερο που περπατούσα στο μακρινό παρελθόν θυμάμαι χαρακτηριστικά να βλέπω ενα βιβλίο χημείας παλιό που κόστιζε 2 ευρώ ολο κι όλο. Και τώρα, σκεφτομαι να πάρω κιαλλα, κάτι είχα ακούσει στο τικτοκ για book thrifting? και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τετοια δω στην Αθήνα Spoiler παρόλο που λογικα θα σκονίζει στη βιβλιοθήκη μου και δε θα το διαβάσω ποτε αμα υπάρχει ανάλογο νήμα παρακαλώ να μεταφερθεί εκει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Και στην Ασκληπιού θα βρεις. Στο 11...Με το που τελειώνει η Πολιτεία...