RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

28-12-19

12:27
Έρωτας μεγάλος λέμε
Μυδοπίλαφο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-04-20

17:19
Τώρα με την καραντίνα θα υπάρχει σίγουρα πολύ υλικό για το θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

21-04-20

17:31
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

30-08-20

13:05
Σήμερα πεθύμησα εκείνο το κλασικό φοιτητικό πρωινό που παραγγέλναμε, με την τυρόπιτα ή τυροκουλουρο και τίμιο καφέ. Επειδή, όμως, βρίσκομαι σε πνεύμα οικονομίας αυτόν τον καιρό κι έχω αποφασίσει να μην κάνω χαζά έξοδα όπως delivery, αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου κάτι παρεμφερές.
Λατρεμένο φραπεδάκι και τηγανόψωμο γεμιστό με φέτα. Να σημειωθεί ότι δεν είναι το κλασικό τηγανόψωμο με μαγιά, έχει μόνο 3 υλικά:
100 g αλεύρι σκληρό για ψωμί και πίτες, 1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ, αλάτι και λίγο νεράκι μέχρι να δέσει και να γίνει μια μαλακή ζύμη. Το ανοίγεις να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται, σε μακρόστενο σχήμα, γεμίζεις με φέτα το μισό και το διπλωνεις στη μέση. Βγαίνει πεντανοστιμο και γίνεται πανεύκολα!
Λατρεμένο φραπεδάκι και τηγανόψωμο γεμιστό με φέτα. Να σημειωθεί ότι δεν είναι το κλασικό τηγανόψωμο με μαγιά, έχει μόνο 3 υλικά:
100 g αλεύρι σκληρό για ψωμί και πίτες, 1 κ.γ. Μπεικιν παουντερ, αλάτι και λίγο νεράκι μέχρι να δέσει και να γίνει μια μαλακή ζύμη. Το ανοίγεις να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται, σε μακρόστενο σχήμα, γεμίζεις με φέτα το μισό και το διπλωνεις στη μέση. Βγαίνει πεντανοστιμο και γίνεται πανεύκολα!
Guest 875331
Επισκέπτης

31-08-20

16:34
ευχαριστώ @Agaphbou που μου θύμισες το θέμα.
Ομελέττα φούρνου με χθεσινές πατάτες φούρνου, γερμανικό λευκό λουκάνικο, αυγά, γλυκό μπούκοβο, παρμεζάνα - απίστευτο βγήκε.
Ομελέττα φούρνου με χθεσινές πατάτες φούρνου, γερμανικό λευκό λουκάνικο, αυγά, γλυκό μπούκοβο, παρμεζάνα - απίστευτο βγήκε.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.

31-08-20

18:32
@Fast Περίμενα πολύ καλύτερο τραπεζομάντηλο από εσένα. :Ρ
Guest 875331
Επισκέπτης

31-08-20

18:40
Δεν έχω αγοράσει ποτέ κανένα διακοσμητικό, αν αρχίσω μετά δε θα σταματήσω.@Fast Περίμενα πολύ καλύτερο τραπεζομάντηλο από εσένα. :Ρ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Guest 675594
Επισκέπτης

01-09-20

02:29
Συγνώμη για το off topic 

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

02-11-20

14:56
Αυτό ετοιμαζόμουν μόλις Ν ανεβάσω!! Μόλις τα έβγαλα απ την κατσαρόλα κι ετοιμάζομαι να τα καταβροχθισω...
Guest 875331
Επισκέπτης

02-11-20

16:20
Αυγά με συκωτάκια κοτόπουλου!!! Is this too healthy for you???
Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.

02-11-20

16:26
Τα συκωτάκια μου αρέσουν πολύ, αλλά ταιριάζουν με τα αυγά;
Πές μας εντυπώσεις.
Πολύ πρωτεϊνούχο γευμα πάντως!

Πολύ πρωτεϊνούχο γευμα πάντως!
Guest 875331
Επισκέπτης

02-11-20

16:36
Ναι ταιριάζουν αρκετά γιατί σπάει η γεύση λίγο του συκωτιού. Για καθημερινό φαγητό βέβαια, για μεζέ θα προτιμούσα με καραμελωμένα κρεμμύδια.Τα συκωτάκια μου αρέσουν πολύ, αλλά ταιριάζουν με τα αυγά;Πές μας εντυπώσεις.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

02-11-20

16:41
Εγώ να πω την αλήθεια προτιμώ μοσχαρίσιο συκώτι, κοτόπουλο δεν έχω δοκιμάσει!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

02-11-20

17:06
Συκωτάκια κοτόπουλο σ' αυτό το θρεντ ρε βεβηλοι;
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

04-11-20

01:19
Εκτός από το κοτόπουλο, τα ραβιόλια με το σπανάκι και την κρέμα όπως είναι φτιαγμένα είναι βιγκαν.
[Μού το φτιάχνει ο φίλος μου το συγκεκριμένο φαγητό και το κάνει καταπληκτικό]
Guest 875331
Επισκέπτης

10-11-20

19:58
Σούπα βελουτέ με κόκκινες φακές, λαχανικά και φρεσκοτριμμένα κύμινο και σπόροι κόλιανδρου.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

10-01-21

15:09
Αυτό ετοιμαζόμουν μόλις Ν ανεβάσω!! Μόλις τα έβγαλα απ την κατσαρόλα κι ετοιμάζομαι να τα καταβροχθισω...
View attachment 71963
@Μάξιμος Μέχρι να τα ξαναφτιάξω, αφήνω αυτό εδώ το ποστ να σας συντροφεύει. Σουτζουκάκια σμυρνέικα όπως τα ζητήσατε!!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

10-01-21

15:38
Ποτέ μη λες ποτέ..
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

10-01-21

15:46
Ρε παιδια μόνο εγώ νομίζω πως οι σούπες δεν είναι καλές για φιτνες ?Σούπα βελουτέ με κόκκινες φακές, λαχανικά και φρεσκοτριμμένα κύμινο και σπόροι κόλιανδρου.
View attachment 72135

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Syntagesgiaolous
- Mexicanos
- User2350
- Εχέμυθη
- charmander
- Athens2002
- taketrance
- Unboxholics
- SlimShady
- camil
- Joji
- Wonderkid
- nicks1999
- Panagiotis849
- το κοριτσι του μαη
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- American Economist
- chester20080
- louminis
- Ariana2018
- makis999
- tslef8
- Stelios725
- Meow
- New member
- fretoe
- spring day
- harry akritas
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- fockos
- giannhs2001
- orchidea
- iminspain
- Scandal
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- Κλημεντίνη
- jj!
- Memetchi
- uni77
- hirasawayui
- Serotonin
- SweetGirl
- mickie
- T C
- kauphy
- fmarulezkd
- Libertus
- Εβανζελί
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.