nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απάτες, αλλά ας ακούσουμε και τις γνώμες των υπολοίπων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

ps:Ακόμα συχνά-πυκνά παιρνει τηλ να της τα ρίξω και κάποιες άλλες φίλες και γνωστές, αλλά σε όλες λέω "δεν θυμάμαι" και παρά τις διαμαρτυρίες δεν αλλάζω γνώμη!

Ο "αντρας μου" ειναι σχετικα θρησκος, βασικα το μονο που κανει ειναι να σταματαει στα ξωκλησια και να αναβει κερακια για ολη την οικογενεια και οταν υπαρχει κουτι για ονοματα γραφει το σοι του και το δικο μου, αυτο το ξερω μονο εγω, ουτε καν η μανα του. Η αδελφη μου περυσι πηγε με μια φιλεναδα της σε μια που ελεγε τα χαρτια νομιζω...κατι ελεγε τεσπα...και της ειπε οτι το καποια απο το σοι του αντρα της την γλωσσοτρωει με καποια πρωην του αντρα της και γενικως υπαρχει πολυ κακη ενεργεια απο το σοι του αντρα της(το οποιο το ξεραμε και ειναι γεγονος και δεν το χε πει η Ελενα σ'αυτη) αλλα να μη φοβαται γιατι καποιος απο την οικογενεια της τον τελευταιο χρονο κραταει το ονομα της κοντα στον Θεο και αναβει κερακια για εκεινη. Εγω της ειπα και το πιστευω οτι αυτες ξερουν καλα οτι ολες οι νυφες εχουν γκρινιες με τις πεθερες και οτι σε ολες τις οικογενειες υπαρχουν ατομα που αναβουν ενα κερι για ολους...οταν μου το πε μου λεει, απο το δικο μας σοι ρε κανεις δεν παει εκκλησια μαλακιες λεει...και της ειπα οτι ο Γιωργος το κανει αυτο τον τελευταιο χρονο. Τα συμπερασματα δικα σας

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey :βάση ποσοστών κάτι θα βγει πραγματικότητα.... 8)
Αυτό

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πάντως, έχει τύχει αρκετές φορές να μπω στον πειρασμό, γιατί νιώθω ευάλωτη και θέλω να μάθω. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί είτε το πουν τα χαρτιά, καφέδες, κουκιά, αυγά, φακές, πορτοκαλάδα, τραχανά!
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Πανευκολα αποδεικνυεται οτι ειναι ολα φουμαρα.
Και το αντίθετο, τι αποδείξεις θές για να πειστείς; άν σου πώ όλα όσα θα βγούν και βγούν θα πιστέψεις;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά, όμως είμαι πρόθυμος να αναθεωρήσω την άποψή μου, αν κάποιος μου αποδείξει με λογικά επιχειρήματα τον συσχετισμό του αποτελέσματος του καφέ ή των χαρτιών με τα πραγματικά γεγονότα.
εάν σου πώ τι έγινε με την πεθερά μου, είπα ότι κάποιο ατύχημα με μεγάλο οικονομικό βάρος θα πέσει στην οικογένειά σου και τρακάρει ο άδερφός του άντρα σου με το αμάξι με το ίδιο τελείως κατεστραμένο; θα πίστευες; αυτό έγινε πρίν 2 μήνες με την πεθερά μου, της το είπα και ο άντρας μου γελούσε με αυτά και τώρα όταν λέω χαρτιά στην πεθαιρά ρωτάει τι έγινε

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Είπα πιο πάνω πότε θα άλλαζα γνώμη.
mania
Επιφανές μέλος

Οχι, δεν θα το πίστευα.
Είπα πιο πάνω πότε θα άλλαζα γνώμη.
άρα και να σου πώ άκριβώς δεν πιστέυεις; έτσι; απο που προκείπτει το γεγονός ότι αυτά που λέμε είναι σωστά;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Είπα, οτι για να πιστέψω θέλω κάποιος να μου αποδείξει πως εξηγείται το γεγονός, κάτι που εσύ έχεις δει στα χαρτιά ή στο φλυτζάνι ή δεν ξέρω που αλλού, να συμβεί στην πραγματικότητα.
Αυτό δεν γίνετε μίστερ, είναι τα ανεξηγητα ζητήματα της ζωής, πάντος λένε ότι είναι καθαρά μοίρα που μπορείς να την επιλέξεις με τα ίδια σου τα χέρια χωρίζοντας τα χαρτιά, πιστέυεις στην μοίρα; πώς ότι γίνετε γίνετε για κάποιο σκοπό;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.