Φωτιά στο Μάτι - 23 Ιουλίου 2018

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.

pluton

Δραστήριο μέλος

Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Μπορεις απλα...να μην παρανομεις.Αν βεβαια παρανομεις..μπορεις απλα να κατηγορεις ολο το συμπαν....εκτος απο εσενα που παρανομεις.
Ας βαυκαλιστουμε οσο θελουμε.Κατα τα αλλα θελουμε να γινουμε ευρωπη.Με τετοια νοοτροπια...ουτε ζιμπαμπουε δεν γινομαστε.Και θα λουζομαστε τις συνεπειες των πραξεων μας..και θα κατηγορουμε κιολας ολους τους αλλους.Το δυστυχημα ειναι oti τις δικιες μας παρανομιες τις πληρωνουν και αθωοι.
Αχ βρε κεμαλ..αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει,αν δεν αλλαξουμε εμεις.Βεβαια...οι αλλοι πρεπει να αλλαξουν...ΟΧΙ ΕΜΕΙς.

Δες τι βρήκα αυτή την στιγμή


Η πολιτική σπέκουλα που επιχείρησε να κάνει ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Πέμπτης στον τόπο της τραγωδίας, επιρρίπτοντας στους πολίτες ευθύνες για την άναρχη δόμηση στο Μάτι και αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξαιτίας αυτής κάηκαν, επιστρέφει ως μπούμερανγκ.

Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα κυβερνητικά στελέχη όπως ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Νίκος Τόσκας φαίνεται ότι αγνοούσαν πως το πολεοδομικό σχέδιο στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι φέρει την υπογραφή του υπουργού της δικής τους κυβέρνησης, όταν προχωρούσαν σε καταγγελίες περί αυθαιρέτων…




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα parakritika.gr, ο Γιώργος Σταθάκης ως υπουργός Περιβάλλοντος έχει υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής που κάηκε, στις 24 Μαρτίου 2017.



Ολόκληρο το ΦΕΚ:


Υπάρχουν ακόμα καμιά δεκαριά σελίδες με χάρτες κλπ πήγαινε και δες τα

https://www.in.gr/2018/07/27/politic...apse-poleodomiko-sxedio-sto-kokkino-limanaki/


Η γελοιότητά τους προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους δεν περιγράφεται..............
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.


Τρομακτικό πραγματικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.
https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=309603
στο 58' μιλάει ο καθηγητής για την περίπτωση εκκένωσης της περιοχής που διατυμπανίζει ο ΣΚΑΙ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Α..και οσον αφορα παραπανω ποστ,που λεει οτι νομιμοποιησαν αυθαιρετα,το συγκεκριμενο λινκ παντως δεν ειναι νομιμοπιηση αυθαιρετων,αλλα εγκριση πολεοδομικης μελετης β κατοικιας τμηματος της πολεοδομικης ενοτητας κοκκινο λιμανακι με τον καθορισμο οικοδομισιμων χωρων,πεζοδρομιων κλπ κλπ.
Βεβαια δεν περιμενα κατι καλυτερο,η παραπληροφοριση καλα κρατει,οπως και να εχει βεβαια,θα παραδεχτω μονο αυτον που θα βαλει το μαχαιρι στο κοκαλο΄.
ΥΓ.Οσον αφορα την Δουρου φιλε πλουτωνα,επειδη εχεις εσυ συνηθισει να βλεπεις μαιντανους στην τιβι,και να νομιζεις οτι κανουν δουλεια....αν ηταν στην τιβι ειναι σιγουρο οτι δεν θα εκανε δουλεια


Κάτστε ρε παιδιά, γιατί τα έχετε μπερδέψει.

Μέχρι χθες γκρινιάζατε ότι οι άνθρωποι πεθάνανε γιατί πήγαν κάποιοι ασυνείδητοι και χτίσαν σε περιοχή εκτός σχεδίου δόμησης. Σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια ΦΕΚ της Κυβέρνησης που επέκτεινε το σχέδιο δόμησης Αθηνών στην εν λόγω περιοχή, το οποίο υπεγράφη πέρσι.
Επομένως, η περιοχή που και καλά είναι γεμάτη με αυθαίρετα.... είναι κανονικά δομήση με τη βούλα της Κυβέρνησης.

Τώρα, δεν θα πω με σιγουριά ότι από τη στιγμή που έγινε οικοδομήσιμη η περιοχή, νομιμοποιούνται αναδρομικά τα αυθαίρετά της ή δύναται να υπαχθούν στο νόμο περί αυθαιρέτων. Από τη στιγμή όμως που η περιοχή εντάχθηκε εντός του σχεδίου πόλης, δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε περιφερειακός ή κυβερνητικός εκπρόσωπος και να κατηγορεί την αυθαίρετη δόμηση για την τραγωδία που συνέβη. Εάν δεν έπρεπε να οικοδομούνται σπίτια στην περιοχή εκεί, γιατί υπεγράψαν και την ένταξαν εντός του σχεδίου πόλης? Και αυτό καταλάθος έγινε?

Όσο για τη Δουρού, αφού ήταν όλη μέρα εκτός TV και "δούλευε" γιατί δεν βγαίνει τώρα που τελείωσε η πυρκαγιά να κάνει έναν απολογισμό? Ίσως γιατί, ενώ η φωτιά έκαιγε, το γραφείο τύπου της υποστήριζε ότι δόθηκε εντολή από την περιφέρεια για εκκένωση των δήμων, και με το που είπε προχθές ο Ψινάκης στον Ant1 ότι η εντολή αυτή δεν δόθηκε ποτέ, γιατί απλά η Πυροσβεστική είναι υπεύθυνη για κάτι τέτοιο και μόνο, αυτή άλλαξαν ρότα και άρχισαν να λένε ότι ουδέποτε δόθηκε τέτοια εντολή....?
Δεν ήξερε ποιος ήταν υπεύθυνος να δώσει την εντολή της εκκένωσης και μέχρι της πουν ότι δεν ήταν αυτή (η Δούρου) έλεγε ότι την έδωσε η ίδια, για να ασφαλίσει τον κ*λο της.
Αλλά, εμένα το ερώτημά μου είναι το εξής:
Αφού ούτε η Περιφέρεια, ούτε η Κυβέρνηση ήταν υπεύθυνοι για την καταστροφή αυτή, τι ακριβώς έκαναν όσο "δεν ήταν στην τιβί, αλλά δούλευαν"?

Γιατί, κατά μία έννοια, όσο έκαιγε η φωτιά και εγώ δούλευα. Στο τεχνικό γράφειο που κάνω την πρακτική μου, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την κατάσβεση της φωτιάς. Μήπως, αντίστοιχα, η Περιφέρεια δούλευε τον κόσμο? :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Τα έργα για τις πλημμύρες από το 2011 τα έχει η Περιφέρεια όχι οι Δήμοι

Έχει δίκαιο ο Πατούλης
Εγω δεν θα μπω στην κουβεντα ποιος εχει το μπαλακι και ποιος το πεταει που,αλλα θα σου πω αυτο .
Εστω οτι περιμενε απο την δουρου,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ την δεια,κατι για μια αδεια ελεγε ή μελετη....ΟΦΕΙΛΕ να κλεισει το κομαμτι αυτο και να μην το ακνει παρκινγκ,αλλα ακομα και να μην το εκανε(δεν ξερω αν ειχε δωσει αδεια για παρκινγκ η οχι),ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ και να μην παρκαρουν εκει τα αμαξια,τελεια και παυλα.ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ πια...που θα μου πετε οτ ενας δημαρχος δενε χει δικαιωμα να κλεισει εναν χωρο.

Εκτιθεστε με αυτα που γραφεται,παμε παρακατω.

Δειτε αυτα τα ωραιοτατα καλουδια.Και πηγη απο το ΒΗΜΑ ναι;οχι απο καμια αυγη.
Σύμφωνα με το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας - Προχωρούν οι αυτοψίες των μηχανικών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 48' | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: πριν 0'
Τα 327 φθάνουν τα αυθαίρετα κτίρια στην πυρόπληκτη περιοχή στο Μάτι σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκαναν οι ιδιοκτήτες τους στο πλαίσιο της διαδικασίας για την τακτοποίηση των αυθαίρετων.

Αυτό έγινε την Παρασκευή γνωστό από το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΤΕΕ). Σύμφωνα με το ΤΕΕ, από αυτά, τα 156 ανήκουν στην κατηγορία 5. Πρόκειται δηλαδή είτε για παντελώς αυθαίρετα κτίσματα είτε αυθαίρετα όπου το ποσοστό των υπερβάσεων ξεπερνάει το 40%. Και όλα τους ανεγέρθηκαν μετά το 1983.

Το σύνολο των τακτοποιούμενων αυθαίρετων τετραγωνικών μέτρων ( κύριων και βοηθητικών χώρων) σε όλες τις κατηγορίες των αυθαιρέτων ανέρχεται – σε αυτή την περιοχή- σε 24.455 τετραγωνικά μέτρα.

Σημειώνεται, πως οι δηλώσεις των αυθαιρέτων σε όλη τη χώρα ανέρχονται σε 971.000. Όπως επισημαίνεται από το ΤΕΕ, η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής είναι διαρκώς η πρώτη σε αριθμό δηλώσεων περιοχή της χώρας, με ποσοστό περίπου 9,8% των συνολικών δηλώσεων.

Από την στατιστική επεξεργασία του συνόλου των δηλώσεων στην πυρόπληκτη περιοχή Μάτι Αττικής, προκύπτουν τα εξής:

Το 52% των δηλώσεων δεν έχει κάποια οικοδομική άδεια. Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επικράτεια είναι 25% των δηλώσεων χωρίς άδεια.

Το 93% των δηλούμενων αυθαιρέτων είναι εκτός σχεδίου. Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επικράτεια είναι 29% των δηλώσεων εκτός σχεδίου.

Η συντριπτικά επικρατούσα χρήση είναι αυτή της άλλης (δευτερεύουσα, εξοχική κλπ) κατοικίας, σε ποσοστό 86%, με την κύρια και μοναδική κατοικία να ακολουθεί (ποσοστό 10%) και οι υπόλοιπες δηλώσεις να αφορούν επαγγελματική χρήση (τουρισμός, βιομηχανία, υπηρεσίες)

Όσον αφορά την παλαιότητα των αυθαιρέτων που έχουν δηλωθεί, το 17% αφορά κτίσματα προ του 1975, το 32% αφορά κτίσματα μέχρι το 1982, το 28% κτίσματα από το 1983 έως το 2003 και το 23% αυθαίρετα κτίσματα από το 2004 έως τις 28/7/2011 (ημερομηνία «κόκκινης γραμμής» για τη δήλωση αυθαιρέτων).

Στα προαναφερόμενα στοιχεία, δεν εντάσσονται κτίσματα που έχουν ανεγερθεί αυθαίρετα σε δάση, δασικές περιοχές, ρέματα, αιγιαλούς κλπ. Επιπλέον, δεν περιλαμβάνονται οι δηλώσεις της κατηγορίας 3 που αφορούν μικρό-αυθαιρεσίες και μικρό-παραβάσεις σε νομίμως υφιστάμενα κτίσματα.
πηγη

Βλεπουμε λοιπον εκτος των αλλων οτι:
-Σταθερα πρωτη σε δηλωσεις αυθαιρετων η ανατολικη αττικη
-Απο την στατιστικη επεξεργασια του συνολου των πυροπληκτων περιοχων στο Ματι,προσεξτε,των πυροπληκτων,οχι ολης της περιοχης,κατι παραπανω απο τα μισα σπιτια ,το 52%δεν ειχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!
-τΟ 93%των δηλουμενων αυθαιρετων(παντα μιλαμε για την ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΣΧΕΔΙΟΥ.
-Η συγκριτικα επικρατουσα χρηση ειναι αυτη της δευτερευουσας κατοικιας/εξοχικης σε ποσοστο 86% !,με την κυρια κατοικια να ανερχεται στο ποσοστο 10% και τα υπολοιπα επαγγελματικη χρηση.

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

ΥΓ.Α.....και πααααααρα πολυ σημαντικο,μην ξεχναμε και αυτο ναι;
Στα προαναφερόμενα στοιχεία, δεν εντάσσονται κτίσματα που έχουν ανεγερθεί αυθαίρετα σε δάση, δασικές περιοχές, ρέματα, αιγιαλούς κλπ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Εγω δεν θα μπω στην κουβεντα ποιος εχει το μπαλακι και ποιος το πεταει που,αλλα θα σου πω αυτο .
Εστω οτι περιμενε απο την δουρου,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ την δεια,κατι για μια αδεια ελεγε ή μελετη....ΟΦΕΙΛΕ να κλεισει το κομαμτι αυτο και να μην το ακνει παρκινγκ,αλλα ακομα και να μην το εκανε(δεν ξερω αν ειχε δωσει αδεια για παρκινγκ η οχι),ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ και να μην παρκαρουν εκει τα αμαξια,τελεια και παυλα.ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ πια...που θα μου πετε οτ ενας δημαρχος δενε χει δικαιωμα να κλεισει εναν χωρο.

Εκτιθεστε με αυτα που γραφεται,παμε παρακατω.

Δειτε αυτα τα ωραιοτατα καλουδια.Και πηγη απο το ΒΗΜΑ ναι;οχι απο καμια αυγη.
πηγη

Βλεπουμε λοιπον οτι:
-Σταθερα πρωτη σε δηλωσεις αυθαιρετων η ανατολικη αττικη
-Απο την στατιστικη επεξεργασια του συνολου των πυροπληκτων περιοχων στο Ματι,προσεξτε,των πυροπληκτων,οχι ολης της περιοχης,κατι παραπανω απο τα μισα σπιτια ,το 52%δεν ειχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!
-τΟ 93%των δηλουμενων αυθαιρετων(παντα μιλαμε για την ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΣΧΕΔΙΟΥ,και βεβαια δεν γινεται να ειναι εντος,αφου ειναι δασικη περιοχη.
-Η συγκριτικα επικρατουσα χρηση ειναι αυτη της δευτερευουσας κατοικιας/εξοχικης σε ποσοστο 86% !,με την κυρια κατοικια να ανερχεται στο ποσοστο 10% και τα υπολοιπα επαγγελματικη χρηση.

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;


Λυπαμαι που στο λέω αλλά δεν ειναι υπεύθυνος για όλα ο δημαρχος αυτο εξαρτάται από πολλα
μπορεί για έναν δρόμο να είναι και η περιφέρεια
Δε ξερεις πως πάει το δημόσιο ειδικά Δήμος περιφέρεια και μου το λες έτσι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
πηγη

Βλεπουμε λοιπον εκτος των αλλων οτι:
-Σταθερα πρωτη σε δηλωσεις αυθαιρετων η ανατολικη αττικη
-Απο την στατιστικη επεξεργασια του συνολου των πυροπληκτων περιοχων στο Ματι,προσεξτε,των πυροπληκτων,οχι ολης της περιοχης,κατι παραπανω απο τα μισα σπιτια ,το 52%δεν ειχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!
-τΟ 93%των δηλουμενων αυθαιρετων(παντα μιλαμε για την ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΣΧΕΔΙΟΥ.
-Η συγκριτικα επικρατουσα χρηση ειναι αυτη της δευτερευουσας κατοικιας/εξοχικης σε ποσοστο 86% !,με την κυρια κατοικια να ανερχεται στο ποσοστο 10% και τα υπολοιπα επαγγελματικη χρηση.

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

ΥΓ.Α.....και πααααααρα πολυ σημαντικο,μην ξεχναμε και αυτο ναι;
Στα προαναφερόμενα στοιχεία, δεν εντάσσονται κτίσματα που έχουν ανεγερθεί αυθαίρετα σε δάση, δασικές περιοχές, ρέματα, αιγιαλούς κλπ.


Πάμε να δούμε την ανακοίνωση του ΤΕΕ:
Δηλώσεις αυθαιρέτων κτισμάτων που υπάγονται στις κατηγορίες 1,2,4,5 των νόμων 4178/2013 και 4495/2017: 327
Εξ αυτών, δηλώσεις αυθαιρέτων της κατηγορίας 5: 156

Νόμος 4178/2013:
Άρθρο 9: Κατηγορίες αυθαιρέτων κατασκευών και χρήσεων
Α. Κατηγορία 1.
Αυθαίρετες κατασκευές σε κτίρια με αποκλειστική
χρήση κατοικία, που υφίστανται προ του έτους 1975
και με την επιφύλαξη των οριζομένων στην παρ. 2 του
άρθρου 7 του παρόντος νόμου περί αυθαίρετης αλλα−
γής χρήσης.
Υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου και
εξαιρούνται οριστικά της κατεδάφισης αυθαίρετες κα−
τασκευές οι οποίες ολοκληρώθηκαν προ της 9.6.1975 με
την καταβολή παραβόλου ποσού 500 ευρώ και χωρίς
την καταβολή ενιαίου ειδικού προστίμου.


Β. Κατηγορία 2.
Αυθαίρετες κατασκευές που υφίστανται προ της
1.1.1983.
Υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου και
εξαιρούνται οριστικά της κατεδάφισης αυθαίρετες
κατασκευές οι οποίες ολοκληρώθηκαν προ του έτους
1983 με την καταβολή του παραβόλου και του ενιαίου
ειδικού προστίμου κατά τις διατάξεις του παρόντος.


Δ. Κατηγορία 4.
α. Υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου και
αναστέλλεται για 30 χρόνια η επιβολή κυρώσεων κατά
τις διατάξεις του παρόντος μετά την υπαγωγή,


Ε. Κατηγορία 5.
α. Αυθαίρετες κατασκευές και αυθαίρετες αλλαγές
χρήσης με την επιφύλαξη των οριζομένων στο άρθρο
2 του παρόντος που δεν συμπεριλαμβάνονται στις κα−
τηγορίες 1−4 του παρόντος άρθρου.
β. Για τις αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλ−
λαγές χρήσης της παρούσας κατηγορίας αναστέλλεται
για τριάντα (30) χρόνια η επιβολή κυρώσεων, κατά τις
διατάξεις του άρθρου 8, μετά την υπαγωγή στις δια−
τάξεις του παρόντος νόμου, την καταβολή του σχετι−
κού παραβόλου και την καταβολή του ενιαίου ειδικού
προστίμου και δύναται να εξαιρεθούν οριστικά της κα−
τεδάφισης υπό τις εξής προϋποθέσεις των παρακάτω
παραγράφων:

Νόμος 4495/2017:
Άρθρο 5: Αρμοδιότητες Περιφερειακών Διευθύνσεων Ελέγχου Δόμησης - Περιφερειακών
Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις «Ελέγχου Δόμησης - Περιφερειακά Παρατηρητήρια» έχουν τις εξής αρμοδιότητες:

1. Ελέγχουν την ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος, διενεργούν δειγματοληπτικούς και αυτεπάγγελτους ελέγχους των πορισμάτων των ελεγκτών δόμησης, ως προς τις υπαγωγές αυθαίρετων κατασκευών και αλλαγών χρήσης στις διατάξεις για την αναστολή επιβολής κυρώσεων, συντονίζουν τις συναρμόδιες υπηρεσίες κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη χρήση, την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και εν γένει των κατασκευών και παρέχουν οδηγίες προς τα Τμήματα «Ελέγχου Δόμησης - Τοπικά Παρατηρητήρια»:

α) ως προς την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης και ειδικότερα:

αα) την κατεδάφιση των τελεσίδικα κριθέντων αυθαιρέτων,


Τι σημαίνει αυτό? Ότι ο πρώτος νόμος (συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ήρθε και νομιμοποίησε τα αυθαίρετα και μετά ήρθε ο δεύτερος νόμος (συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) που θέτει υπεύθυνη την Περιφέρεια (Δούρου) για την επίβλεψη των αυθαιρέτων.
Και πριν αρχίσουν τα "μα-μου", επίσης από την ανακοίνωση του ΤΕΕ:
Σύνολο τακτοποιούμενων αυθαίρετων τετραγωνικών μέτρων (κύριων και βοηθητικών χώρων) όλων των κατηγοριών: 24.455 τμ.

Πέραν αυτού, θέλεις να μας εξηγήσεις Έφη πώς ακριβώς συνιστούν στην καταστροφή που έγινε τα αυθαίρετα? Δηλαδή, πέρα του γεγονότος ότι πολλά κτήρια στην Αττική χτίστηκαν παράνομα, στην πορεία νομιμοποιήθηκαν και πλέον φέρουν μικροαυθαιρεσίες, όπως τα υπόλοιπα κτήρια ανά την Ελλάδα, τι ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί ένα παράνομα οικοδομημένο κτήριο στη μέση του δάσους?

Δεν μιλάμε για πλημμύρες (Μάνδρα), όπου η παράνομη δόμηση όντως συνιστά μέρος του προβλήματος, καθώς η αποψιλώση δάσους μειώνει την απορρόφηση του νερού της βροχής από το έδαφος, η δε δόμηση στη διαδρομή απορροής του νερού μπορεί να αποβεί θανατηφόρα (όπως και είδαμε). Διόρθωσέ με, εάν κάνω λάθος, αλλά δεν είπες τίποτα για τα αυθαίρετα τότε...

Μιλάμε για πυρκαγιά. Και είτε ισχύει η άποψη της Κυβέρνησης, περί εμπρησμού, είτε των Δήμων, περί κομμένου καλωδίου της ΔΕΗ, το γεγονός και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι τα συνήθη δομικά υλικά δεν είναι εύφλεκτα. Επομένως, τι ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις, ότι εάν δεν υπήρχαν τα αυθαίρετα, δεν θα γίνονταν αυτή η καταστροφή και θα σώζονταν περισσότερες ανθρώπινες ζωές?

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Ευθυμη,τα εχω πει παραπανω,παλι τα ιδια θα λεμε;Καλα..μα εσυ ο ιδιος το λες
Πέραν αυτού, θέλεις να μας εξηγήσεις Έφη πώς ακριβώς συνιστούν στην καταστροφή που έγινε τα αυθαίρετα? Δηλαδή, πέρα του γεγονότος ότι πολλά κτήρια στην Αττική χτίστηκαν παράνομα, στην πορεία νομιμοποιήθηκαν και πλέον φέρουν μικροαυθαιρεσίες, όπως τα υπόλοιπα κτήρια ανά την Ελλάδα, τι ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί ένα παράνομα οικοδομημένο κτήριο στη μέση του δάσους?
Μια τελευταια προσπαθεια..και δν ξαναασχολουμε να λεω τα ιδια και τα ιδια.
Οταν καποιος καταπατα ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ και χτιζει....και κανενας δεν τον κυνηγα και οχι μονο αυτο αλλα μετα με λαδωματα και για ψηφοθηρικους λογους ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ....λες να μην το κανουν και οι υπολοιποι;Οσο ξερουμε οτι θα καταπατησουμε δασος και μετα θα μας νομιμοποιησουν ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΙΜΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙς ΕΥΘΥΜΗ ΜΟΥ;ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΔΑΣΗ ΛΕΜΕ.
Παμε στα καλυτερα τωρα.Τωρα..ερχονται τα καλυτερα!
Για δειτε εδω!
Παλιο δημοσιυεμα παρακαλω..και θα δειτε γιατι το βαζω,και με λιγο δικο σας ψαξιμο


Ο νομάρχης Δ. Φράγκος παραπέμπεται σε δίκη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/1999 |
737 445 Google +0 0

Τον δρόμο για το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας έδειξαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στον νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Δημήτρη Φράγκο, τον οποίο παραπέμπουν να δικαστεί για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

Η υπόθεση για την οποία καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ο νομάρχης αφορά την παράνομη ηλεκτροδότηση τουλάχιστον 3.650 αυθαίρετων κτισμάτων στην Ανατολική Αττική που φέρονται ότι χορηγήθηκαν το χρονικό διάστημα 1995-1996 στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δικαστές εκτιμούν # όπως αναφέρεται στο σκεπτικό του υπ' αριθμόν 4760/1999 βουλεύματός τους # ότι «όλα αυτά έγιναν με σκοπό ο κατηγορούμενος νομάρχης να προσπορίσει στον εαυτό του παράνομο όφελος, που συνίσταται στην απόκτηση εκλογικής πελατείας από τους ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων, αλλά και για το παράνομο όφελος των ιδιοκτητών, οι οποίοι χωρίς να έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ηλεκτροδότησαν τα αυθαίρετα και δεν κατέβαλαν το τίμημα για την άδεια ανέγερσης στα πολεοδομικά γραφεία».

Σε άλλο σημείο του σκεπτικού του ίδιου βουλεύματος οι δικαστές επισημαίνουν ότι «ο κ. Φράγκος με αυτή τη συμπεριφορά του αποτέλεσε παράδειγμα για τους προϊσταμένους των πολεοδομικών γραφείων, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι ο νομάρχης επεκαλείτο προσχηματικά την επιστολή του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, που επέτρεπε κατ΄ εξαίρεση τη χορήγηση αδειών ηλεκτροδότησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες, παρέλειψαν να καταγράφουν τα κτίσματα ως αυθαίρετα και να προβούν στις νόμιμες ενέργειες στα πλαίσια των καθηκόντων τους».
πηγη
Μιλαμε για στελεχη της ΝΔ ναι;

Και γιατι το λεμε αυτο;Οχι βεβαια μονο για το τι παρτυ εγινε επι ΝΔ και πασοκ,ΑΛΛΑ .......
Για τσεκαρετε λιγο,σε ποιον ανηκει το οικοπεδο που βρεθηκαν οι σωροι των 26 δυσμοιρων ανθρωπων...που εψαχναν να βρουν μια διοδο για θαλασσα και δεν μπορουσαν; ΩΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;ΣΕ ΠΟΟΙΟΝ;;;;;;;Για γκουγκλαρετε λιγο.

Και δειτε και αυτο
Έκλεισαν την είσοδο εκεί που βρέθηκαν απανθρακωμένοι 28 πολίτες – Σκαρφάλωσαν οι πυροσβέστες
37873738_10214629108774827_8423889807716909056_n
Φωτογραφία - Facebook: Νίκος Τσιαμτσίκας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κλειστή πόρτα με ένα ταμπελάκι που ανέφερε ότι απαγορεύεται η είσοδος βάση του νόμου περί «διάταξης οικιακής ειρήνης», βρήκαν οι πυροσβέστες – ερευνητές, στο οικόπεδο όπου βρέθηκαν απανθρακωμένες οι σοροί 28 πολιτών που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα.



Ως αποτέλεσμα οι πυροσβέστες σκαρφάλωσαν στις μάντρες και τους τοίχους προκειμένου να μπουν στο οικόπεδο και να συνεχίσουν το έργο της έρευνας, εν μέσω δεκάδων αγνοουμένων που έχουν αναφερθεί από τους οικείους τους μετά την πυρκαγιά.
πηγη

Ε οχι....η ΝΔ ας λουφαξει στην θεση της.ΑΣ ΛΟΥΦΑΞΕΙ.

Δες τι βρήκα αυτή την στιγμή


Η πολιτική σπέκουλα που επιχείρησε να κάνει ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Πέμπτης στον τόπο της τραγωδίας, επιρρίπτοντας στους πολίτες ευθύνες για την άναρχη δόμηση στο Μάτι και αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξαιτίας αυτής κάηκαν, επιστρέφει ως μπούμερανγκ.
Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα κυβερνητικά στελέχη όπως ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Νίκος Τόσκας φαίνεται ότι αγνοούσαν πως το πολεοδομικό σχέδιο στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι φέρει την υπογραφή του υπουργού της δικής τους κυβέρνησης, όταν προχωρούσαν σε καταγγελίες περί αυθαιρέτων…




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα parakritika.gr, ο Γιώργος Σταθάκης ως υπουργός Περιβάλλοντος έχει υπογράψει το πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής που κάηκε, στις 24 Μαρτίου 2017.



Ολόκληρο το ΦΕΚ:


Υπάρχουν ακόμα καμιά δεκαριά σελίδες με χάρτες κλπ πήγαινε και δες τα

https://www.in.gr/2018/07/27/politic...apse-poleodomiko-sxedio-sto-kokkino-limanaki/


Η γελοιότητά τους προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους δεν περιγράφεται..............


Δες και εσυ αυτο φιλτατε

Σταθάκης:Ναί, νομιμοποίησα αυθαίρετα στο Μάτι, μόνο που πολεοδομήθηκαν το 2012
Παραδέχτηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης ότι νομιμοποίησε δύο οικοδομικά τετράγωνα αυθαιρέτων στο Κόκκινο Λιμανάκι, μόνο που ισχυρίστηκε παραθέτοντας και το Προεδρικό Διάταγμα ότι η περιοχή πολεοδομήθηκε επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

"Δυστυχώς για τους συκοφάντες της ημέρας η περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι δεν πολεοδομήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά τον Ιανουάριο του 2012", τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και ανέφερε επίσης ότι η προσπάθεια πολεοδόμησης ξεκίνησε με Υπουργική Απόφαση το 2003, που περιλάμβανε 82 οικοδομικά τετράγωνα.
«Την Απόφαση αυτή έκρινε παράνομη το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), υποδεικνύοντας ότι χρειάζεται Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ). Όταν αυτό εκδόθηκε (το 2012), αφορούσε 68 από τα 82 οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής», σημείωσε.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος «τον Νοέμβριο του 2013 προωθήθηκε στο ΣτΕ νέο σχέδιο ΠΔ, το οποίο αφορούσε 9 από τα εναπομείναντα 14 οικοδομικά τετράγωνα. Το ΣτΕ το απέρριψε και στη γνωμοδότησή του υπέδειξε στη Διοίκηση "εάν το κρίνει σκόπιμο, να το αναδιατυπώσει κατά τρόπο ώστε να αφορά αμιγώς τα οικοδομικά τετράγωνα 292 και 295"».

«Το ΠΔ που φέρει την υπογραφή μου (24-3-17, ΦΕΚ ΑΑΠ/63) εγκρίνει την ένταξη στο πολεοδομικό σχέδιο αποκλειστικά αυτών των δύο οικοδομικών τετραγώνων, στο πλαίσιο της γνωμοδότησης του ΣτΕ», πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης.
πηγη
Παρολα αυτα...ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.Αλλα να το λεμε οπως ειναι ναι;
Ξαναλεω...ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Αλλα..ας δουμε λιγο για τον πρωην νομαρχη ανατολικης αττικης που γραφω παραπανω,εκεινο δεν το καταγγελεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Πιο πρόστυχη κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει στα χρονικά. Ρεσιτάλ ευθυνοφοβίας για την πρώτη φορά αριστερά πού με νύχια και με δόντια προσπαθεί να πείσει ότι για όλα τα θέματα κάνει το καλύτερο δυνατό και το αποτέλεσμα που φέρνουν είναι αναπόφευκτο. Αφού τα ξέρουν τα σωστά γιατί δεν τα εφάρμοσαν στο κάτω κάτω; Ας πήγαιναν να κατεδαφίσουν αυθαίρετα(αφού δεν έχουν κάνει καμία παράλειψη) για να κάνουν ασφαλή την πρόσβαση στη θάλασσα. Αλλά δεν το έκαναν. Όποιο ζώο σανοφάγο δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι ευθύνη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, και ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ο κύριος Τόσκας, τότε είναι το ίδιο πρόστυχο με τον Τσίπρα. Αφού ψηφίσατε Τσίπρα για να αλλάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη, πότε περιμένετε να κάνει κάτι; Μια συμβολική παραίτηση εδώ και τώρα παλιοξεφτίλες!!!
Και οι κομμουνιστές ψηφοφόροι τους να πανηγυρίζουν που κάηκαν τα σπίτια των πλουσίων που δεν θα αποκτούσαν αυτοί ποτέ...
Δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,604 μηνύματα.
Πιο πρόστυχη κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει στα χρονικά. Ρεσιτάλ ευθυνοφοβίας για την πρώτη φορά αριστερά πού με νύχια και με δόντια προσπαθεί να πείσει ότι για όλα τα θέματα κάνει το καλύτερο δυνατό και το αποτέλεσμα που φέρνουν είναι αναπόφευκτο. Αφού τα ξέρουν τα σωστά γιατί δεν τα εφάρμοσαν στο κάτω κάτω; Ας πήγαιναν να κατεδαφίσουν αυθαίρετα(αφού δεν έχουν κάνει καμία παράλειψη) για να κάνουν ασφαλή την πρόσβαση στη θάλασσα. Αλλά δεν το έκαναν. Όποιο ζώο σανοφάγο δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι ευθύνη της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, και ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ο κύριος Τόσκας, τότε είναι το ίδιο πρόστυχο με τον Τσίπρα. Αφού ψηφίσατε Τσίπρα για να αλλάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη, πότε περιμένετε να κάνει κάτι; Μια συμβολική παραίτηση εδώ και τώρα παλιοξεφτίλες!!!
Και οι κομμουνιστές ψηφοφόροι τους να πανηγυρίζουν που κάηκαν τα σπίτια των πλουσίων που δεν θα αποκτούσαν αυτοί ποτέ...
Δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα.
Ξαναδιαβασε αυτο που έγραψες κ ξαναελα .
Τι μισος ρε παιδι μου ... σχεδιο του τσιπρα να εξαφανιστουν γαλαζιοι μισθοφόροι .
Οσοι μιλατε για λαθη, γιατι δεν γραφετε αναλυτικά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Ξαναδιαβασε αυτο που έγραψες κ ξαναελα .
Τι μισος ρε παιδι μου ... σχεδιο του τσιπρα να εξαφανιστουν γαλαζιοι μισθοφόροι .
Οσοι μιλατε για λαθη, γιατι δεν γραφετε αναλυτικά;

Αυτό κατάλαβες;
Έχουμε μια γαμημένη χώρα μες στην παρανομία και στα λάθη. Αν δεν έχουμε απαίτηση από τις κυβερνήσεις μετά την καταστροφική κρίση, να κάνουν θαρραλέα βήματα για να γίνουμε κανονικό κράτος, ας το κλείσουμε το μαγαζί.
Όταν ο Τσίπρας, όταν η πρώτη φορά αριστερά που κυβερνάει 3 χρόνια, δεν αναλάβει την ευθύνη για την Μάνδρα και το Μάτι, τότε σημαίνει ότι στην Ελλάδα η πολιτική είναι ένα αστείο. Όταν στην θητεία του υπουργού καίγονται 100 άνθρωποι και αυτός αντέχει ακόμα να είναι στη θέση του, τότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για πρόστυχο άνθρωπο, που πάνω απ'όλα σκέφτεται το εκλογικό ποσοστό και την καρέκλα.
Σαν έλληνες πολίτες μιας άσχημα στημένης χώρας θα πρέπει να ζητάμε ευθύνες από όλους, και όχι να λέμε "αφού χτίσαΤΕ μπουρδέλο οι προηγούμενοι όλοι, θα γίνονται τέτοια". Ναι, χτίσαμε μπουρδέλο και θα'πρεπε να δικαστούν αυτοί που έχουν ευθύνη εκτός του σύριζα, αλλά όταν είσαι κυβέρνηση για 3 χρόνια και δεν έχεις κάνει τίποτα για αυτά τα σωστά που ξέρεις, τότε είσαι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Αν η κυβέρνηση της χώρας κάθε φορά που γίνεται μαλακία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της, μεγάλη ή μικρή, αλλά μόνο λέει "χτίσαμε μπουρδέλο, δεν υπάρχει ελπίδα", τότε να το κλείσουμε το μπουρδέλο.
Εγώ δεν είπα ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι προηγούμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχουν ευθύνη για τα αυθαίρετα. Αλλά τώρα κυβερνάει ο Τσίπρας και κρίθηκε ανίκανος σε αυτή την περιοχή της χώρας να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή για να προστατεύσει τους πολίτες. Να αναλάβει την ευθύνη του ο Τόσκας και η Δούρου λοιπόν. Δεν είναι δύσκολο, λες "δεν έκανα τίποτα για να αλλάξω τη ζωή σας, παραιτούμαι".
Επίσης, όσον αφορά τα επιπλέον πιθανά λάθη, ήδη συζητιούνται σε χαμηλούς τόνους στα κανάλια και θα συζητηθούν σε ξεκάθαρη βάση όταν παρέλθει το αρχικό σοκ. Θα δούμε τι έκαναν όλοι αυτοί, ο Τσίπρας, ο Τόσκας, ο μπάτσος, ο πυροσβέστης, που βγήκαν και είπαν ότι τα έκαναν όλα σωστά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Πίστευα μετά από τόσους νεκρούς θα βγει κάποιος να πει μια "συγνώμη" ή έστω να μας πουν "παραιτούμαι"
Δεν έχουν τσιπα.
Ντροπή τους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Παρεπιπτοντως,ο Τσιπρας ανελαβε την ευθυνη για την τραγωδια,ως πρωθυπουργος...το παιζουν ολα τα καναλια βεβαια,εδω κατα εναν περιεργο τροπο,κανενας δεν το ειπε..και εξακολουθουν να λενε για συγνωμες,λες και ειμαστε στραβοι και δεν βλεπουμε τιβι,αλλα παμε παρακατω...και βεβαια και πολυ σωστα ειπε,θα διορθωσουμε ολες τις στρεβλωσεις ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ κλπκλπ.
Αυτο,σαφως και περιμενω να το δω.Οταν το δω θα χειροκροτισω..αν δεν το δω θα μουτζωσω.
Προς το παρων ..η κυβερνηση διεταξε και αυτο,που θα βαλω παρακατω σε παραθεση,εκτος οτι ηδη εισαγγελεας εχει αρχισει ερευνα και εχει ηδη ξεκινησει να εξεταζει ΟΛΕΣ τις ευθυνες εκει που υπαρχουν,Ελπιζω οντως να ειναι ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩς ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
Απο αυτους που ειχαν δωσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ σε οσους ηταν σε δασικη εκταση,τουτεστν πολεοδομια,δημαρχοι,νομαρχες,υπουργοι κλπ,μεχρι και πολιτες που παρανομισαν...,διοτι και ο πολιτης πρεπει να πληρωνει την παρανονια του...οχι μονο χτιζοντας χωρις αδεια που φανηκε οτι το 52% των πυροπληκτων στο Ματι μονο,καν δεν εχει καμια απολυτως αδεια...μεχρι και κυριως σε αυτους τους πολιτες που μαντρωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ολο τον αιγιαλο,αχα....κατι για εναν αδελφο πρωην νομαρχη ,κομματικο στελεχος της ΝΔ ακουγεται για ενα τετοιο μαντρωμα....:hmm:,για γκουγκλαρετε..για γκουγκλαρετε....,διοτι θεωρησε οτι εχει δικαιωμα ιδιωτικης παραλιας και να πα να μαμηθουν ολοι,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...στους δημους που δεν τους γκρεμισαν,και στην πολεοδομια που παλι δεν τους γκρεμισε...ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...Για να δουμε τι λαβρακια θα βγαλουμε!
και.........
Ελεγχος «νομιμότητας» στα κτίσματα που απέχουν 100 μ. από αιγιαλό -παραλία
Από σήμερα το πρωί έρευνα σε δύο επίπεδα από τα κλιμάκια των μηχανικών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2018 17:06
Εντολή στα κλιμάκια των μηχανικών που επιχειρούν στις πληγείσες από τις φονικές πυρκαγιές περιοχές, να διενεργούν και έλεγχο αδειών στις πολεοδομίες για τα κτίσματα που βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από τον αιγιαλό και τις παραλίες, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης.


Στόχος είναι να διαπιστωθεί μέσω ποιας «οδού» δόθηκαν οι σχετικές άδειες σε περιοχές με τόσο άναρχη οικιστική ανάπτυξη που έμελε να γίνουν παγίδα για τους ανθρώπους που έτρεχαν να σωθούν από τη δύναμη της φωτιάς.

Ο έλεγχος διεξάγεται παράλληλα με τις απαραίτητες αυτοψίες στις οικίες, τα καταστήματα και τα άλλα κτίσματα στις περιοχές που επλήγησαν στους Δήμους Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς επίσης και στην Κινέτα όπου είχαμε το άλλο μεγάλο μέτωπο. Ήδη, οι άδειες των μηχανικών που διαθέτει στο δυναμικό του το υπουργείο έχουν ανακληθεί, με αποτέλεσμα να ενισχύονται καθημερινά τα κλιμάκια, στα οποία προστίθενται και μηχανικοί άλλων φορέων.
ΠΗΓΗ
Ε ρε τι εχει να βγει στο φως....εχμ...δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι αυτα πηραν αδειες τωρα ναι;
Δυστυχως...επρεπε να πεθανουν τοσοι ανθρωποι,για να τρεξει μια διαδικασια.Τπυλαχιστο ομως θα τρεξει.

Α..παρεπιπτοντως...να θυμισω οτι τον δασικο χαρτη εφτασε μετα απο τοσους αιωνες διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ /ΝΔ...εφτασε η κυβερνηση του Συριζα,εν μεσω κρισης και με μια διακυβερνηση για να τον κανει πραξη...οι δημοι βεβαια ακομα καθυστερουν,αλλα ομως ειναι πραξη...και δειτε το..οχι βεβαια απο καμια αυγη


ΕΛΛΑΔΑ 25.07.2018 : 13:43
Οικισμοί αυθαιρέτων μέσα σε δάση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ
Τις 21.000 στρέμματα ξεπερνούν οι οικισμοί αυθαιρέτων μέσα σε δάση στους δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου. Ακόμα 68.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων στον δήμο Μαραθώνα και 19.400 στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έχουν εκχερσωθεί τις τελευταίες δεκαετίες με νόμιμο ή παράνομο τρόπο. Συνολικά, οι «οικιστικές πυκνώσεις» που έχουν δηλωθεί από δήμους της Αττικής κατά τη διαδικασία κατάρτισης των δασικών χαρτών ξεπερνούν τις 103.000 στρέμματα.

Τα στοιχεία της εταιρείας Ελληνικό Κτηματολόγιο επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι γνωρίζουν: η Αττική είναι από τις περιφέρειες με τον μεγαλύτερο αριθμό οικισμών αυθαιρέτων μέσα σε δάση ή δασικές εκτάσεις. Τις εκτενέστερες «οικιστικές πυκνώσεις», δηλαδή οικισμούς αυθαιρέτων μέσα σε δάση που εξαιρούνται από τη διαδικασία ανάρτησης των δασικών χαρτών, έχει δηλώσει ο δήμος Μεγαρέων (17.412 στρέμματα), ενώ ακολουθούν οι δήμοι Σαλαμίνας (12.717 στρ.), Κρωπίας (12.801 στρ.), Μαραθώνα (11.694 στρ.), Ωρωπού (9.853 στρ.), Ραφήνας-Πικερμίου (7.347 στρ.) και Σπάτων-Αρτέμιδας (7.109 στρ.).

Ειδικά για τη Βόρεια, Ανατολική και Νότια Αττική, οι δασικοί χάρτες υποδεικνύουν τον άναρχο τρόπο που αυτή αναπτύχθηκε οικιστικά. Ενδεικτικά:

• Ο δήμος Διονύσου έχει εντάξει στο σχέδιο πόλης 28.785 στρέμματα δασών.

• Ο δήμος Μαραθώνα έχει εντάξει 19.442 στρέμματα δασών, ενώ έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένταξη επιπλέον 48.923 στρ.

• Ο δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας έχει εντάξει 14.740 στρ. και υπό ένταξη 4.220.

• Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει εντάξει 16.750 στρ. και προς ένταξη 2.657 στρέμματα.

• Ο δήμος Σαρωνικού έχει εντάξει 20.083 στρ. και επιθυμεί να εντάξει ακόμα 10.020 στρέμματα.

• Ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας έχει εντάξει 16.374 στρ. και σκοπεύει να εντάξει 3.470 στρέμματα.

• Ο δήμος Παλλήνης έχει εντάξει στο σχέδιο 16.281 στρ. και επιθυμεί να εντάξει 4.430 στρ. ακόμα.

• Ο δήμος Κρωπίας έχει εντάξει 7.382 στρ. και επιθυμεί να τα αυξήσει κατά 669 στρέμματα.

• Ο δήμος Λαυρεωτικής έχει εντάξει 9.198 στρ. και επιθυμεί να αποχαρακτηρίσει ακόμα 15.034.

• Ο δήμος Ωρωπού έχει εντάξει 14.215 στρ. και επιδιώκει την ένταξη ακόμα 22.915 στρεμμάτων.

Ελάχιστοι είναι οι δασικοί χάρτες της Βόρειας, Νότιας και Ανατολικής Αττικής που έχουν αναρτηθεί. Ολοι έχουν καταρτιστεί περίπου εδώ και μία πενταετία, παρέμεναν όμως στα συρτάρια του υπουργείου Περιβάλλοντος λόγω της απροθυμίας των πολιτικών του προϊσταμένων να αντιμετωπίσουν τις (εκτιμώμενες) συνέπειες των όσων επί δεκαετίες «κρύβονταν κάτω από το χαλί». Οι εν λόγω δασικοί χάρτες ενημερώνονται αυτή την περίοδο από τις δασικές υπηρεσίες, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει ανακοινώσει ότι θα αναρτηθούν όλοι μέσα στο έτος. Tην προσεχή Παρασκευή θα αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες των Αγίας Παρασκευής, Ανθούσας, Βριλησσίων, Γέρακα, Νέου Ηρακλείου, Νέου Ψυχικού και Παλλήνης.
πηγη
Προσεξτε...λεει..παρεμεναν ομως στα συρταρια απο το υπουργειο περιβαλλοντος..ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ....η κυβερνηση βεβαια...το εκανε πραξη.εχουν ηδη αναρτηθει αρκετοι χαρτες...βεβαια..κανενας δεν το λεει εδω.ΟΤΙ ΤΟΥς ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.

Βλεπετε πχ εδω αναρτηση για δασικους χαρτες.

και..τον σεπτενβρη που μας ερχεται,αφου αναρτηθουν οι δασικοι χαρτες και αποτυπωθουν οι οικιστικες πυκνωσεις,ετσι ονομαζονται τα αυθαιρετα.....,θα αποφασιστει τι θα γινουν ολα αυτα.

Α..και μην μου πει κανεις,τι σχεση εχει αυτο με τις φωτιες ναι;:thumbup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Παρεπιπτοντως,ο Τσιπρας ανελαβε την ευθυνη για την τραγωδια,ως πρωθυπουργος...
το παιζουν ολα τα καναλια βεβαια,εδω κατα εναν περιεργο τροπο,κανενας δεν το ειπε..και εξακολουθουν να λενε για συγνωμες,λες και ειμαστε στραβοι και δεν βλεπουμε τιβι,αλλα παμε παρακατω...και βεβαια και πολυ σωστα ειπε,θα διορθωσουμε ολες τις στρεβλωσεις ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ κλπκλπ.
Αυτο,σαφως και περιμενω να το δω.Οταν το δω θα χειροκροτισω..αν δεν το δω θα μουτζωσω.
Προς το παρων ..η κυβερνηση διεταξε και αυτο,που θα βαλω παρακατω σε παραθεση,εκτος οτι ηδη εισαγγελεας εχει αρχισει ερευνα και εχει ηδη ξεκινησει να εξεταζει ΟΛΕΣ τις ευθυνες εκει που υπαρχουν,Ελπιζω οντως να ειναι ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩς ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
Απο αυτους που ειχαν δωσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ σε οσους ηταν σε δασικη εκταση,τουτεστν πολεοδομια,δημαρχοι,νομαρχες,υπουργοι κλπ,μεχρι και πολιτες που παρανομισαν...,διοτι και ο πολιτης πρεπει να πληρωνει την παρανονια του...οχι μονο χτιζοντας χωρις αδεια που φανηκε οτι το 52% των πυροπληκτων στο Ματι μονο,καν δεν εχει καμια απολυτως αδεια...μεχρι και κυριως σε αυτους τους πολιτες που μαντρωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ολο τον αιγιαλο,αχα....κατι για εναν αδελφο πρωην νομαρχη ,κομματικο στελεχος της ΝΔ ακουγεται για ενα τετοιο μαντρωμα....:hmm:,για γκουγκλαρετε..για γκουγκλαρετε....,διοτι θεωρησε οτι εχει δικαιωμα ιδιωτικης παραλιας και να πα να μαμηθουν ολοι,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...στους δημους που δεν τους γκρεμισαν,και στην πολεοδομια που παλι δεν τους γκρεμισε...ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...Για να δουμε τι λαβρακια θα βγαλουμε!
και.........
ΠΗΓΗ
Ε ρε τι εχει να βγει στο φως....εχμ...δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι αυτα πηραν αδειες τωρα ναι;
Δυστυχως...επρεπε να πεθανουν τοσοι ανθρωποι,για να τρεξει μια διαδικασια.Τπυλαχιστο ομως θα τρεξει.

Α..παρεπιπτοντως...να θυμισω οτι τον δασικο χαρτη εφτασε μετα απο τοσους αιωνες διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ /ΝΔ...εφτασε η κυβερνηση του Συριζα,εν μεσω κρισης και με μια διακυβερνηση για να τον κανει πραξη...οι δημοι βεβαια ακομα καθυστερουν,αλλα ομως ειναι πραξη...και δειτε το..οχι βεβαια απο καμια αυγη


πηγη
Προσεξτε...λεει..παρεμεναν ομως στα συρταρια απο το υπουργειο περιβαλλοντος..ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ....η κυβερνηση βεβαια...το εκανε πραξη.εχουν ηδη αναρτηθει αρκετοι χαρτες...βεβαια..κανενας δεν το λεει εδω.ΟΤΙ ΤΟΥς ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.

Βλεπετε πχ εδω αναρτηση για δασικους χαρτες.

και..τον σεπτενβρη που μας ερχεται,αφου αναρτηθουν οι δασικοι χαρτες και αποτυπωθουν οι οικιστικες πυκνωσεις,ετσι ονομαζονται τα αυθαιρετα.....,θα αποφασιστει τι θα γινουν ολα αυτα.

Α..και μην μου πει κανεις,τι σχεση εχει αυτο με τις φωτιες ναι;:thumbup:

Αφού o Τσίπρας πήρε την ευθύνη ας παραιτηθεί μαζί με την Δούρου και το Υπουργικο Συμβούλιο και αν χάσει τις εκλογές να πάει σε ένα ειδικό δικαστήριο
Προτείνω δικαστής να είναι ο Βενιζέλος ο οποίος είναι άκρα αντικειμενικός
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Παρεπιπτοντως,ο Τσιπρας ανελαβε την ευθυνη για την τραγωδια,ως πρωθυπουργος...το παιζουν ολα τα καναλια βεβαια,εδω κατα εναν περιεργο τροπο,κανενας δεν το ειπε..
και εξακολουθουν να λενε για συγνωμες,λες και ειμαστε στραβοι και δεν βλεπουμε τιβι,αλλα παμε παρακατω...και βεβαια και πολυ σωστα ειπε,θα διορθωσουμε ολες τις στρεβλωσεις ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ κλπκλπ.
Αυτο,σαφως και περιμενω να το δω.Οταν το δω θα χειροκροτισω..αν δεν το δω θα μουτζωσω.
Προς το παρων ..η κυβερνηση διεταξε και αυτο,που θα βαλω παρακατω σε παραθεση,εκτος οτι ηδη εισαγγελεας εχει αρχισει ερευνα και εχει ηδη ξεκινησει να εξεταζει ΟΛΕΣ τις ευθυνες εκει που υπαρχουν,Ελπιζω οντως να ειναι ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩς ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
Απο αυτους που ειχαν δωσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΑ σε οσους ηταν σε δασικη εκταση,τουτεστν πολεοδομια,δημαρχοι,νομαρχες,υπουργοι κλπ,μεχρι και πολιτες που παρανομισαν...,διοτι και ο πολιτης πρεπει να πληρωνει την παρανονια του...οχι μονο χτιζοντας χωρις αδεια που φανηκε οτι το 52% των πυροπληκτων στο Ματι μονο,καν δεν εχει καμια απολυτως αδεια...μεχρι και κυριως σε αυτους τους πολιτες που μαντρωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ολο τον αιγιαλο,αχα....κατι για εναν αδελφο πρωην νομαρχη ,κομματικο στελεχος της ΝΔ ακουγεται για ενα τετοιο μαντρωμα....:hmm:,για γκουγκλαρετε..για γκουγκλαρετε....,διοτι θεωρησε οτι εχει δικαιωμα ιδιωτικης παραλιας και να πα να μαμηθουν ολοι,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...στους δημους που δεν τους γκρεμισαν,και στην πολεοδομια που παλι δεν τους γκρεμισε...ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...Για να δουμε τι λαβρακια θα βγαλουμε!
και.........
ΠΗΓΗ
Ε ρε τι εχει να βγει στο φως....εχμ...δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι αυτα πηραν αδειες τωρα ναι;
Δυστυχως...επρεπε να πεθανουν τοσοι ανθρωποι,για να τρεξει μια διαδικασια.Τπυλαχιστο ομως θα τρεξει.

Α..παρεπιπτοντως...να θυμισω οτι τον δασικο χαρτη εφτασε μετα απο τοσους αιωνες διακυβερνησης ΠΑΣΟΚ /ΝΔ...εφτασε η κυβερνηση του Συριζα,εν μεσω κρισης και με μια διακυβερνηση για να τον κανει πραξη...οι δημοι βεβαια ακομα καθυστερουν,αλλα ομως ειναι πραξη...και δειτε το..οχι βεβαια απο καμια αυγη


πηγη
Προσεξτε...λεει..παρεμεναν ομως στα συρταρια απο το υπουργειο περιβαλλοντος..ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ...ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ....η κυβερνηση βεβαια...το εκανε πραξη.εχουν ηδη αναρτηθει αρκετοι χαρτες...βεβαια..κανενας δεν το λεει εδω.ΟΤΙ ΤΟΥς ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.

Βλεπετε πχ εδω αναρτηση για δασικους χαρτες.

και..τον σεπτενβρη που μας ερχεται,αφου αναρτηθουν οι δασικοι χαρτες και αποτυπωθουν οι οικιστικες πυκνωσεις,ετσι ονομαζονται τα αυθαιρετα.....,θα αποφασιστει τι θα γινουν ολα αυτα.

Α..και μην μου πει κανεις,τι σχεση εχει αυτο με τις φωτιες ναι;:thumbup:


Αναλαμβανω την ευθυνη σημαινει παω σπιτι μου. Αλλιως τι νοημα εχει; Ωραια, να τον χειροκροτησουμε και να κανουμε σειρα τα φερετρα. Δεν πηραμε σουβλακια απο μαπα μαγαζι, εγω το προτεινα, σορρυ, my bad και η ζωη συνεχιζεται. Ειχαμε νεκρους...

Αντι να κανει βαρυγδουπες δηλωσεις για την ευθυνη, θα επρεπε να ζητησει αμεσα τις παραιτησεις του αρμοδιου Υπουργου και του αρχηγου του ΠΣ. Ποιον φοβαται; Τον Τοσκα; Που εχει κωδικο ypourgos123;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Μπραβο αγαπουλες μου..χαιρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ για τις αναρτηεις σας...που ηταν αναμενομενο βεβαια!
η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗς ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥς ΣΥΝΗΔΕΙΣΗς ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Διοτι το ζητουμενο για εσας..δεν ειναι να αποδωθει δικαιοσυνη...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Οχι που θα σας κανει το χατηρι...και δεν θα φανουν ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ......ΑΠΟ ΤΙς ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΝΕς ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς....!!!!!!!!!
Ε λοιπον αγαπες....εμενα και καθε πολιτη που τον νοιαζει να αποδιδεται η δικαιοσυνη ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ....μας νοιαζουν οι πραξεις...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ\
Ας αφησουμε λοιπον την δικαιοσυνη...ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑΙ;και μαλιστα απο την ιδια την κυβερνηση....και πιστεψτε με...αχ....δεν θα σας αρεσει καθολου το πορισμα που θα βγει!
Να βρει την αληθεια και να αποδωσει δικαιοσυνη..ναι;.........Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;
Κανενα σχολιο για τις πρακτικες και τις παρανομιες προηγουμενων κυβερνησεων θα δω;
Για το οτι τοσο καιρο τωρα εχει διαταχτει να αναρτηθει ο δασικος χαρυης που οι προηγουμενες κυβερνησεις ΔΕΝΤ Ο ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΔΩ;

Μπαααααααααααα....
λΥΣΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
Η δικαιοσυνη θα δουμε τι θα πει.Και ευτυχως...πηρε τον δρομο της....ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ/σηψη τοσων χρονων.......ΤΩΡΑ ΝΑΙ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.Και μονο αυτη η κυβερνηση το τολμισε...και για αυτο δεχεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΛΑΣΙΚΑ.:thumbup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Μπραβο αγαπουλες μου..χαιρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ για τις αναρτηεις σας...που ηταν αναμενομενο βεβαια!
Διοτι το ζητουμενο για εσας..δεν ειναι να αποδωθει δικαιοσυνη...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ε λοιπον αγαπες....εμενα και καθε πολιτη που τον νοιαζει να αποδιδεται η δικαιοσυνη ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ....μας νοιαζουν οι πραξεις...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ\
Ας αφησουμε λοιπον την δικαιοσυνη...ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΖΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑΙ;Να βρει την αληθεια και να αποδωσει δικαιοσυνη..ναι;.........Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;
Κανενα σχολιο για τις πρακτικες και τις παρανομιες προηγουμενων κυβερνησεων θα δω;
Μπαααααααααααα....
λΥΣΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
Η δικαιοσυνη θα δουμε τι θα πει.Και ευτυχως...πηρε τον δρομο της....ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ/:thumbup:


Πρεπει να ειναι κουραστικο να υποστηριζεις με τοση ψυχωση την κυβερνηση.

Εχει νεκρους. Ο,τι και αν ειχαν σχεδιασει δε δουλεψε. Δεν οφειλει να ζητησει τις παραιτησεις τους; Εκτος αν πιστευεις πως η αποπομπη Τοσκα θα εριχνε την Κυβερνηση.

Μηπως και για τον αερα φταινε οι προηγουμενες Κυβερνησεις; Κανενας δε χαφτει το παραμυθι σας, ουτε καν οι δικοι σας. Ξεκολλατε επιτελους.

Εγω νομιζω παντως οτι η Μαρεβα εβαλε τις φωτιες για να πεσει ο Συριζα. Ο εγκριτος θα το γραψει στο τοκουμεντο. Τρεξτε να το παρετε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,345 μηνύματα.
Τ απιστευτα κουραστικο ειναι....ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που ειναι εις βαρος ολων των πολιτων ,οταν παρανομουν τοσους αιωνες τωρα τα δυο κομματα που μας κυβερνησαν...ΚΑΙ ΛΥΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ακομα και οτιδηποτε καλο συμβαινει...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΤΟΧΟς ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕς ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ...και δεν λογαριαζουν καθολου τις παρανομιες,ολες τις στρεβλωσεις..ολο ΤΟ ΣΑΠΘΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,που κατα τα αλλα λενε οτι θελουν να μην υπαρχυν και να γινουμε ευρωπη..μην χεσω,αλλα ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ανρθωπων και εταιριων που παραβιαζουν την νομοθεσια και βλαποτουν ολο το συμπαν...ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...και καθολου δεν τους ενδιαφερει να γινουμε καλυτεροι,απλα ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ.
Φωναξτε και σπιλωστε οτι θελετε.
Εγω θα μουτζωσω αυτην την κυβερνηση αν τα κουκουλωσει...αλλα μεχρι να το δω....ΘΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΩ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Οχι επειδη ειμαι κοματοσκυλο,αλλα επειδη αηδιασα να βλεπω φεηκ νιους ....πραγματα που δεν ισχυουν...και το παλιο και ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,να λυσαει να παρει αυτα που εχασε.
Οταν εγω βλεπω κατι στρεβλο το λεω..αλλα κανεναν δεν θα αφηνω να λεει ψευτιες και να κανει προπαγανδα.Θα απαντω και εγω!
Κατα τα αλλα..σε ολα αυτα τα λΙνκ που εβαλα..σχολια δεν βλεπω..παρα μονο κριτικη στην κυβερνηση.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ...,των αυθαιρετων μεσα στο δασος και με μαντρωμενη την ακτη..που ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΖΩΕς...αν δεν το εχετε καταλαβει.Το εχετε καταλαβει,απλα δεν σας νοιαιζει αυτο.ΞΕΚΑΘΑΡΑ..και ποσο πολυ φαινεται γμτ;
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς ΘΑ ΔΩ;;;;;;;;;ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Top