Χαλκιδική: Τραγικό δυστύχημα σε λούνα παρκ

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
ΔΗΜΟΣ/ΔΗΜΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Μαζι με πολλους αλλους.
Το τι λέει ο ακικος το ξερουμε.Καθε φορα τα ιδια.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.Η αλλη η τσουλαρα τον εγλυφε.Να ξερουμε τι λεμε,.

ε προφανώς γιατι κατάλαβε το κακό που έρχεται με αυτον το μαλάκα και το πρόλαβε.

Η αλήθεια ειναι αυτή οτι μόλις πέσεις σε άνθρωπο ασόβαρο / αντι επαγγελματια πρέπει να ξεκινησεις ολες τις διαδικασιες εξαρχης να απαλλαγεις απο αυτον δεν υπάρχει αλλη λυση μου χει τυχει στη δουλειά.

Κακός συνάδελφος με ολη τη σημασια της λέξης. Δυστυχως καποιοι ετσι βγαίνουν σε καλούπι εντελώς βλαμένοι και επικίνδυνοι... και φυσικά κακοί άνθρωποι. Μη το ξεχνάμε και αυτο.

Ενας ανθρωπος που επιμένει στο λάθος και τη μαλακία δεν ειναι μόνο βλαμμένος και επικίνδυνος ειναι και ΚΑΚΟΣ.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Η Χαλκιδική είναι γεμάτη στα αυθαίρετα και στο μαύρο χρήμα. Δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση αλλά για τον κανόνα. Είναι λάθος να τα βάζουν με τη δήμαρχο καθώς αυτή η κατάσταση είναι ανώτερη πολιτική απόφαση δεκαετιών.

Την κύρια ευθύνη την έχει ο μηχανικός που υπέγραφε και μετά είναι ο ιδιοκτήτης. Αν δεν υπήρχε υπογραφή μηχανικού η ευθύνη πάει στο κράτος. Ο χειριστής πιθανότατα θα αθωωθεί αν αποδειχθεί ότι το μη σταμάτημα του μηχανήματος δεν θα γλύτωσε το θύμα.
Αδερφέ, ειλικρινά σε ρωτάω, πόσο brainpower χρησιμοποιείς για να σκεφτεσαι πως μπορείς να είσαι ο κάκιστος άνθρωπος και να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα; Τέμπη δικαιολόγησες, πυρκαγες δικαιολόγησες, τον βιαιο θανατο ενος παιδιού δικαιολόγησες, τι μενει άλλο;;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
ε προφανώς γιατι κατάλαβε το κακό που έρχεται με αυτον το μαλάκα και το πρόλαβε.

Η αλήθεια ειναι αυτή οτι μόλις πέσεις σε άνθρωπο ασόβαρο / αντι επαγγελματια πρέπει να ξεκινησεις ολες τις διαδικασιες εξαρχης να απαλλαγεις απο αυτον δεν υπάρχει αλλη λυση μου χει τυχει στη δουλειά.

Κακός συνάδελφος με ολη τη σημασια της λέξης. Δυστυχως καποιοι ετσι βγαίνουν σε καλούπι εντελώς βλαμένοι και επικίνδυνοι... και φυσικά κακοί άνθρωποι. Μη το ξεχνάμε και αυτο.

Ενας ανθρωπος που επιμένει στο λάθος και τη μαλακία δεν ειναι μόνο βλαμμένος και επικίνδυνος ειναι και ΚΑΚΟΣ.
Και μονο να την δεις την μαλακισμενη και πως μιλαει..μιλαμε για πολυ χαμηλου επιπεδου τσοκαρο..καταάβαινεις.Πως την εβγαλαν δεν ξερω.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Και μονο να την δεις την μαλακισμενη και πως μιλαει..μιλαμε για πολυ χαμηλου επιπεδου τσοκαρο..καταάβαινεις.Πως την εβγαλαν δεν ξερω.

Εχει τύχει να μιλήσω και με Δήμαρχο που δεν ντράπηκε να πάρει ο ίδιος κιολας !!! Αυτο δεν ειναι τίποτα.....

νόμιζε πως επειδη ειναι εκλεγμένος θα μιλάει στον ενικό και θα δίνει εντολές. Του την είπα οτι σε μένα αυτά ΟΧΙ και του εκλεισα το τηλέφωνο. Τι με νοιάζει ρε ; θα κατσω εγω να μιλάω με τον ΚΑΘΕΝΑ... και που τους ξερω ολους αυτους... αμα δεν ηταν αυτο θα με έπαιρναν τηλεφωνο ;

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ και ως που ο ΕΝΙΚΟΣ και το υφάκι... με ξέρει και απο χθές ; τα άκουσε και του το έκλεισα.

δεν κατάλαβα με πληρωνει αυτος απο τη τσέπη του ; δεν καθομαι να ασχοληθω με κανενα πλέον. ΠΑΩ ΚΑΝΩ τη δουλεια μου φευγω τέλος

οποιος ειναι τυπικος θα ειμαστε καλά... ΟΠΟΙΟΣ όχι θα γελάσουμε. :rofl:

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Αδερφέ, ειλικρινά σε ρωτάω, πόσο brainpower χρησιμοποιείς για να σκεφτεσαι πως μπορείς να είσαι ο κάκιστος άνθρωπος και να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα; Τέμπη δικαιολόγησες, πυρκαγες δικαιολόγησες, τον βιαιο θανατο ενος παιδιού δικαιολόγησες, τι μενει άλλο;;
Ούτε τα Τέμπη δικαιολόγησα , ούτε τη πυρκαγιά, ούτε τον βίαιο θάνατο ενός παιδιού.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Καλα μιλαμε αυτα μονο στο ελλαδισταν γινονται..γιατι βρισκουν και τα κανουν.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου σκοτώθηκε ακαριαία ο 19χρονος Γιάννης.

O 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, όπου ο νεαρός Γιάννης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «crazy dance», φέρεται να μην είχε λάβει πιστοποίηση λειτουργίας της επιχείρησής του, ενώ φωτογραφίες ντοκουμέντα καταδεικνύουν τα μηχανήματά του σκουριασμένα και σπασμένα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το OPEN, ο 58χρονος διατηρούσε επαγγελματική σχέση στο παρελθόν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό, όπου το 2019 βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη Σεράινα, αφού εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο τραγωδίες στα λούνα παρκ στη Χαλκιδική και στον Αλμυρό έχουν ένα κοινό σημείο: το γεγονός ότι ο 58χρονος είχε συνέταιρο την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, όπου σκοτώθηκε η μικρή Σεράινα στον Αλμυρό το 2019. Κατέθεταν μαζί αιτήσεις για εγκαταστάσεις και μοίραζαν τις δουλειές.

Μάλιστα, ο 58χρονος και η 76χρονη «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως την αποκαλούσαν, αντάλλασσαν και μηχανήματα. Δηλαδή, το ενδεχόμενο να αντάλλασσαν μεταξύ τους σάπια και σε κακή κατάσταση μηχανήματα, είναι ανοιχτό.

Η μεταξύ τους συνεργασία έληξε πριν από κάποια χρόνια, όταν ο 58χρονος δεν είχε επιστρέψει έγκαιρα ένα παιχνίδι στην 76χρονη.

«Μου διέλυσαν το παιδί, έχω δύναμη όχι θυμό στην ψυχή μου»​

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, μίλησε στον ΣΚΑΪ, έπειτα από την αυτοψία που έκανε και ο ίδιος μαζί με τους δικηγόρους και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Νέες αποκαλύψεις- «φωτιά» για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ στην Χαλκιδική – Το «κυνηγητό» και τα δικαστήρια με τον Δήμο Θερμαϊκού
Όπως ανέφερε έχει λάβει μια πληροφορία για «συνεργασία» του δήμου όπου βρισκόταν το λούνα παρκ με τον ιδιοκτήτη. «Φυσικά και πρέπει να γίνει έλεγχος και για τον δήμο. Τα ξημερώματα μου ήρθε μια πληροφορία η οποία είναι βάσιμη, τη συνεργασία του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Και προεκλογικά και μετεκλογικά. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ καλό αλισβερίσι αυτό… Και με τους δήμους και με τις περιφέρειες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίρνει χρήματα από ποιον. Ούτε αυτή τη στιγμή κουβεντιάζω και εμφανίζομαι σαν πονεμένος γονιός γιατί περιμένω χρήματα από αποζημιώσεις. Με ενδιαφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα να βγάλω αυτό το παιδί», είπε εμφανώς συγκινημένος, ενώ έκανε λόγο και για πιθανή διαφυγή του ενός από τους δύο εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

«Έχω δύναμη, όχι θυμό»

Αναφερόμενος στο πως θα κινηθεί από εδώ κι εμπρός, ο πατέρας του 19χρονου δεν δίστασε να πει: «Θα τους καθίσω εκεί που δεν φαντάζονται. Εχω τόση δύναμη, όχι θυμό, μέσα στην ψυχή μου. Τα πάντα θα μπορούσα να δεχτώ πλην να μου πειράξει κάποιος τα παιδιά μου. Μου διαλύσανε στην κυριολεξία το παιδί. Και ο κάθε εισαγγελέας κάθεται στην καρέκλα και νομίζει ότι είναι ο θεός. Και όσοι εμπλέκονται σε αυτό. Η δική μου φωνή δεν θα σταματήσει. Πρέπει κανείς να αισθάνεται λύπη για όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο που μεγαλώσαμε, που παλεύουμε, που λησμονούμε ότι είχαμε».

«Να αποδοθούν ευθύνες»

Ο τραγικός πατέρας στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των ευθυνών για την τραγωδία που συνέβη. «Θα πρέπει να πάρει θέση η Δικαιοσύνη. Ξεκινάμε από αυτό. Η δικογραφία αναφέρει με μαρτυρίες συγκεκριμένα περιστατικά. Και απορία μου είναι πού είναι ο εισαγγελέας. Πάνω σε αυτό, όποιος μπορεί να μου απαντήσει ή μπορεί να ξεκαθαρίσει τη θέση της Δικαιοσύνης θα δώσει και την ερμηνεία του θανάτου του παιδιού μου. Αυτό είναι το πιο βασικό κομμάτι. Το αν ήταν σάπια τα σίδερα, αν ήταν όντως το λούνα παρκ του θανάτου, αυτό δεν χρειάζεται να το διαπιστώσει κάποιος. Αυτό φαίνεται», είπε και πρόσθεσε: «Εδώ εμπλέκονται στις ευθύνες όλοι όσοι είναι αρμόδιοι. Από τον ίδιο τον υπουργό, ο οποίος φυσικά και δεν έχει πάρει θέση, από τον ίδιο ακόμη τον πρωθυπουργό ο οποίος έχει τον λαό του από κάτω και βλέπει κάθε μέρα να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι. Στην Περιφέρεια ήξεραν να εμφανίζονται μόνο και να χτυπούν τις πλάτες και να παίρνουν χειραψίες προεκλογικά».

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλα μιλαμε αυτα μονο στο ελλαδισταν γινονται..γιατι βρισκουν και τα κανουν.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Ναι βρέ... αλλα σύμφωνα με τον @akikos

"Ο Ιδιοκτητης δεν φταίει σε κάτι.... ο μηχανικός έδωσε την άδεια"

δεν ήξερε ο ιδιοκτήτης κατάλαβες ; και οταν του έκανα εγω τις ερωτησεις πάει ξαφανιστηκε

πηγε να φάει ντόμινος πίτσα και να παίξει playstation... akikoooo που εισαι παίχτηηηη

εμενα έπρεπε να είχαν στην ανάκριση δεν τους γλιτωνε ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.

Ουτε ο Κούγιας δεν θα τους γλίτωνε απο μένα και θα το έλεγα και στον ίδιο επιτοπου και μπροστά του.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη, στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος έχασε την ζωή του, όταν εκσφενδονίστηκε από το μοιραίο παιχνίδι crazy dance.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Eφετών Θεσσαλονίκης, Νίκου Καλύβη, ο οποίος ζήτησε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής να επιμεληθεί προσωπικά όλες τις εισαγγελικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη ώστε να ολοκληρωθούν τάχιστα, προκειμένου να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα όσον αφορά την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Οι τρεις εισαγγελικές έρευνες στρέφονται προς τις εξής κατευθύνσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ: Η πρώτη αφορά το δυστύχημα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό, όπως, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής. Η δεύτερη έρευνα αφορά ευθύνες των υπηρεσιών του Δήμου και της δημάρχου όσον αφορά τον έλεγχο που δεν έγινε φέτος αλλά και την αδειοδότηση των προηγούμενων χρόνων, επεκτείνονται δηλαδή οι έρευνες και στα προηγούμενα χρόνια, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες, όπως παράδειγμα τον ΔΕΔΔΗΕ, πώς δηλαδή προχώρησε στην ηλεκτροδότηση του λούνα πάρκ, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Το τρίτο σκέλος αφορά στα έγγραφα και τις πιστοποιήσεις καταλληλόλητας από την πλευρά των μηχανικών.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου​

Νωρίτερα, στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου έφτασε πριν από λίγο ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

Συνοδευόμενος από τον γιο του, που ήταν μαζί με τον 19χρονο Γιάννη την στιγμή που βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο κ. Καμπαϊλής, τόνισε πως θα παραδώσει στην Εισαγγελέα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού, το οποίο οδήγησε στον θάνατο τον γιο του, αλλά και τη συμμετοχή ανθρώπων και καταστάσεων που οδήγησαν στην τραγωδία, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Εισαγγελέας θα πειστεί ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις, καθώς ο εν ζωή γιος του είναι ο μόνος που ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Όπως είπε ο πατέρας του 19χρονου στην ΕΡΤ, κατέχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπήρχε συνεργασία μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας αλλά και του 58χρονου επιχειρηματία που διατηρούσε το λούνα παρκ.

Δεν θέτει ζήτημα οικονομικού σκανδάλου, καθώς οι Δήμοι μπορούν να κάνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρηματίες μέχρι 30.000 ευρώ.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πω ρε φιλε...το φχαριστιεμαι ασυστολα λεμε..μιλαμε για πολυ καριολα

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Φυσικά υπάρχει μηχανικός που θα έχει και την κύρια ευθύνη καθώς τεχνικός έλεγχος δεν έγινε. Ο ιδιοκτήτης θα πάρει μια ποινή με αναστολή και ο χειριστής θα αθωωθεί.

«Έγινε επιθεώρηση της σωστής ανέγερσης της εγκατάστασης έδρασης των μεταλλικών κατασκευών, οπτικός έλεγχος του μηχανολογικού εξοπλισμού και των υδραυλικών συστημάτων καθώς και έλεγχος του εξοπλισμού και της κατάλληλης γείωσης», αναφέρει στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Μαΐου 2024, ο υπογράφων μηχανολόγος μηχανικός, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι προσθέτει πως «το συγκρότημα πληροί όλους τους κανόνες τεχνικής και ασφάλειας και μπορεί να λειτουργήσει για το κοινό χωρίς κίνδυνο από ηλεκτρολογικής άποψης».

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Φυσικά υπάρχει μηχανικός που θα έχει και την κύρια ευθύνη καθώς τεχνικός έλεγχος δεν έγινε. Ο ιδιοκτήτης θα πάρει μια ποινή με αναστολή και ο χειριστής θα αθωωθεί.

Ναι..ναι...εννοειται τον πιστευουμε. :whatever:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από akikos:

«Έγινε επιθεώρηση της σωστής ανέγερσης της εγκατάστασης έδρασης των μεταλλικών κατασκευών, οπτικός έλεγχος του μηχανολογικού εξοπλισμού και των υδραυλικών συστημάτων καθώς και έλεγχος του εξοπλισμού και της κατάλληλης γείωσης», αναφέρει στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Μαΐου 2024, ο υπογράφων μηχανολόγος μηχανικός, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι προσθέτει πως «το συγκρότημα πληροί όλους τους κανόνες τεχνικής και ασφάλειας και μπορεί να λειτουργήσει για το κοινό χωρίς κίνδυνο από ηλεκτρολογικής άποψης».

Δεν μας εχεις βαλει πηγουλα..ποιος το λεει..μηπως ο δικηγορος του; ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΑΚΙΚΕ

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Αυτός λογικά το κάνει επίτηδες, δεν μπορεί να αναλαμβάνει όλους τους δολοφόνους χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Αυτός λογικά το κάνει επίτηδες, δεν μπορεί να αναλαμβάνει όλους τους δολοφόνους χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Αυτος εννοειται..διοτι τπυ τα σκανε χοντρα.ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΗΜΗ.,Να ξερουν οι ενοχοι..να πηγαινουν εκει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Αυτος εννοειται..διοτι τπυ τα σκανε χοντρα.ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΗΜΗ.,Να ξερουν οι ενοχοι..να πηγαινουν εκει.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να αναλάβω τόσους δολοφόνους στην σειρά, ειδικά όταν μιλάμε για φόνο ενός παιδιού. Προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια ηθική όμως μου φαίνεται τρελό.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να αναλάβω τόσους δολοφόνους στην σειρά, ειδικά όταν μιλάμε για φόνο ενός παιδιού. Προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια ηθική όμως μου φαίνεται τρελό.
Ουτε για πλακα..κιαι ναι..υπαρχουν και δικηγοροι που ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι βρέ... αλλα σύμφωνα με τον @akikos

"Ο Ιδιοκτητης δεν φταίει σε κάτι.... ο μηχανικός έδωσε την άδεια"

δεν ήξερε ο ιδιοκτήτης κατάλαβες ; και οταν του έκανα εγω τις ερωτησεις πάει ξαφανιστηκε

πηγε να φάει ντόμινος πίτσα και να παίξει playstation... akikoooo που εισαι παίχτηηηη

εμενα έπρεπε να είχαν στην ανάκριση δεν τους γλιτωνε ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ.

Ουτε ο Κούγιας δεν θα τους γλίτωνε απο μένα και θα το έλεγα και στον ίδιο επιτοπου και μπροστά του.

@American Economist :D

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

θα ήθελα να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορίας και να άρχιζε τις ειρωνίες του εκει μέσα να έβλεπες τι θα γινόταν.

Πείτε στο συνηγορο κυρια Πρόεδρε αυτά αλλού όχι σε μένα.

Όπως είχα πει σε εναν δικηγόρο μια φορά μεγάλο Παρ. Αρείω Πάγο σε μια υπόθεση που είχαμε στη δουλειά... Μη μου κτυπάς εμενα το χέρι στο τραπέζι.... και πετάχτηκε η Πρόεδρος να με επιπλήξει.

Δεν τον ακούτε λέω το Κύριο σε ποιον νομίζει οτι απευθύνεται. Τι νομίζουν εκει πέρα οτι είμαστε τίποτα ψαρωμένοι ;;; Χαμός εγινε εκει μέσα.

Στη τελική αυτοι μας καλούνε... ας μας αφήσουν να κάτσουμε σπίτι μας δεν έκανα τοσο δρομο να ακούω τις ειρωνίες και το ΣΟΟΥ του κάθε δικηγόρου... σόου κάνουν οι περισσότεροι απο αυτούς.

Δεν μασάνε οι νυχτερινοί Πάνθηρες απο τέτοια. -.-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια