deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εμένα το μπάνιο δεν με ενδιαφέρει τόσο.
Με ενδιαφέρει ο κυρίως χώρος καθιστικό - σαλόνι που θα είναι όλο πέτρα, και η κουζίνα επειδή ασχολούμαι πολύ με αυτήν και φαίνεται από το καθιστικό .
ναι ε?
τότε δεν σου κάνω μελέτη μπάνιου

(δούλευα σε πολύ μεγάλη και γνωστή φίρμα με είδη μπάνιου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πειρατή, θα βάλεις πάσο μεταξύ κουζίνας και σαλονιού?
αν ναι, και αν σε παίρνει, κάνε ένα σκαλάκι υπερυψωμένη την κουζίνα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αμα σας κάνω ντου εγώ να δείτε τι θα πάθετε που θέλετε και χιλιάρικο.
Διακοσμήτρια έχω ήδη, μια πολύ καλή φίλη που το έχει αναλάβει από πριν.
ε καλά... βάλε στο καρνέ σου άλλη μία για Online συμβουλές

κι έχουμε και κάτι αρχιτεκτόνισσες εδώ μέσα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εγώ ήθελα να του πω αν ναι, να πάρει ισχυρό απορροφητήρα![]()
δεν υπάρχουν πλέον ΜΗ ισχυροί όταν αφορούν εμφανή απορροφητήρα (καμινάδα δλδ

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ναι, σκέφτομαι να βάλω, έχω χώρο και σκέφτομαι να το κάνω λίγο ψηλό να δείχνει και να λειτουργεί σαν μπάρα.πειρατή, θα βάλεις πάσο μεταξύ κουζίνας και σαλονιού?
Οχι να μου κάνεις, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη....ναι ε?
τότε δεν σου κάνω μελέτη μπάνιου
(δούλευα σε πολύ μεγάλη και γνωστή φίρμα με είδη μπάνιουκαι έχω κάνει πάνω από 2000 μελέτες μπάνιων
)
Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα αυτό, έχουν ήδη πέσει τα μπετά.αν ναι, και αν σε παίρνει, κάνε ένα σκαλάκι υπερυψωμένη την κουζίνα![]()
Ναι αυτό υποθέτω θα είναι πολύ σημαντικό.εγώ ήθελα να του πω αν ναι, να πάρει ισχυρό απορροφητήρα![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα χρειαστώ με κάποιο τρόπο την κάτοψη στα χέρια μουΟχι να μου κάνεις, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη....

τα πάντα γίνονται... απλά ρώτα και μάθεΔεν ξέρω αν γίνεται τώρα αυτό, έχουν ήδη πέσει τα μπετά.
σου διαχωρίζει τον χώρο νοητικά και αισθητικά είναι άλλο το ύφος αν γίνει ένα σκαλάκι υπερυψωμένο
και γενικά τα "επίπεδα" σε ένα χώρο και οι διάφοροι κρυφοί φωτισμοί είναι μεγάλο κλειδί για εντυπωσιακά αποτελέσματα
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Γμτ, θα έχω τα σχέδια το απόγευμα, όμως δεν ξέρω πως να τα περάσω εδώ μέσα σε ένα αρχείο. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(ή θα τα σκανάρεις δλδ ή θα τραβήξεις πολύ κοντινές φωτό των σχεδίων με τη νέα σου κάμερα

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Εννοώ τη φωτογραφία βέβαια γιατί δεν έχω σκάνερ και ούτε και ξέρω πως να σκανάρω τόσο μεγάλο χαρτί.
Είσαι φοβερή.....
Ελπίζω να είσαι μέσα το απόγευμα.....
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ααααα, μπράβο ρε Κουε, αυτό θα κάνω......
Είσαι φοβερή.....
Ελπίζω να είσαι μέσα το απόγευμα.....
ε όλο και κάποια στιγμή θα μπω

απλά θα μου αφήσεις κάποιες μέρες για τη μελέτη φαντάζομαι εεεεεεεε?

dooo
Διακεκριμένο μέλος

τη πάτησα στο χωριό

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ναι, έχουμε χρόνο αρκετό. Υπολογίζω να ξεκινήσω γύρω στον Ιούλιο.ε όλο και κάποια στιγμή θα μπω
απλά θα μου αφήσεις κάποιες μέρες για τη μελέτη φαντάζομαι εεεεεεεε?![]()
να μη βάλεις χαλάκι πάνω στο σκαλοπάτι γιατί θα τη φας τη τούμπα, δεν υπάρχει περίπτωση![]()
τη πάτησα στο χωριό![]()
Και μετά θα λεω : Τι τα θέλουνε τα πεζοδρόμια μέσα στα σπίτια, εεεεεεεεε;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Γιατί;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

προσπαθείς στην gallery ή εδώ?
στην gallery αν θες, πήγαινε στα προσωπικά άλμπουμ και κάνε ένα δικό σου
εδώ, πατάς το εικονιδιάκι με τον συνδετήρα, τη βρίσκεις στο pc σου, κάνεις upload, κλείνεις το παράθυρο και κάνεις καταχώρηση του ποστ και βγαίνει αυτόματα κι ας δεν φαίνεται ότι θα βγει
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Και μετά κάνε κι εδώ μια προσπάθεια
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Aλλά μόλις τώρα έβγαλα μια άλλη 502 kb, και είναι ήδη στην γκαλερί.
Αν θέλεις και γίνεται, μετέφερέ τη εδώ......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.