]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:55 Ο ]ifrit[ έγραψε: #21 18-06-05 01:55 Σ' εμένα έχει συμβεί το αντίθετο... για να μη γίνει σχέση έγινε φιλία (@@ φιλία δλδ ) τελοσπάντων τώρα το έχω ξεπεράσει... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2005 στις 00:32 Η Giovanna έγραψε: #22 20-06-05 00:32 Όχι, έχω όμως παραμελησει. Πολύ πρόσφατα τη χάλασε η φίλη μου όμως για ένα γκόμενο που εγώ μάλιστα της γνώρισα και είναι πολύ μ@λ@κισμένο συναίσθημα και λυπάμαι για την πάρτυ της. Άει σιχτίρ νυχτιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2007 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2005 στις 00:45 Η Vkey έγραψε: #23 20-06-05 00:45 Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trela Νεοφερμένο μέλος Ο trela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 17:17 Ο trela έγραψε: #24 22-06-05 17:17 Εγώ πριν 12 χρόνια (στα 18) χάλασα την καλύτερη φιλία που είχα με τον πιο κολλητό μου φίλο (από το νηπιαγωγείο) για μία γκόμενα, σε μία χοντρή παρεξήγηση Τώρα είμαι παντρεμένος με αυτήν και έχουμε και 3 παιδιά Είναι και θέμα τύχης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια κατάσταση, ιδάλως τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις. Στο κάτω - κάτω καλές και η φιλίες, αλλά όπως λέει και η παροιμία: «φίλοι - φίλοι . Καντήλι» Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή ρε μήτσο, δεν μου δίνες καμία σφαλιάρα τότε! τί φίλος ήσουνα? (na se g .) !!!! Χα χαχαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:32 Ο Rattlehead: #25 23-06-05 12:32 Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ' εμένα έχει συμβεί το αντίθετο... για να μη γίνει σχέση έγινε φιλία (@@ φιλία δλδ ) τελοσπάντων τώρα το έχω ξεπεράσει... ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2005 στις 00:32 Η Giovanna έγραψε: #22 20-06-05 00:32 Όχι, έχω όμως παραμελησει. Πολύ πρόσφατα τη χάλασε η φίλη μου όμως για ένα γκόμενο που εγώ μάλιστα της γνώρισα και είναι πολύ μ@λ@κισμένο συναίσθημα και λυπάμαι για την πάρτυ της. Άει σιχτίρ νυχτιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2007 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2005 στις 00:45 Η Vkey έγραψε: #23 20-06-05 00:45 Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trela Νεοφερμένο μέλος Ο trela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 17:17 Ο trela έγραψε: #24 22-06-05 17:17 Εγώ πριν 12 χρόνια (στα 18) χάλασα την καλύτερη φιλία που είχα με τον πιο κολλητό μου φίλο (από το νηπιαγωγείο) για μία γκόμενα, σε μία χοντρή παρεξήγηση Τώρα είμαι παντρεμένος με αυτήν και έχουμε και 3 παιδιά Είναι και θέμα τύχης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια κατάσταση, ιδάλως τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις. Στο κάτω - κάτω καλές και η φιλίες, αλλά όπως λέει και η παροιμία: «φίλοι - φίλοι . Καντήλι» Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή ρε μήτσο, δεν μου δίνες καμία σφαλιάρα τότε! τί φίλος ήσουνα? (na se g .) !!!! Χα χαχαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:32 Ο Rattlehead: #25 23-06-05 12:32 Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, έχω όμως παραμελησει. Πολύ πρόσφατα τη χάλασε η φίλη μου όμως για ένα γκόμενο που εγώ μάλιστα της γνώρισα και είναι πολύ μ@λ@κισμένο συναίσθημα και λυπάμαι για την πάρτυ της. Άει σιχτίρ νυχτιάτικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2005 στις 00:45 Η Vkey έγραψε: #23 20-06-05 00:45 Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trela Νεοφερμένο μέλος Ο trela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 17:17 Ο trela έγραψε: #24 22-06-05 17:17 Εγώ πριν 12 χρόνια (στα 18) χάλασα την καλύτερη φιλία που είχα με τον πιο κολλητό μου φίλο (από το νηπιαγωγείο) για μία γκόμενα, σε μία χοντρή παρεξήγηση Τώρα είμαι παντρεμένος με αυτήν και έχουμε και 3 παιδιά Είναι και θέμα τύχης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια κατάσταση, ιδάλως τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις. Στο κάτω - κάτω καλές και η φιλίες, αλλά όπως λέει και η παροιμία: «φίλοι - φίλοι . Καντήλι» Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή ρε μήτσο, δεν μου δίνες καμία σφαλιάρα τότε! τί φίλος ήσουνα? (na se g .) !!!! Χα χαχαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:32 Ο Rattlehead: #25 23-06-05 12:32 Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trela Νεοφερμένο μέλος Ο trela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 17:17 Ο trela έγραψε: #24 22-06-05 17:17 Εγώ πριν 12 χρόνια (στα 18) χάλασα την καλύτερη φιλία που είχα με τον πιο κολλητό μου φίλο (από το νηπιαγωγείο) για μία γκόμενα, σε μία χοντρή παρεξήγηση Τώρα είμαι παντρεμένος με αυτήν και έχουμε και 3 παιδιά Είναι και θέμα τύχης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια κατάσταση, ιδάλως τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις. Στο κάτω - κάτω καλές και η φιλίες, αλλά όπως λέει και η παροιμία: «φίλοι - φίλοι . Καντήλι» Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή ρε μήτσο, δεν μου δίνες καμία σφαλιάρα τότε! τί φίλος ήσουνα? (na se g .) !!!! Χα χαχαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:32 Ο Rattlehead: #25 23-06-05 12:32 Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πριν 12 χρόνια (στα 18) χάλασα την καλύτερη φιλία που είχα με τον πιο κολλητό μου φίλο (από το νηπιαγωγείο) για μία γκόμενα, σε μία χοντρή παρεξήγηση Τώρα είμαι παντρεμένος με αυτήν και έχουμε και 3 παιδιά Είναι και θέμα τύχης. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια κατάσταση, ιδάλως τα βάζεις κάτω, τα ζυγίζεις και πράττεις. Στο κάτω - κάτω καλές και η φιλίες, αλλά όπως λέει και η παροιμία: «φίλοι - φίλοι . Καντήλι» Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή ρε μήτσο, δεν μου δίνες καμία σφαλιάρα τότε! τί φίλος ήσουνα? (na se g .) !!!! Χα χαχαχαχαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead Δραστήριο μέλος Ο Rattlehead αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 422 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:32 Ο Rattlehead: #25 23-06-05 12:32 Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trela : Δεν σημαίνει πάτα ότι αν κάποιος είναι φίλο σου πάντα εσύ θα υποχωρείς εσύ! Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς! Συμφωνώ με τα 1000! Ο φίλος σου θα πρέπει να σε καταλαβαίνει όταν έχεις συναισθήματα για κάποιο άλλο άτομο. Αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε συναίσθημα και φιλία αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος (η φιλία ή το συναίσθημα) είναι αυτός που αξίζει.. Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Όχι γιατί όταν το μωρουλίνι μου γίνει καθήκι δεν θα κλαίω στον ώμο του που με παράτησε. Δεν θα μου φέρει χαρτομάντηλα και σοκολατάκια και δεν θα ακούει την γκρίνια μου... Ο ώμος που θα κλάψω, που θα ξενυχτίσω και που θα την παχύνω με τα σοκολατάκια θα είναι της κολλητής μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 12:44 Η kleftra έγραψε: #26 23-06-05 12:44 Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραλίγο να κάνω αυτή τη βλακεία.Έγινε μεγάλος καβγάς κι εγώ πήρα το μέρος του παιδιού που ήμουν τότε.Ευτυχώς η φίλη μου ήταν και είναι αληθινή φίλη,δεν άντεξε ούτε αυτή ούτε εγώ να μην μιλάμε για 1,5 μήνα κι όταν έκανα το πρώτο βήμα με συγχώρεσε χωρίς πολλές εξηγήσεις.Ευτυχώς(ξανά) γιατί ένα χρόνο αργότερα στον ώμο της έκλαψα για τον χωρισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanatitsa Νεοφερμένο μέλος Η thanatitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:28 Η thanatitsa: #27 25-06-05 17:28 και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ ειμαι υπέρ της άποψης ότι στη σχέση πρέπει να εμπεριέχεται φιλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #28 25-06-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rattlehead : Ναι, αλλά όταν σου κάνει την μπινιά (δεν είναι Χ λέξη ε; ) η κολλητή σου τι θα κάνεις; Click για ανάπτυξη... Θα παώ στην άλλη κολλητή μου να κλάψω....Και από την άλλη δεν είναι υπερβολικό να φοβάμαι τις άλλες να φοβάμαι και τις κολλητές μου;αν και δύο δεν τις φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ....Η μία παντρεύεται και θα γίνω κουμπάρα και η άλλη....χιχιχιχι...δεν θα πώ το λόγο 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:55 Ο Founes έγραψε: #29 25-06-05 22:55 vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 22:57 Η Vkey έγραψε: #30 25-06-05 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes : vk θα μου γνωρίσεις την "άλλη" ??? Click για ανάπτυξη... Ναι....αλλά αν πάει το μυαλό σου στο πονηρό,ξεχασέ το 8) ο Valder ξέρει το λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2005 στις 23:58 Ο weak and powerless: #31 25-06-05 23:58 είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είναι από την λέσβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2005 στις 01:02 Η Vkey έγραψε: #32 26-06-05 01:02 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : είναι από την λέσβο; Click για ανάπτυξη... Ναι...είναι αλλά μόνο καταγωγής...ʼλλο ατού έχει...Αχ, βρε Λιλάκι μου εσύ κοιμάσαι Σαλόνικα κι εγώ σου κάνω conne 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2005 στις 16:29 Η crazyhelen: #33 27-06-05 16:29 Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω χαλάσει φιλία, και πολύ κολλητή μάλιστα, σχεδόν αδελφική, γιατί ο φίλος της κοπέλας δεν με έκανε κέφι και πίστευε ότι επηρεάζω την κοπέλα του (και κολλητή μου) αρνητικά. Με τα πολλά κατάφερε να μας χωρίσει. Έχουμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε περίπου 10 χρόνια, αλλά τουλάχιστον το ευτύχημα είναι ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν. Χαλάλι η φιλία μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:31 Η Κακή Επιρροή: #34 05-07-05 14:31 όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2005 στις 14:32 Ο Founes έγραψε: #35 05-07-05 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ετσι... ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2005 στις 17:16 Η bunny217 έγραψε: #36 06-07-05 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ : όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:55 Η Αλεξάνδρα: #37 09-07-05 02:55 Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποτέ ποτέ. Αν δω κάτι στραβό στην φιλία παίρνει δρόμο ο άλλος. Μήπως γίνομαι λίγο κακιά; Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 03:20 Ο Scandal έγραψε: #38 09-07-05 03:20 Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Μήτσος10 Libertus charmander Μάρκος Βασίλης Έμμα tomicrotroll Serotonin Johnny15 Κλημεντίνη Viedo Memetchi Scandal Meow Unseen skygge Εχέμυθη hirasawayui MarcoReus Idontknoww American Economist giannhs2001 Johnman97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 14:28 Η bunny217 έγραψε: #39 10-07-05 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Petros : Εγώ θα το έκανα, γιατί η σχέση όπως ειπώθηκε είναι σαφώς κάτι δυνατότερο απο μια φιλία... αλλά θα το έκανα για μια πραγματικά ''δυνατή'' σχέση, που θα μπορούσε να με στηρίξη όπως και μια φιλία. Click για ανάπτυξη... Εγώ θα συμφωνήσω αν εννοείς οτι σε μια πολύ σοβαρή σχέση ποθ πας με αυτόν τον άνθρωπο να ζήσεις την υπόλοιπ[η ζωή μαζί του τότε σίγουρα θα έβαζα την σχέση μου πάνω απο την φιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2006 στις 22:49 Η Γίδι έγραψε: #40 01-11-06 22:49 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: όχι δεν έχω χαλάσει φιλία για μία σχέση.... έχω όμως χαλάσει ΠΟΛΛΕΣ φιλίες μετά που τέλειωσε ΚΑΙ η σχέση.... κι αυτό γιατί, οι Φίλοι... στα δύσκολα φαίνονται ποιοί είναι Click για ανάπτυξη... ου, μόνο μία φορά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.