EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-01-22

19:05
Εμένα έχει κολλήσει κοιμάται πάνω μου όχι τίποτα άλλο έχω πιαστεί να κοιμάμαι σε μια θέση μόνο για να μη του χαλάσω τον υπνοδεν βγαίνει έξω ούτε για αστείο.![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.667 μηνύματα.

24-01-22

19:09
Εμένα έχει κολλήσει κοιμάται πάνω μου όχι τίποτα άλλο έχω πιαστεί να κοιμάμαι σε μια θέση μόνο για να μη του χαλάσω τον υπνο![]()
τα ίδια μου κάνει κι εμένα, μόλις με ακούσει να ξαπλώνω. αλλά δεν έχει... αλλάζω πλευρό και την ξεβολεύω. ε, μου ρίχνει καμιά δαγκωνιά και είμαστε πάτσι.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.125 μηνύματα.

24-01-22

19:12
Της στρώνω το ροζ σκισμένο πάπλωμα κι αυτή το κάνει πέρα για να κάτσει στο από κάτω like a queen. 

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-01-22

19:15
ΧαχαχαχαχαΤης στρώνω το ροζ σκισμένο πάπλωμα κι αυτή το κάνει πέρα για να κάτσει στο από κάτω like a queen.
View attachment 94549

Μα είναι αυτό που θέλουν πάει και τελείωσε

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-01-22

19:20
Οι γάτες μου στο χωράφι, new pets:
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

24-01-22

19:50
Παναγία μου τι κοιλιά έχει η γκριζοασπρη(πάνω φωτο, η πισω γάτα);
Τρώει καλά

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-01-22

19:51
ειναι εκεινα τα μικρα αν θυμαμαι καλα που μας εδειχνες?
Εγιναν απιστευτα κουκλια!!

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

24-01-22

20:00
Παναγία μου τι κοιλιά έχει η γκριζοασπρη(πάνω φωτο, η πισω γάτα);
Τρώει καλά![]()
Λες να ναι έγκυος και να μην έχω πάρει χαμπάρι; έχει γούστο τώρα να γεμίσουμε και γατάκια...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-01-22

20:01
αν δεν τις εχεις στειρωσει πολυ πιθανονΛες να ναι έγκυος και να μην έχω πάρει χαμπάρι; έχει γούστο τώρα να γεμίσουμε και γατάκια...
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

24-01-22

20:04
ειναι εκεινα τα μικρα αν θυμαμαι καλα που μας εδειχνες?
Εγιναν απιστευτα κουκλια!!![]()
![]()
Οχιιι, εκείνα είναι ενός φίλου μου κι έχουν γίνει έτσι:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αν δεν τις εχεις στειρωσει πολυ πιθανον
Πού να τις στειρωσω, πριν κάνα μήνα ήρθαν στο χωράφι από μόνες τους κι εγκατασταθηκαν, δεν έχω καταφέρει να τις πιάσω καλά καλά

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

24-01-22

20:05
ή πρέπει να αρχίσει να διαβάζει το θρεντ υγιεινή διατροφήΛες να ναι έγκυος και να μην έχω πάρει χαμπάρι; έχει γούστο τώρα να γεμίσουμε και γατάκια...

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-01-22

20:06
Υπεροχα και αυτα!!!

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

24-01-22

22:52
Look of guilt
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-01-22

22:56
έκανε καμιά ζημιά?Look of guiltView attachment 94614

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

24-01-22

23:04
Ότι και να έκανε είναι συγχωρεμένη.έκανε καμιά ζημιά?αυτη η εκφραση που παιρνουν ειναι ολα τα λεφτα!
![]()
Joji
Επιφανές μέλος

25-01-22

23:40
Σε λίγο δεν θα βλέπει αν δεν κουρευτεί. Αλλά ομολογώ πως την αγαπώ λίγο παραπάνω με αυτή την τρίχα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

25-01-22

23:43
ειναι πιο χουχουλιαρα ετσι ναι ειναι αληθεια!!!Φιλιά να της δωσεις!Σε λίγο δεν θα βλέπει αν δεν κουρευτεί. Αλλά ομολογώ πως την αγαπώ λίγο παραπάνω με αυτή την τρίχα. View attachment 94794

Pak
Επιφανές μέλος

25-01-22

23:48
Καλέ πριν μια βδομάδα δεν την κουρεψες;Σε λίγο δεν θα βλέπει αν δεν κουρευτεί. Αλλά ομολογώ πως την αγαπώ λίγο παραπάνω με αυτή την τρίχα. View attachment 94794
Βέβαια η κάθε ράστα είναι διαφορετική.
Γλυκούλα είναι πάντως

Joji
Επιφανές μέλος

26-01-22

00:20
Όντως ανέβασα πριν λίγες ημέρες φωτογραφία που ήταν φρεσκοκουρεμένη αλλά ήταν από τον Αύγουστο. Πρέπει να ξανά πάει τώρα όμως έστω για τις αφέλειες που εγώ δεν μπορώ να τις κόψω μόνη μου.Καλέ πριν μια βδομάδα δεν τον κουρεψες;
Βέβαια η κάθε ράστα είναι διαφορετική.
Γλύκας είναι πάντως![]()
Pak
Επιφανές μέλος

26-01-22

00:22
ΚατάλαβαΌντως ανέβασα πριν λίγες ημέρες φωτογραφία που ήταν φρεσκοκουρεμένη αλλά ήταν από τον Αύγουστο. Πρέπει να ξανά πάει τώρα όμως έστω για τις αφέλειες που εγώ δεν μπορώ να τις κόψω μόνη μου.
Ιιι είναι κορίτσι;
Συγγνώμη

Πάω να διορθώσω το Γλύκας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 297 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BatGuin
- Kate1914
- Jack of Spades
- Reader
- Joji
- Scandal
- rafaela11
- DimitraA.
- Giorgkalo
- fockos
- Memetchi
- American Economist
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- jellojina
- synthnightingale
- Μήτσος10
- iew
- Fernando_A
- teacher_40
- AggelikiGr
- SlimShady
- iiTzArismaltor_
- despoina13
- ghоul
- Antonia Alexandra
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Esperos1
- taketrance
- charmander
- Βρεγμένη γάτα
- eukleidhs1821
- naturale
- Totreno
- Unboxholics
- hirasawayui
- suaimhneas
- phleidhs
- afantos
- camil
- Swthrhs theodokou
- Kely1234567
- johnsala
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- edweimaste
- arko
- epote
- jj!
- giannhs2001
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- Ness
- Panagiotis849
- penelopenick
- Τodoroki
- maria89
- User2350
- spring day
- Viktor1a
- tsiobieman
- Viedo
- Κορνήλιος
- lepipini
- chester20080
- Arvacon
- GeorgePap2003
- Citylights
- Εχέμυθη
- litsa2
- Stres
- Αλύτρωτος
- Stelios725
- GiorgosAsi
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- oups
- Αλκης Κ.
- Ωρορα
- Meow
- J.Cameron
- mpapa
- Princebegging
- tourourou3
- Libertus
- Magigi
- Kris.gr
- Lila955
- Tokyo
- Μαυρίκιος
- FreeNotes
- don't touch
- Mexicanos
- Αρίκος
- epan
- sunsetpp
- nemii_nemo
- Ariana2018
- Pen_addict
- gademis
- Nickx
- Mt73
- μανολης_
- New member
- CiNeFiL
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Lucifers
- το κοριτσι του μαη
- Panos_02
- AK-92
- fretoe
- DeWiN
- Mapas26
- Φωτεινη Τζα.
- Isida
- Sevasti
- physicscrazy
- Helen93
- Nikos 7
- DioOsm
- VasoGrimes
- Uncle Curtis
- kostas338
- igeorgeoikonomo
- kauphy
- An_uknown_world
- leo41
- Έμμα
- orange crush
- Loozen
- Ace of Spades
- Thundergirl
- Unseen skygge
- idontknow1
- Elef8eria_Ad
- Scott
- Lvh
- Cookie_Monster
- 1011
- Alma Libre
- ag97
- harry akritas
- Cupid
- Mhtrogoal
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- iminspain
- Λίνα
- aye
- Myrtilo
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Jocaste
- Χαρουβιάν
- ΘανάσοςG4
- tslef8
- epk
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.