Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

09-10-23

23:49
Το λες για τους άμαχους ;Αδιανόητο. Μιλάμε για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.480 μηνύματα.

10-10-23

00:05
Σαφώς για όλους αυτους που είπες σε προηγουμενο μήνυμα. Πέραν αυτου είναι σαν προδίδουμε μαζικά τις ρίζες μας.Το λες για τους άμαχους ;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

10-10-23

00:19
Μην το βλέπεις έτσι . Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεριζωθείς αλλά η ζωή ενός λαού είναι κυρίως στους ανθρώπους του , όχι στα εδάφη του . Εάν πεθάνουν οι άνθρωποι τι σημασία έχει ο τόπος πια ;Σαφώς για όλους αυτους που είπες σε προηγουμενο μήνυμα. Πέραν αυτου είναι σαν προδίδουμε μαζικά τις ρίζες μας.
Εξάλλου τα παιδιά δεν μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά σε μια εμπόλεμη ζώνη . Γίνεται δηλαδή αλλά είναι εντελώς ανήθικο και απάνθρωπο . Οπότε πρέπει να μεταναστεύσουν για να συνεχίσουν την ζωή τους . Αλλά δεν μπορούν να φύγουν μόνα τους , χρειάζονται και έναν γονέα μαζί .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

10-10-23

02:32
Όπως...;;;
Λειτουργία ραδιοφονικού σταθμού? Μιλάμε για μια κατάσταση που πρέπει να πάρεις τους άλλους με το μέρος της ομάδας σου. Ακόμα και από τα στρατεύματα των αντίπαλων δυνάμεων.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-10-23

03:47
Δεν είμαστε στην χούντα που ο καθένας φτιάχνει δικό του σταθμό έτσι εύκολα και ο μόνος τρόπος να τον σταματήσεις είναι να φέρεις ένα τάνκ στον σταθμό. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν θες να πλήξεις μια χώρα είναι να καταστήσεις άχρηστες τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της(υπάρχουν πολλοί τρόποι). Συγκεκριμένα για τον αντίπαλο στρατό, πόσο μάλλον για τους απλούς πολίτες , που είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση.Λειτουργία ραδιοφονικού σταθμού? Μιλάμε για μια κατάσταση που πρέπει να πάρεις τους άλλους με το μέρος της ομάδας σου. Ακόμα και από τα στρατεύματα των αντίπαλων δυνάμεων.
Είναι ο λόγος πρακτικά που απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία τότε και επίσης αυτό που φανέρωνε οτι ήταν στημένο .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

10-10-23

04:08
Δεν είμαστε στην χούντα που ο καθένας φτιάχνει δικό του σταθμό έτσι εύκολα και ο μόνος τρόπος να τον σταματήσεις είναι να φέρεις ένα τάνκ στον σταθμό. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν θες να πλήξεις μια χώρα είναι να καταστήσεις άχρηστες τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της(υπάρχουν πολλοί τρόποι). Συγκεκριμένα για τον αντίπαλο στρατό, πόσο μάλλον για τους απλούς πολίτες , που είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση.
Είναι ο λόγος πρακτικά που απέτυχε το πραξικόπημα στην Τουρκία τότε και επίσης αυτό που φανέρωνε οτι ήταν στημένο .
Αν δεν μπορείς να στήσεις σταθμό μπορείς να τυπώσεις φυλλάδια και μπροσούρες. Απλώς σου εξηγώ οτι σε πολεμικές συνθήκες κοιτάς πως θα πάρεις το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας με το μέρος σου. Οι γυναίκες δε χρειάζεται να πολεμήσουν έχουν άλλη χρησιμότητα. Ως αγαπητικές του εχθρού για οτι μπορούν να αποσπάσουν. Μιλάμε για ακραίες συνθήκες έτσι?
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-10-23

04:36
Ας πούμε τέλος πάντων εθελοντής / υποστήριξη . Σύμφωνοι .Αν δεν μπορείς να στήσεις σταθμό μπορείς να τυπώσεις φυλλάδια και μπροσούρες.
Υποτίθεται οτι το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας είναι με το μέρος σου αλλά θα μου πεις Ελλάδα , τίποτα δεν είναι αυτονόητο .Απλώς σου εξηγώ οτι σε πολεμικές συνθήκες κοιτάς πως θα πάρεις το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας με το μέρος σου.
Δηλαδή για να καταλάβω...απο τις Σουλιώτισσες φτάσαμε σήμερα στο να πιστεύουμε οτι οι γυναίκες θα ήταν διατεθιμένες να εκπορνευτούν για να αποσπάσουν πληροφορίες απο τον εχθρό ;Οι γυναίκες δε χρειάζεται να πολεμήσουν έχουν άλλη χρησιμότητα. Ως αγαπητικές του εχθρού για οτι μπορούν να αποσπάσουν. Μιλάμε για ακραίες συνθήκες έτσι?
Θέλω να πιστεύω πως αυτές που αποφασίζουν να εκπορνευτούν/ξευτιλιστούν στο onlyFans και δεν θα είχαν θέμα με κάτι τέτοιο είναι πολύ λίγες .
@Himela τελικά καλά λες οτι μας αξίζει να αφανιστούμε σαν είδος έτσι όπως τα έχουμε κάνει .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

10-10-23

04:41
Δηλαδή για να καταλάβω...απο τις Σουλιώτισσες φτάσαμε σήμερα στο να πιστεύουμε οτι οι γυναίκες θα ήταν διατεθιμένες να εκπορνευτούν για να αποσπάσουν πληροφορίες απο τον εχθρό ;
Θέλω να πιστεύω πως αυτές που αποφασίζουν να εκπορνευτούν/ξευτιλιστούν στο onlyFans και δεν θα είχαν θέμα με κάτι τέτοιο είναι πολύ λίγες .
@Himela τελικά καλά λες οτι μας αξίζει να αφανιστούμε σαν είδος έτσι όπως τα έχουμε κάνει .
Μερικές φορές πρέπει να είσαι πολύ σκληρός αν θέλεις να επιβιώσεις. Δε μιλάμε για τον παράδεισο έτσι. Μιλάμε για την επικράτηση του ισχυρότερου...
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-10-23

04:44
Όλα έχουν τα όρια τους όμως. Θες να επιβιώσεις αλλά εαν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να χάσεις όλη σου την αξιοπρέπεια, τότε καλύτερα απλά να πεθάνεις. That's the hard truth. Τι να κάνεις μια ζωή χωρίς ελευθερία ;Μερικές φορές πρέπει να είσαι πολύ σκληρός αν θέλεις να επιβιώσεις. Δε μιλάμε για τον παράδεισο έτσι. Μιλάμε για την επικράτηση του ισχυρότερου...
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

10-10-23

05:12
Όλα έχουν τα όρια τους όμως. Θες να επιβιώσεις αλλά εαν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να χάσεις όλη σου την αξιοπρέπεια, τότε καλύτερα απλά να πεθάνεις. That's the hard truth. Τι να κάνεις μια ζωή χωρίς ελευθερία ;
Αν θέλεις να ξέρεις τα όρια κάποιων φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απώλεια της αξιοπρέπειας τους. Και μιλάω για άτομα με ιερά κίνητρα. Αλλά ας το αφήσω εδώ.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-10-23

05:32
Δεν αμφιβάλλω. Για αυτό άλλωστε υπάρχει δυστυχία στον κόσμο που ζούμε.Αν θέλεις να ξέρεις τα όρια κάποιων φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απώλεια της αξιοπρέπειας τους. Και μιλάω για άτομα με ιερά κίνητρα. Αλλά ας το αφήσω εδώ.![]()
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.480 μηνύματα.

10-10-23

06:45
Αυτό που δε θα μπορούσα να διαχειριστώ είναι η φίμωση της φωνής μου λόγω του φύλου μου, η στέρηση των ατομικών και κοινωνικών μου δικαιωμάτων, απλά και μόνο επειδή είμαι γυναίκα.Βλέπε Αφγανιστάν, όπου δε θα είχε κάποια δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην κοινωνική ζωή, στο να κυκλοφορεί ελεύθερα ως αυτόνομη ύπαρξη. Ε εκεί νομίζω πως η φυγή είναι μονόδρομος, διακυβεύονται πολλά από τη σωματική σου ακεραιότητα μέχρι την "καταδίκη" σου σε μια αόρατη ζωή.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

10-10-23

07:03
Αυτό που δε θα μπορούσα να διαχειριστώ είναι η φίμωση της φωνής μου λόγω του φύλου μου, η στέρηση των ατομικών και κοινωνικών μου δικαιωμάτων, απλά και μόνο επειδή είμαι γυναίκα.Βλέπε Αφγανιστάν, όπου δε θα είχε κάποια δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην κοινωνική ζωή, στο να κυκλοφορεί ελεύθερα ως αυτόνομη ύπαρξη. Ε εκεί νομίζω πως η φυγή είναι μονόδρομος, διακυβεύονται πολλά από τη σωματική σου ακεραιότητα μέχρι την "καταδίκη" σου σε μια αόρατη ζωή.
Δε ξέρω ρε συ όποτε πάω να φανταστώ τους ανθρώπους εκεί, τους διοικούντες, αυτούς που είναι σε θέσεις εξουσίας φαντάζομαι δαίμονες. Καμία σχέση πιστεύω ο πρώτος κόσμος με τον δεύτερο και με τον τρίτο. Ο παράδεισος με τη κόλαση.
glayki
Περιβόητο μέλος

10-10-23

07:16
Έχουν επίσης απαγορεύσει στις γυναίκες να ταξιδεύουν περισσότερα από 72 χιλιόμετρα χωρίς μαχράμ (δηλαδή άντρα κηδεμόνα να τις συνοδεύει). Παρόμοια απαγόρευση ισχύει επίσης σε πολλά κέντρα υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη χώρα, απαγορεύοντας στις γυναίκες την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη χωρίς μαχράμ. Έχουν απαγορεύσει στα κορίτσια να προχωρήσουν στο σχολείο μετά την έκτη τάξη του δημοτικού και κυνηγάνε τους γονείς που, παρά την απαγόρευση, συνεχίζουν να τα στέλνουν.Δε ξέρω ρε συ όποτε πάω να φανταστώ τους ανθρώπους εκεί, τους διοικούντες, αυτούς που είναι σε θέσεις εξουσίας φαντάζομαι δαίμονες. Καμία σχέση πιστεύω ο πρώτος κόσμος με τον δεύτερο και με τον τρίτο. Ο παράδεισος με τη κόλαση.
Γενικά, επιδιώκουν τον πλήρη αποκλεισμό της γυναίκας από την οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής ζωής
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.525 μηνύματα.

10-10-23

09:45
Σωστά τα λες και συμφωνώ.Αυτό που δε θα μπορούσα να διαχειριστώ είναι η φίμωση της φωνής μου λόγω του φύλου μου, η στέρηση των ατομικών και κοινωνικών μου δικαιωμάτων, απλά και μόνο επειδή είμαι γυναίκα.Βλέπε Αφγανιστάν, όπου δε θα είχε κάποια δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην κοινωνική ζωή, στο να κυκλοφορεί ελεύθερα ως αυτόνομη ύπαρξη. Ε εκεί νομίζω πως η φυγή είναι μονόδρομος, διακυβεύονται πολλά από τη σωματική σου ακεραιότητα μέχρι την "καταδίκη" σου σε μια αόρατη ζωή.
Όμως μιλάμε σαν γυναίκες που έχουν γαλουχηθεί με τις αξίες του δυτικού πολιτισμού.
Στο ισλάμ επικρατεί άλλη κουλτούρα και πολύ αμφιβάλλω αν τύχαινε και γεννιόμαστε σε μια τέτοια χώρα (φτου! φτου! σκόρδα), αν όχι μόνο θα ανεχόμαστε αλλά και θα μαχόμασταν για τα θρησκευτικά μας "ιδεώδη". Όχι όλες οι γυναίκες, αλλά ένα αρκετά σεβαστό μέρος του πληθυσμού τους, ασπάζεται τα δόγματά τους (κάποιες είναι και περήφανες γι αυτό).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έτσι.Αν θέλεις να ξέρεις τα όρια κάποιων φτάνουν πολύ πιο πέρα από την απώλεια της αξιοπρέπειας τους. Και μιλάω για άτομα με ιερά κίνητρα. Αλλά ας το αφήσω εδώ.![]()
Εδώ μιλάμε "εκ του ασφαλούς", αγνοώντας τα όρια που μπορεί να ξεπεράσει η ανθρώπινη φύση, άμα τύχουν οι "κατάλληλες", ακραίες συνθήκες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επιπλέον (και βέβαια δυστυχώς), η στρατηγική των σύγχρονων πολέμων έχει να κάνει με τους "εντός των τειχών", άμαχους.Μην το βλέπεις έτσι . Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεριζωθείς αλλά η ζωή ενός λαού είναι κυρίως στους ανθρώπους του , όχι στα εδάφη του . Εάν πεθάνουν οι άνθρωποι τι σημασία έχει ο τόπος πια ;
Εξάλλου τα παιδιά δεν μπορούν να συνεισφέρουν ουσιαστικά σε μια εμπόλεμη ζώνη . Γίνεται δηλαδή αλλά είναι εντελώς ανήθικο και απάνθρωπο . Οπότε πρέπει να μεταναστεύσουν για να συνεχίσουν την ζωή τους . Αλλά δεν μπορούν να φύγουν μόνα τους , χρειάζονται και έναν γονέα μαζί .
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

10-10-23

13:38
Έτσι.
Εδώ μιλάμε "εκ του ασφαλούς", αγνοώντας τα όρια που μπορεί να ξεπεράσει η ανθρώπινη φύση, άμα τύχουν οι "κατάλληλες", ακραίες συνθήκες.
Οπως μπορεί να ξέρεις τα πάντα μπορούν να "χρησιμοποιηθούν" σαν όπλο. Ενα στυλό, ένα αμάξι, το Internet...σ' αυτό ίσως είμαι λίγο foul όμως είμαι υπερ της οπλοκατοχής από συγκεκριμένα άτομα με αποδεδειγμένη προσφορά και επαυξημένο αίσθημα ευθύνης. Δε μιλάω μόνο για μικρά όπλα. Αλλά αν σε αντιληφθούν την πάτησες.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-10-23

14:45
Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ με τον Λουκ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό. Η ιστορία δείχνει ότι ο κατακτητής/εισβολέας απλά βιάζει τις γυναίκες. Άρα απόσπαση πληροφορικών γιοκ καθώς δεν θα τις ρωτήσουν κιόλας. Ακόμα και με την θέληση τους όμως, στο τέλος πάλι τις εκτελούν συνήθως. Οπότε πάλι πληροφορία γιοκ.Επιπλέον (και βέβαια δυστυχώς), η στρατηγική των σύγχρονων πολέμων έχει να κάνει με τους "εντός των τειχών", άμαχους.
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

05-11-23

05:22
Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ με τον Λουκ ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αποτελεσματικό. Η ιστορία δείχνει ότι ο κατακτητής/εισβολέας απλά βιάζει τις γυναίκες. Άρα απόσπαση πληροφορικών γιοκ καθώς δεν θα τις ρωτήσουν κιόλας. Ακόμα και με την θέληση τους όμως, στο τέλος πάλι τις εκτελούν συνήθως. Οπότε πάλι πληροφορία γιοκ.
Για φαντάσου να ήσουν σε εμπόλεμη ζώνη κάπου ή ακόμα καλύτερα να εισβάλλουν εξωγήινοι στη γη και να πρέπει να αντισταθείς. Να πρέπει να φτιάξεις βόμβες για παράδειγμα. Με το κίνδυνο να ανατιναχτείς ανα πάσα στιγμή. Οπως είπαν και παραπάνω τα κορίτσια εδώ στην Ελλάδα έχουμε καιρό να εκτεθούμε σε ακραίες συνθήκες. Εκεί δεν ξέρεις τι είσαι ικανός να κάνεις. Με γνώμονα και πυξίδα πάντα τη καρδιά σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.