Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

Πόσες φορές περπατάω στο δρόμο και αγχώνομαι γιατί νομίζω ότι μου έφυγε και δεν το πήρα είδηση. Όλα τα μαύρα γατιά είναι ίδια 😧
Άμα είναι βράδυ, εύκολα καλύπτεται από τα χρώματα της νύχτας.
Αν όμως περπατάς μέρα, φαίνεται ολοκάθαρα το μαύρο το γατί.;)

135735.jpg

Άμα είναι βράδυ, εύκολα καλύπτεται από τα χρώματα της νύχτας.
Αν όμως περπατάς μέρα, φαίνεται ολοκάθαρα το μαύρο το γατί.;)

135735.jpg
Εννοώ ότι τον μπερδεύω με άλλα μαύρα αδέσποτα στη γειτονιά. Είναι 2-3 που είναι ολόιδια, ίσως να είναι και αδέρφια ποιος ξέρει

Πόσες φορές περπατάω στο δρόμο και αγχώνομαι γιατί νομίζω ότι μου έφυγε και δεν το πήρα είδηση. Όλα τα μαύρα γατιά είναι ίδια 😧
Αμάν αμάν… Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα. Ξεμαλλιασμένο, ασπρόμαυρο και καθυστερημένο; Δικό μου.

IMG_20230721_211319.jpg

Έφτιαξα σπιτική πίτσα και τον είδα να μάθετε στην καρέκλα υπομονετικά, δε μπόρεσε να μη του δώσω ένα κομματάκι!!💟😆
Όλα τα ζωάκια, εδώ μέσα, είναι πανέμορφα (και τα γατάκια που "παίζουν πολύ" τελευταία...)...

Αλλά είναι τόσο...κύριος, που πραγματικά τον θαύμασα !!! Τί τρόποι είναι αυτοί !!!

Να τον χαίρεσαι...

Στην παραλία της Χίου ήρθε αυτό το σκυλάκι δίπλα μου και καθόταν για καμία ώρα.

IMG_0255.jpeg

Ψυχούλα, μωρέ. Ματάκια μου...

Αδεσποτάκι ήταν, Φώτη ; Για την σκιά ήρθε, προφανώς...

Είχε ένα μπλε λουράκι όμως έκανε βόλτες σε όλην την παραλία, παίζει να το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του. Του έβαλα σε ένα ποτηράκι νερό πιει καθώς εκείνη την ημέρα είχε 34 βαθμούς.

403DB2F7-13CD-4D2D-A560-5979F6C157F1.jpeg

Τόσο όσο, δεν είναι και για χόρταση.

IMG_6039.jpeg

ντράμα κουίν

IMG_6119.jpeg

Κοίτα που μ'έβαλες εν μέσω διακοπών στο τριπάκι να ψάχνω για τις scottish fold. :P πόσο τέλειο το γατί αυτό!
Ναι...ειναι πανεμορφα! Εχει και καλυτερα βεβαια...
Ραγκντολλ....:hypno::hypno::hypno:
1692897369068.jpeg

Αλλα το πιο ομορφο γατι ειναι αυτο που θα σε διαλλεξει...και σιγουρα θα ειναι αδεσποτακι...

Αλλη αισθηση...αλλη ικανοποιηση οταν το σωζεις...

1692897659810.jpeg

Ειμαστε οφ οκ.Το ξερω.

Παγκόσμια ημέρα σκύλου

Χρόνια πολλά Ούμπι Τούμπι

D0C62216-8F23-4F63-9EEC-CEEBEAC050FB.jpeg

Χρόνια πολλά στα σκυλιά
IMG_20230826_125807.jpg

Εδώ αφού βούτηξε στη θάλασσα και μετά τριβόταν στην άμμο ηρέμησε μετά από το ενθουσιασμό της που την πήγα στη παραλία. Αυτή η παραλία είναι γνωστή για ιδιοκτήτες με σκυλιά και φέρνουμε τα σκυλιά επειδή είναι παραλία σε μικρό κόλπο και είναι ήσυχη. Μου έκανε εντύπωση ότι παρολο που είχε σκυλιά στη παραλία που παλιά θα χαλαγε το κόσμο για να παίξει με τα άλλα σκυλιά και ανθρώπους φέτος ήταν πολύ ήρεμη και δεν έδωσε σημασία και καθόταν κοντά μου.

Χρόνια πολλά στα σκυλιά
IMG_20230826_125807.jpg

Εδώ αφού βούτηξε στη θάλασσα και μετά τριβόταν στην άμμο ηρέμησε μετά από το ενθουσιασμό της που την πήγα στη παραλία. Αυτή η παραλία είναι γνωστή για ιδιοκτήτες με σκυλιά και φέρνουμε τα σκυλιά επειδή είναι παραλία σε μικρό κόλπο και είναι ήσυχη. Μου έκανε εντύπωση ότι παρολο που είχε σκυλιά στη παραλία που παλιά θα χαλαγε το κόσμο για να παίξει με τα άλλα σκυλιά και ανθρώπους φέτος ήταν πολύ ήρεμη και δεν έδωσε σημασία και καθόταν κοντά μου.
Πολύ ωραίο σκυλάκι 😊😊.

Ερώτηση είναι κάποιας ράτσας ή ημίαιμο;; Ρωτάω καθώς είναι πολύ ιδιαίτερο σκυλί και δεν έχω δει πολλά σαν αυτό.

Πολύ ωραίο σκυλάκι 😊😊.

Ερώτηση είναι κάποιας ράτσας ή ημίαιμο;; Ρωτάω καθώς είναι πολύ ιδιαίτερο σκυλί και δεν έχω δει πολλά σαν αυτό.
Ημίαιμο, ούτε με τη μάνα μου δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι. Στη αρχή νόμιζα κρητικός ιχνηλάτης, μετά golden retriever με ανάμειξη κόκκονι; Τέλος πάντων δεν ψάξαμε παραπάνω.
Μια πιο καθαρή φωτό
IMG_20230622_143717.jpg

Ημίαιμο, ούτε με τη μάνα μου δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι. Στη αρχή νόμιζα κρητικός ιχνηλάτης, μετά golden retriever με ανάμειξη κόκκονι; Τέλος πάντων δεν ψάξαμε παραπάνω.
Μια πιο καθαρή φωτό
IMG_20230622_143717.jpg
Ελληνική ποιμενικουλα είναι ημιαμη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η έκφραση του Άρμιν όταν βλέπει τέτοια σχόλια (φωτο απ οταν ηταν 2 ετών - 2013)

IMAG0570.jpg
IMG_20230130_153918.png

Τι σκέφτεται ο Αρμιν.😂

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back