rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

25-03-25

19:01
Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο αυτή η φωτογραφία, έχει όμως για εμένα η σημασία του.
25η σήμερα και μιας και έχω τη τύχη να έχω το χωριό μου αρκετά κοντά στη Θεσσαλονίκη, πήγα να επισκεφτώ τη γιαγιά και το παππού.
Η γιαγιά μου και ο παππούς μου είναι σαν δεύτεροι γονείς μου, θα μπορούσαν να ήταν κιόλας ηλικιακά, μιας και έχουμε μόνο 45 χρόνια διαφορά• τους έχω απίστευτη αδυναμία γιατί μας στάθηκαν σαν γονείς.
η γιαγιά μου όπως και οι περισσότερες γιαγιάδες έχει το μπαχτσέ της , τον κήπο της τα από εδώ και τα από εκείνα της. Καθόμασταν να φάμε τον μπακαλιάρο και ξαφνικά μου έρχεται μια ευωδιά… γυρνάω το κεφάλι και βλέπω ένα ζουμπουλάκι σε ένα νεροπότηρο στο τραπέζι της.
«Αχ γιαγιά άνθισαν τα ζουμπούλια σου!» Της λέω .
«Ναι! Και θα βγουν και οι τουλίπες τώρα» μου λέει.
όταν ήταν να φύγουμε μου φτιάχνει το πεσκέσι όπως πάντα, και ακριβώς πριν μπω στο αμάξι τρέχει πίσω μου και με δίνει ένα κλωναράκι από αυτό.. «για να μυρίζεις λίγο χωριό στη πόλη» μου λέει
Μα βασιλικός θα είναι, πάντα κάτι θα μου βάλει να μυρίζει «σπίτι». Γιατί τα χωριά είναι τα αληθινά μας σπίτια. Γιατί στα χωριά είναι οι άνθρωποι μας• άνθρωποι που φροντίζουν άνευ όρων, άνθρωποι που δεν έχουν αποξενωθεί ακόμα .
ομόρφυνε η κουζινουλα μου με αγάπη!

25η σήμερα και μιας και έχω τη τύχη να έχω το χωριό μου αρκετά κοντά στη Θεσσαλονίκη, πήγα να επισκεφτώ τη γιαγιά και το παππού.
Η γιαγιά μου και ο παππούς μου είναι σαν δεύτεροι γονείς μου, θα μπορούσαν να ήταν κιόλας ηλικιακά, μιας και έχουμε μόνο 45 χρόνια διαφορά• τους έχω απίστευτη αδυναμία γιατί μας στάθηκαν σαν γονείς.
η γιαγιά μου όπως και οι περισσότερες γιαγιάδες έχει το μπαχτσέ της , τον κήπο της τα από εδώ και τα από εκείνα της. Καθόμασταν να φάμε τον μπακαλιάρο και ξαφνικά μου έρχεται μια ευωδιά… γυρνάω το κεφάλι και βλέπω ένα ζουμπουλάκι σε ένα νεροπότηρο στο τραπέζι της.
«Αχ γιαγιά άνθισαν τα ζουμπούλια σου!» Της λέω .
«Ναι! Και θα βγουν και οι τουλίπες τώρα» μου λέει.
όταν ήταν να φύγουμε μου φτιάχνει το πεσκέσι όπως πάντα, και ακριβώς πριν μπω στο αμάξι τρέχει πίσω μου και με δίνει ένα κλωναράκι από αυτό.. «για να μυρίζεις λίγο χωριό στη πόλη» μου λέει
Μα βασιλικός θα είναι, πάντα κάτι θα μου βάλει να μυρίζει «σπίτι». Γιατί τα χωριά είναι τα αληθινά μας σπίτια. Γιατί στα χωριά είναι οι άνθρωποι μας• άνθρωποι που φροντίζουν άνευ όρων, άνθρωποι που δεν έχουν αποξενωθεί ακόμα .
ομόρφυνε η κουζινουλα μου με αγάπη!

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

29-03-25

20:02
Απογευματινή βόλτα για καφέ στην γραφική πλάκα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

29-03-25

20:06
Μυστρας Σπάρτη
Υπέροχο σουβλάκι
Πήρα και 2 μέρες άδεια από τη δουλειά να μην με ψαχνουν στα τηλέφωνα αμα γίνει κάτι και εδώ είμαστε!
Υπέροχο σουβλάκι
Πήρα και 2 μέρες άδεια από τη δουλειά να μην με ψαχνουν στα τηλέφωνα αμα γίνει κάτι και εδώ είμαστε!
Συνημμένα
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-03-25

20:11
ο γύρος πάντα στα πλάνα ομως!Μυστρας Σπάρτη
Υπέροχο σουβλάκι
American Economist
Επιφανές μέλος

29-03-25

20:14
Με συγκίνησες φίλε με αυτό το post να ξέρεις. Το Chicago είναι η αγαπημένη μου πόλη των ΗΠΑ, με διαφορά το πιο ωραίο skyline σε όλη την χώρα.
Αν μπορείς και θέλεις πες μας εντυπώσεις. Καθώς θέλω να πάω σύντομα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

29-03-25

20:20
ο γύρος πάντα στα πλάνα ομως!
Είναι καλαμάκι χοιρινό παρα πολυ καθαρο... Σαν ψαρονεφρι.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

29-03-25

20:22
Με συγκίνησες φίλε με αυτό το post να ξέρεις. Το Chicago είναι η αγαπημένη μου πόλη των ΗΠΑ, με διαφορά το πιο ωραίο skyline σε όλη την χώρα.
Αν μπορείς και θέλεις πες μας εντυπώσεις. Καθώς θέλω να πάω σύντομα.
Πρώτη φορά ήρθα, και αν και έκατσα μόνο 5 μέρες και δε πρόλαβα να δω πολλά λόγω δουλειάς, μάλλον έγινε κι εμένα η αγαπημένη μου πόλη στις ΗΠΑ (σύγκριτικα με ΝΥ και Νταλας που έχω δει).
Πανέμορφο skyline και κέντρο, πολύ καθαρή πόλη (παραδόξως για το μέγεθος της) και πολύ ωραίες ζωντανες γύρω περιοχές με δικό τους χαρακτήρα, καλό φαγητό, και φιλικούς ανθρώπους.
3 φορές έχω έρθει ΗΠΑ, κάθε φορά μόνο για 5 μέρες, και τις 3 έχω φύγει με τη θέληση να μείνω μόνιμα

Το συστήνω ανεπιφύλακτα να πας, θα σ’αρέσει 100%, αν και θα πρέπει να υποστείς το ταξίδι με τα αγαπημένα σου Boeing

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

29-03-25

20:38
Και θα σε κρατήσει μία μόνο πίτα;Είναι καλαμάκι χοιρινό παρα πολυ καθαρο... Σαν ψαρονεφρι.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-03-25

20:40
Και θα σε κρατήσει μία μόνο πίτα;![]()
Εχω φτάσει 89 κιλά με βία προλαβαινω ένα τρίμηνο Απρίλιο Μάιο Ιουνιο να αποκτήσω φορμα... Με τα ρουχα οκ φαίνομαι μεγαλόσωμος αλλά τα περσινα κοψίματα δεν τα έχω... Βέβαια περυσι είχα να βάλω πιτσα στο στόμα μου 5 μήνες... Τέλος πάντων... Αν έρθετε Μυστρα να φάτε στης κας Ελένης πολυ καλη... Εξαιρετική θα έλεγα. Αφου σκέφτομαι αυριο πριν φυγω να φάω εδώ.
American Economist
Επιφανές μέλος

29-03-25

20:40
Πρώτη φορά ήρθα, και αν και έκατσα μόνο 5 μέρες και δε πρόλαβα να δω πολλά λόγω δουλειάς, μάλλον έγινε κι εμένα η αγαπημένη μου πόλη στις ΗΠΑ (σύγκριτικα με ΝΥ και Νταλας που έχω δει).
Πανέμορφο skyline και κέντρο, πολύ καθαρή πόλη (παραδόξως για το μέγεθος της) και πολύ ωραίες ζωντανες γύρω περιοχές με δικό τους χαρακτήρα, καλό φαγητό, και φιλικούς ανθρώπους.
3 φορές έχω έρθει ΗΠΑ, κάθε φορά μόνο για 5 μέρες, και τις 3 έχω φύγει με τη θέληση να μείνω μόνιμααλλά δυστυχώς είναι δύσκολο.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα να πας, θα σ’αρέσει 100%, αν και θα πρέπει να υποστείς το ταξίδι με τα αγαπημένα σου Boeing.
Είναι καθαρή πόλη ναι το έχω ακούσει και εγώ, καμία σχέση με την Νέα Υόρκη. Το Skyline το ξεχωρίζεις με την μια και λόγω της Lake Michigan αλλά και λόγω των Willis και Trump towers. Το μόνο αρνητικό είναι το υπερβολικό κρυο που κάνει το χειμώνα καθώς και η εγκληματικότητα στο south and west side όπου βρίσκονται και τα ghettos.
Είναι η πρώτη πόλη που θέλω να επισκεφτώ, ενώ η Βοστόνη ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Αν και για μόνιμα θα επέλεγα να μείνω στην Charlotte (North Carolina) καθώς είναι τραπεζικό κέντρο λόγω των Bank of America, Wells Fargo, Truist Financial και First citizens bank όπου έχουν τα headquarters τους εκεί. Ενώ παράλληλα το κόστος ζωής είναι χαμηλότερο σε σχέση με τις βόρειες πολιτείες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-03-25

20:42
Σε οποιαδήποτε πολη και αν πας ειναι πιο ωραία από Αθήνα... τι Σπάρτη τι ΗΠα όπου κ αν πας... εδώ δες...
Μεγάλοι δρόμοι μεγάλα πεζοδρομια ... Συγκρινε το με τη Πατησίων και την Αχαρνών γελάει ο κόσμος.
Να περπατας κ να χαίρεσαι...
Μεγάλοι δρόμοι μεγάλα πεζοδρομια ... Συγκρινε το με τη Πατησίων και την Αχαρνών γελάει ο κόσμος.
Συνημμένα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

29-03-25

20:47
Λίγο καταθλιπτικά μου φαίνεται όμως. Νέκρα τελείως, μάλλον έχει και βροχερό καιρό ε;Σε οποιαδήποτε πολη και αν πας ειναι πιο ωραία από Αθήνα... τι Σπάρτη τι ΗΠα όπου κ αν πας... εδώ δες...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-03-25

20:48
Λίγο καταθλιπτικά μου φαίνεται όμως. Νέκρα τελείως, μάλλον έχει και βροχερό καιρό ε;
Η Σπάρτη νεκρά ; που να ζήσεις και σε καμία κωμόπολη εσυ

Δε πειραζει... Πάνε διέσχιζε το Κηφισό κάθε μέρα να μη νιώθεις κατάθλιψη

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

29-03-25

20:53
Λες και έχω πάει .. Από τις απογευματινές σου φώτο ο, τι είδα. Μπορεί να είναι υπέροχη στο φως του ήλιου.Η Σπάρτη νεκρά ; που να ζήσεις και σε καμία κωμόπολη εσυ
Δε πειραζει... Πάνε διέσχιζε το Κηφισό κάθε μέρα να μη νιώθεις κατάθλιψη![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-03-25

21:04
Λες και έχω πάει .. Από τις απογευματινές σου φώτο ο, τι είδα. Μπορεί να είναι υπέροχη στο φως του ήλιου.
Από τις φωτο δηλαδή που έχει τόσα αυτοκίνητα εσυ καταλαβαίνεις ότι έχει ελάχιστη κίνηση; απλά έχουν πολυ ωραίους δρόμους ευθυγραμισμενους.
Στη τελευταία φωτο διάβασα γεωργιανες σε χαμηλές τιμές κ ήμουν έτοιμος να μπουκάρω μέσα.

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 331 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- fockos
- Scandal
- Ilma
- Varus
- giannhs2001
- A350
- American Economist
- Nexus4877
- Δροσουλίτης
- charmander
- taketrance
- Memetchi
- Wonderkid
- vasilis123321
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Joji
- AggelikiGr
- Giorgkalo
- Jack of Spades
- Andante
- Μήτσος10
- bouk0u
- BatGuin
- Hased Babis
- jellojina
- fmarulezkd
- chester20080
- SlimShady
- synthnightingale
- Εριφύλη
- Libertus
- anonymos3627
- TehWinnerGR
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- melina_51
- Unboxholics
- camil
- GeorgePap2003
- Albert.123
- ghоul
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- bibliofagos
- Arianara S3
- Robelano
- Fernando_A
- jj!
- physicscrazy
- Βρεγμένη γάτα
- naturale
- χημεια4λαιφ
- johnsala
- Esperos1
- Thinkguy
- Dmzk
- Ariana2018
- kordella
- User2350
- afantos
- iew
- Dark_kronos
- Ωρορα
- papadocGR
- Indiana Jones
- synopsis
- urbanfairy
- Alessandra Eliza
- ilovekpop
- aggorf
- Jim175
- Christos1971
- Abiogenesis
- marww
- Human being
- emman89
- Ness
- iiTzArismaltor_
- dmav
- arko
- jims
- Μαυρίκιος
- roundi1985
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- ggl
- medousa
- hirasawayui
- AnnaVrt12
- Γίδι
- parrot/παπαγάλος
- Rania00
- spring day
- tsiobieman
- Rosario15
- lepipini
- Εχέμυθη
- Sevasti
- alexd99
- art_of_poetry
- Idontknoww
- louminis
- Mexicanos
- J.Cameron
- _pathfinder_
- mpapa
- oups
- Galaxiarch
- bruh_234
- Dna7991
- Stelios725
- Sherlockina
- Dimitris2001
- Citylights
- Athens2002
- GeoCommand
- Viedo
- Magigi
- Johnny15
- Meow
- nimbus
- Forgetit
- το κοριτσι του μαη
- Έμμα
- Αρίκος
- Panagiotis849
- penelopenick
- Kostas_)
- aceon
- Pen_addict
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- L0st
- sofoula2430
- kiyoshi
- 1011
- Αναστασία197
- desp1naa
- CiNeFiL
- snowy
- Machiavelian
- Panos_02
- Mt73
- New member
- Isida
- mathboi
- GiorgosAsi
- Unseen skygge
- Ace of Spades
- Λολιτααα
- Theodora03
- nicole1982
- DeWiN
- grtt
- Earthquake
- igeorgeoikonomo
- Nikos 7
- Mhtrogoal
- fretoe
- harry akritas
- Nickx
- barkos
- Insertcoin
- Luke.
- McManus
- orchidea
- Slytherin
- Αλκης Κ.
- T C
- ΜαρίαΖΤ
- Βλα
- tslef8
- Vold
- uni77
- Κλημεντίνη
- element skate
- johnnyantony
- Εβανζελί
- Trolling Stones
- Μάρκος Βασίλης
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.