Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

JustLikeMaria

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 337 μηνύματα.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.442 μηνύματα.

Η μικρη προοριζεται για την αδερφη μου... Εγω εχω σκυλακι τον Παπυ! Εχω βαλει φωτο του καπου εδω στο θρεντ:P τωρα αααν λεμε τωρα αααν που δεεεν... τυχει και την κρατησω θα ειμαι πολυ χαρουμενη! Αγαπαμε πολυ την Σατερινα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JustLikeMaria

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 337 μηνύματα.
Η μικρη προοριζεται για την αδερφη μου... Εγω εχω σκυλακι τον Παπυ! Εχω βαλει φωτο του καπου εδω στο θρεντ:P τωρα αααν λεμε τωρα αααν που δεεεν... τυχει και την κρατησω θα ειμαι πολυ χαρουμενη! Αγαπαμε πολυ την Σατερινα:(
εκεινο το μαυρουλικο ειναι το αλλο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18.442 μηνύματα.

JustLikeMaria

Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.336 μηνύματα.
Τα μικρά μου τα γατάκια:D
Είναι λίγο στραβή η φώτο αλλά βλέπεται :hehe:

Τελευταία επεξεργασία:

εφτάψυχη

Νεοφερμένο μέλος

Η εφτάψυχη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
απο δω η γάτα μου η Αργυρω, στο αβαταρ μ

και το χαμστερ μου το Σαγανακι σε εικονα

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.200 μηνύματα.
Aς βάλω και εγώ. :redface:
Η Blackie.

Συνημμένα

• 1015394_10151664042348293_1091871169_o.jpg
    1015394_10151664042348293_1091871169_o.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 309

καποιος_καπου

Δραστήριο μέλος

Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 613 μηνύματα.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.336 μηνύματα.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

aegloswen: ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟ

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.
Τα μικρούλια μου!

H μικρή Μήνα με το βραβείο της! Τον Μάιο βγήκε καλύτερο κουνέλι της ράτσας της (lionhead) στην Ελλάδα.

Ο Άλεξ!

Άλεξ και Ζένια

O Σνούπυ!​

Guest 712911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
♥ ♥ ♥ :redface:

Συνημμένα

• DSC00691.JPG
    DSC00691.JPG
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 294

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Η Εβίτα αυτές τις μέρες:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Η Εβίτα αυτές τις μέρες:

Την αγαπάω απλά!!!

Ο Manfred 10 μηνών!Ολο κοιμάται αυτό το σκυλί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Find the hidden object :laugh:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.
Ποσό είναι;Αρσενικό η θηλυκό;

Τα 12 κλείνει στις 26 του μηνός κι είναι θηλυκό, ονόματι Σάντρα. :rolleyes:

American Economist

Επιφανές μέλος

Τα 12 κλείνει στις 26 του μηνός κι είναι θηλυκό, ονόματι Σάντρα. :rolleyes:

Είναι πανέμορφη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια