ok κοίτα....
όποιος σου έχει κάνει την αρχική μελέτη, ενώ δομικά έχει κάνει ίσως την καλύτερη δουλειά, επί του πρακτικού υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που καθιστούν τον υπάρχον σχεδιασμό μη πραγματοποιήσιμο έως και προβληματικό θα έλεγα με αποτέλεσμα, όταν έρθει η ώρα να φτιάξεις κανονικά το μπάνιο, να βρεις μπροστά σου πρόβλημα.
Τι εννοώ... αυτή τη στιγμή σου έχει χώσει την μπανιέρα μέσα στην κολώνα...
αυτό δεν στέκει! τι θα κάνεις? θα κόψεις την μπανιέρα? όχι... θα πρέπει ή να τη φέρεις πιο μπροστά απ την κολώνα και να την κάνεις χτιστή περασιά με την κολώνα ή να της αλλάξεις θέση....
Επιπλέον απ όσο καταλαβαίνω, το δικό σου δωμάτιο, το κυρίως υπνοδωμάτιο, είναι το πρώτο δεξιά στον διάδρομο καθότι μεγαλύτερο και με μεγάλη ντουλάπα.
Απ τη στιγμή που απ ότι φαίνεται δεν σκοπεύεις να κάνεις παιδιά και οικογένεια, χρειάζεσαι ΟΝΤΩΣ 3 κρεβατοκάμαρες? Θα μπορούσες να βγάλεις άλλου είδους χώρους και δωμάτια πολύ πιο μεγάλα.
Να φέρεις το μπάνιο στην άκρη ώστε να έχει κι αυτο ΚΑΝΟΝΙΚΟ παράθυρο να αερίζεται κι όχι ανεμιστηράκι
anyway, εγώ θα κάνω μια ψευτομελέτη σχετικά με το λουτρό, το wc και ίσως τροποποιήσω αυτούς τους χώρους σε συνδιασμό με την αποθήκη ώστε να βγάλω ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιούσε εμένα αν ήταν δικός μου ο χώρος.
Θα σου αφήσω γενικά στον ίδιο περίπου χώρο, απλά ίσως τα μεγαλώσω λίγο κλέβοντας απ την αποθήκη (μπορείς να έχεις κοτζαμ κρεβατοκάμαρα για αποθήκη εσύ

)
Αυτό που θα μπορέσεις να δεις σε πρώτη φάση είναι τη σωστή τοποθέτηση στις αποχετεύσεις και τις παροχές ώστε να μην ξηλώνεις μετά.
Ολοκληρωμένο σχεδιασμό θα μπορούσα να σου κάνω αν μου έλεγες
έχω αυτό το πλακάκι για δάποδο που είναι τόσο επί τόσο
αυτή τη λεκάνη
αυτό το νιπτήρα
αυτή τη μπανιέρα
anyway... θα δεις σύντομα τι εννοώ