Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

• Thread starter Thread starter Skiyo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εδώ η Άλμα με τους νέους φίλους μας που συναντήσαμε στη βόλτα.

IMG_20210523_182111.jpg

Πάρτε και μια καλλιτεχνική φωτογραφία της (είναι ένα κλαδι από δένδρο και το χρησιμοποιώ ως παιχνίδι της το πετάω και αυτή μου το φέρνει το κλαδί και επαναλαμβάνεται το παιχνίδι)
IMG_20210515_152158.jpg

Εδώ η Άλμα με τους νέους φίλους μας που συναντήσαμε στη βόλτα.

IMG_20210523_182111.jpg

Πάρτε και μια καλλιτεχνική φωτογραφία της (είναι ένα κλαδι από δένδρο και το χρησιμοποιώ ως παιχνίδι της το πετάω και αυτή μου το φέρνει το κλαδί και επαναλαμβάνεται το παιχνίδι)
IMG_20210515_152158.jpg
Αχ τι υπεροχα τα αρνακια!!!!! :clapup: :clapup: :clapup: Η Άλμα κουκλαρα και παιχνιδιαραααα!!!!!!❤️❤️❤️

«Βρωμάτε φτωχίλα»

0C32DC0F-648F-4574-BF0C-287D397CA458.jpeg

84946AD9-A6B6-4C79-8919-97277F80BDB5.jpeg

Ερωτεύτηκα 😍
Η σκυλίτσα μιας φίλης γέννησε αυτά τα δυο πανέμορφα κουτάβια.
Όπως καταλαβαίνετε γλυκοκοιτάζω να υιοθετήσω το ένα (όταν απογαλακτιστεί κτλ).
ΥΓ: ελάτε, πείτε τωραααα...
Δεν σκάσατε χαμογελακι βλέποντας τις μπουκίτσες;
Εμένα μου έφτιαξαν την μέρα ❤️

IMG_20210615_211302.jpg
IMG_20210618_235830.jpg

received_877084723053759.jpeg
IMG_20210509_012933.jpg

Η μία μέσα και ο άλλος έξω, γιατί δυστυχώς τα πάνε "σαν τον σκύλο με τη γάτα.":bleh:

Αγκύρας, και η γιατρός το χει γράψει στο βιβλιάριό του, αν και μου πε πρέπει να έχει και λίγο από περσία ίσως (για το μακρύ τρίχωμα).

Τι να σου πω, δεν ξέρω αν έχει κι απο άλλα, εγω το αγαπώ το ίδιο, δηλαδή απίστευτα πολύ.

Αγκύρας, και η γιατρός το χει γράψει στο βιβλιάριό του, αν και μου πε πρέπει να έχει και λίγο από περσία ίσως (για το μακρύ τρίχωμα).

Τι να σου πω, δεν ξέρω αν έχει κι απο άλλα, εγω το αγαπώ το ίδιο, δηλαδή απίστευτα πολύ.
Μα είναι πανέμορφο, ειδικά στην δεύτερη φωτό. :give_rose:Υπέθεσα ότι έχει και maine coone λόγω των αυτιών, του τριχώματος και του μεγέθους.Ό, τι κι αν είναι να τον χαίρεσαι!!!

Μα είναι πανέμορφο, ειδικά στην δεύτερη φωτό. :give_rose:Υπέθεσα ότι έχει και maine coone λόγω των αυτιών, του τριχώματος και του μεγέθους.Ό, τι κι αν είναι να τον χαίρεσαι!!!

Να σαι καλά αδερφέ!! Σκλαβώνομαι όταν ακούω τέτοια λόγια για το παιδί μου. Να σαι καλά!

Το πιο όμορφο και ναζιαρικο γατί είναι ο Άρμιν βρε Βαλ, να τον χαίρεσαι !
Είναι οφθαλμοφανής ο βυζαντινός αριστοκρατικός αέρας.
ΥΓ: προτείνω συμπεθεριασμα με τη γατα της κριστιν

Τελευταία επεξεργασία:

θεάρας! :D
Αχτενιστο το εχεις το παιζι! :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back