Φωτογραφίες Αγαπημένων Φαγητών

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Δεν μοιάζει καν με αληθινό σούσι αυτό, πολύ αμεκρικανοποιημένο...

Από ένα άλλο μαγαζί που έχω πάρει maki rolls, παίρνω αρκετές φορές maki κοτόπουλο teriyaki. Είναι τηγανητό κοτόπουλο με σάλτσα τυλιγμένο σε ρύζι. Αυτό κι αν δεν είναι sushi :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.
Ας ανεβάσω και εγώ μια μοσχαρίσια μπριζόλα (onglet) που έφαγα στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, μαγειρεμένη medium rare φυσικά.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Ας ανεβάσω και εγώ μια μοσχαρίσια μπριζόλα που έφαγα στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, μαγειρεμένη medium rare φυσικά.



Πως μπορείτε και τρώτε παιδιά κρέας που είναι αψητο μέσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.
Πως μπορείτε και τρώτε παιδιά κρέας που είναι αψητο μέσα.


Ψημένο είναι, παραπάνω χαλάει το μοσχαρίσιο κρέας και γίνεται αμάσητο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Δεν μοιάζει καν με αληθινό σούσι αυτό, πολύ αμεκρικανοποιημένο...


Δεν παύει να είναι τέλειο όμως :playboy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
Χρησιμοποιεις το σουσαμι που σου φερνουν? Εμενα μου φαινεται τελειως ασχετη γευση που δεν συνδιαζεται με το υπολοιπο γευμα

Δεν παύει να είναι τέλειο όμως :playboy:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Από ένα άλλο μαγαζί που έχω πάρει maki rolls, παίρνω αρκετές φορές maki κοτόπουλο teriyaki. Είναι τηγανητό κοτόπουλο με σάλτσα τυλιγμένο σε ρύζι. Αυτό κι αν δεν είναι sushi :P


Παίρνεις σάλτσα τεριγιάκι από σκόνη και κοτόπουλο ποιότητας γκούντιζ όμως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
Για το σουσι παραπανω θα συμφωνησω. Βασικα δεν ειναι σουσι αλλα california roll (maki). Προσωπικα μονο αν πεινουσα αρκετα θα το ετρωγα. Αν δεν ειχε εκεινο το τηγανητο απο πανω πιστευω θα ηταν καλυτερο.

Χρησιμοποιεις το σουσαμι που σου φερνουν? Εμενα μου φαινεται τελειως ασχετη γευση που δεν συνδιαζεται με το υπολοιπο γευμα
Ναι. Βουτας το κρεας στην σως (την σκουρη) και επειτα στο σουσαμι. Εμενα μου αρεσει το σουσαμι, οποτε παντα το χρησιμοποιω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.


Μεταξύ μας το έχω φάει τόσες φορές που το έχω βαρεθεί και το τρώω μια φορά στους 3 μήνες πλέον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τώρα που έχουμε Χριστούγεννα καιρός να ποστάρουμε inspiration για γιορτινές συνταγές. Εγώ πάντως πάω για turkey detox φέτος. :hehe:

Εδώ έχουμε το αγαπημένο μου συνοδευτικο μακράν, πατάτες ογκρατάν παραδοσιακές χωρίς τυρί.



Πηγαίνουν πολύ ωραία με γαστράτα φαγητά όπως coq au vin(κόκορας με πηχτή σάλτσα κρασιού σα στιφάδο κ μανιτάρια) και οτιδήποτε άλλο έχιε δυνατή σάλτσα με ή χωρίς ντομάτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

ψωμί μπανάνας :inlove:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.


*Τρέχουν σάλια*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 191886

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Όχι αυτές τις σαχλαμάρες, αυτά εδώ λέω:



Εχουν την ίδια σως με το rock shrimp tempura. Εγώ απ' το συγκεκριμένο μαγαζί τσακίζω αυτά τα δύο και το salmon skin roll.


Χθες πήγα Koi και πήρα salmon skin roll επειδή θυμήθηκα ότι το είχες προτείνει. :give_rose:
Ωραίο ήταν, λίγο καυτερό, θα το ξανά έπαιρνα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top