Χίος: Σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με λέμβο με μετανάστες – 15 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Screenshot_20260208_221948_Instagram.jpg
Screenshot_20260208_222006_Instagram.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τους έχουν δασκαλέψει οι ΜΚΟ τι να πούνε
Οι εξωγήινοι θα ελεγα εγω
Με τηλεπάθεια και αστρική προβολη
Τι αλλο θα σκαρφιστειτε για να μην παραδεχτειτε το προφανές. Οι μάρτυρες; αα δασκαλεμενοι. Οι λιμενικοι χωρις κανενα αποδεικτικό στοιχείο και με σκοπιμα κλειστές καμερες => Οι σωτήρες που λενε την αλήθεια.

Τους έχουν δασκαλέψει οι ΜΚΟ τι να πούνε

Κάθεσαι και ξοδεύεις χρόνο τώρα;; Αφού το είπαν οι λαθρομετανάστες το λιμενικό φταίει, λες και υπήρχε περίπτωση να πουν κάτι διαφορετικό.​

Screenshot_20260208_221948_Instagram.jpg
Screenshot_20260208_222006_Instagram.jpg

Οι εξωγήινοι θα ελεγα εγω
Με τηλεπάθεια και αστρική προβολη
Τι αλλο θα σκαρφιστειτε για να μην παραδεχτειτε το προφανές. Οι μάρτυρες; αα δασκαλεμενοι. Οι λιμενικοι χωρις κανενα αποδεικτικό στοιχείο και με σκοπιμα κλειστές καμερες => Οι σωτήρες που λενε την αλήθεια.
Και τη ιστορία με την μικρή Μαρία στην νησίδα του Έβρου αμάσητη την φάγατε.(Δεν ξέρω εσύ, γενικά οι λαθρολαγνοι)
Τελικά αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε μικρή Μαρία αλλά μεταξύ των προσφύγων στην νησίδα ήταν Τουρκάλα αξιωματικός.

Έπιασε δουλειά η πέμπτη φάλαγγα...

Για όσοι αντέχετε να δειτε το τι ακριβως κάνει το λιμενικο σε τέτοιες καταστάσεις και βαφτιζονται ως ατυχήματα και εισβολές

Κάθεσαι και ξοδεύεις χρόνο τώρα;; Αφού το είπαν οι λαθρομετανάστες το λιμενικό φταίει, λες και υπήρχε περίπτωση να πουν κάτι διαφορετικό.​
Ας ειχαν ανοιχτές τις καμερες οπως υποχρεούνται απο το νόμο για να αποδείξουν το αντίθετο

Και τη ιστορία με την μικρή Μαρία στην νησίδα του Έβρου αμάσητη την φάγατε.(Δεν ξέρω εσύ, γενικά οι λαθρολαγνοι)
Τελικά αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε μικρή Μαρία αλλά μεταξύ των προσφύγων στην νησίδα ήταν Τουρκάλα αξιωματικός.
Ξέρεις τι εγινε με τους 9 Αιγυπτίους διακινητες στην Πυλο;

Αθωωθηκαν πανηγυρικά απο τα ελληνικα μας δικαστήρια. Δεν ηταν ουτε διακινητές ουτε παρανομοι

Τα ίδια παντελακη μου κι εδω. Σκοτώνει το λιμενικο τους μεταναστες με αμφιβολες επιχειρησιακες ενέργειες, το βαφτίζει αμυνα σε εισβολη ή ατύχημα ή ακομα και επίθεση και πως φταινε δήθεν διακινητες, και βλέπουμε το αποτέλεσμα. Καμερες κλειστές, πειθαρχικα ΕΔΕ, τελικα αθωωσεις των μεταναστων και σιγή ιχθύος απο τους δικούς μας, δε μαθαίνουμε ποτέ τίποτα.

Δεν λέω, κάποιοι το γουστάρουν να γινεται αυτο και το επικροτουν ομως ας μην κρύβονται πίσω απο το δάχτυλο τους, ειναι στυγνη δολοφονία αμαχων. Τους αρέσει παρόλο που ειναι παρανομο και απάνθρωπο.

Τελευταία επεξεργασία:
Ας ειχαν ανοιχτές τις καμερες οπως υποχρεούνται απο το νόμο για να αποδείξουν το αντίθετο

Και επειδή δεν είχαν ανοικτές τις κάμερες ευκαιρία να υποστηρίζεις τους λαθρομετανάστες. Που και ανοικτή να είχαν την κάμερα κάποια άλλη παπάτζα θα έβρισκες ως συνήθως για να στηρίξεις τους λαθρό. 😂😂

Ξέρεις τι εγιξε με τους 9 Αιγυπτίους διακινητες στην Πυλο;

Αθωωθηκαν πανηγυρικά απο τα ελληνικα μας δικαστήρια.

Άρα θέλεις τους διακινητές έξω. Σωστά;;

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να υποχρεώνει σε καταγραφή από κάμερα 24/7 από το λιμενικό. Ούτε όλα τα σκάφη έχουν κάμερες..

Η θερμική κάμερα είναι για να εντοπίζουν τα σκάφη το βράδυ.
Την ανοίγουν οπότε κρίνουν αυτοί ότι χρειάζεται επιχειρησιακά.

Ψάξε όσο θέλεις @chester20080 χτυπά το και στο a.i

Και επειδή δεν είχαν ανοικτές τις κάμερες ευκαιρία να υποστηρίζεις τους λαθρομετανάστες. Που και ανοικτή να είχαν την κάμερα κάποια άλλη παπάτζα θα έβρισκες ως συνήθως για να στηρίξεις τους λαθρό. 😂😂
Κι αμα ο σκύλος μου μιλουσε δε θα ηταν σκυλος. Δεν το κανανε, και εδω τελειώνει η χαζομαρολογια με υποθετικα σεναρια και πραγματα που δεν εχω πει.
Άρα θέλεις τους διακινητές έξω. Σωστά;;
Δεν αποτέλεσαν ποτέ διακινητες οι συγκεκριμένοι. Οι πραγματικοί διακινητες να συλληφθουν και να μην πατήσουν ποδι στην ελλαδα. Μπερδευεις πλήρως εσκεμμένα, το διασκεδάζεις μπορώ να πω με ειρωνεία και κοροιδια, με τον πόνο του κοσμάκη. Ειναι ο ορισμός καποιου που χαίρεται με νεκρούς μετανάστες. Το οτι υπαρχουν διακινητες δεν σημαίνει πως το λιμενικό εχει δικαίωμα να σκοτώνει τους μεταναστες επιβάτες ουτε να τους πνιγει ουτε να τους επαναπροωθει.

Ειναι πράγματα που έχουμε πει πολλές φορες ομως συνεχιζεις να λες τις ίδιες ανοησίες ενω καταλαβαίνεις απόλυτα την κατάσταση. Ειναι πολυ κρίμα για εσενα να χαίρεσαι με τις δολοφονίες ανθρωπων, άνθρωποι που κάλλιστα θα μπορούσε να ηταν εγω και εσυ.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να υποχρεώνει σε καταγραφή από κάμερα 24/7 από το λιμενικό. Ούτε όλα τα σκάφη έχουν κάμερες..

Θα το ψάξω, μεχρι τοτε να πω μονο πως αποσο ξερω κάμερα υποχρεούνται να εχουν ανοιχτή σε καθε επιχειρησιακη εμπλοκη και δράση. Οχι καθε ωρα και στιγμη 24/7 που πλέουν στη θάλασσα, αλλα σε καθε επιχειρησιακη ενεργεια τους, ποσο μάλλον σε εμπλοκη με ξενο σκάφος.

Κι αμα ο σκύλος μου μιλουσε δε θα ηταν σκυλος. Δεν το κανανε, και εδω τελειώνει η χαζομαρολογια με υποθετικα σεναρια και πραγματα που δεν εχω πει.

Η μόνη χαζομάρα είναι η συνεχή υποστήριξη σου στους λαθρομετανάστες σε όλα τα thread. Λες και υπήρχε περίπτωση να παραδεχτούν ότι έφταιγαν τα άτομα που προσπάθησαν να μπουν στην χώρα παράνομα, είναι σαν να έχω σκοτώσει κάποιον και να πω ότι το έκανα. Αλλά εντάξει αναμενόμενη η αντίδραση σου, λες και δεν σε ξέρουμε.​

Θα του το είπε ο δικηγόρος του Μαροκινού λογικά. 🙅‍♂️🙅‍♂️

Θα του το είπε ο δικηγόρος του Μαροκινού λογικά. 🙅‍♂️🙅‍♂️
Θέλει προσοχή γιατί το σκηνικό βρωμάει ΜΙΤ.
Υβριδικές επιχειρήσεις για να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα εντός της χώρας.
Γνωρίζουν καλά τι ευαισθησίες και τι πολιτικά ρεύματα υπάρχουν στην Ελλάδα.

Έχει ξαναγίνει.

Να μη σκεφτούν ούτε για πλάκα να σύρουν σε δικαστήριο και ταλαιπωρία τα παιδιά του Λιμενικού. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια πια αυτό το βοθροκαθεστώς της Γ (ανθ)Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλει να τα προστατεύσει.

Ειδικά εφόσον θυμάμαι πως σκουπίδια πράκτορες της Τουρκίας όπως ο Ιάσονας Αποστολόπουλος και το κωλοσυνάφι του κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ειδικά εφόσον θυμάμαι πως σκουπίδια πράκτορες της Τουρκίας όπως ο Ιάσονας Αποστολόπουλος και το κωλοσυνάφι του κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Καλά μεγαλύτερο μίασμα από αυτόν δεν υπάρχει κυριολεκτικά. Ο τύπος όντως είναι πράκτορας των ισλαμιστών που τρέφεται από τα χρήματα των ΜΚΟ ώστε να κάνει προπαγάνδα εναντίον της χώρας του. Είναι τόσο πολύ δημοκράτης που έχει μπλοκάρει το μισό Facebook επειδή του ασκούν κριτική.​

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back