Φωτιά στο Μάτι - 23 Ιουλίου 2018

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,280 μηνύματα.
Ο ίδιος λαός που ψήφισε ΝΔ λίγες βδομάδες μετά τα Τέμπη.
Jessica Youre Wrong GIF

Τουλάχιστον η ΝΔ ενημερώνει τους ανθρώπους με το 112 και δεν καίγονται ζωντανοί όπως έγινε το 2018. Όσο αφορά τα Τεμπη αν θεωρείς ότι με ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχαν συμβεί τότε οκ.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Εφτυσα αιμα να βρω το θεμα...:upside:


Τραγωδία στο Μάτι: Ένοχος ο τότε διοικητής του Συντονιστικού Κέντρου για ψευδή στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές​

Άννα Κανδύλη
18:40, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

κοινωνία

Τραγωδία στο Μάτι: Ένοχος ο τότε διοικητής του Συντονιστικού Κέντρου για ψευδή στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές


Λίγες ημέρες πριν από την απόφαση του δικαστηρίου για τους 21 κατηγορούμενους στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ένοχος κρίθηκε ένας εξ αυτών σε άλλο ποινικό δικαστήριο και συγκεκριμένα ο τότε διοικητής του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Ιωάννης Φωστιέρης.
Της Άννας Κανδύλη

Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή για κατάθεση ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές, που αφορούσαν στις κινήσεις των οχημάτων αξιωματικών την ώρα της πυρκαγιάς, στις 23 Ιουλίου 2018.

Εις βάρος του αλλά και σε βάρος του υπευθύνου του 199 και της κίνησης των οχημάτων του Π.Σ. Χρήστου Γκολφίνου, που κρίθηκε αθώος, είχε στραφεί ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Κώστας, υποστηρίζοντας ότι παραπλάνησαν σκόπιμα τις Αρχές. Και συγκεκριμένα ότι έδωσαν ανακριβή στοιχεία στο σύστημα Engage, δηλαδή το λογισμικό που καταγράφει τη θέση και την κίνηση των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Για να μην ξεχναμε δηλαδη..διοτι ο Ελληνας ΞΕΧΝΑΕΙ.
 
Top