Χειμερινή εκδρομή Μετέωρα / Καλαμπάκα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Λοιπόν, λέμε με φίλους Οκτώβρη ή Νοέμβρη να πάμε Μετέωρα / Καλαμπάκα.

Το πρότεινα εγώ γιατί θυμάμαι εκεί είχαμε πάει 3ήμερη με το γυμνάσιο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Πρέπει να έχει και μοναστήρια εκεί (μόνο τα πολλά σκαλιά θυμάμαι :P ).

Το ταξίδι θα γίνει με αυτοκίνητο και θα μείνουμε σε ξενοχοδείο.
Πόσες ώρες είναι; / Τι τιμές παίζουν; / Πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα μήπως και δεν βρούμε ξενοδοχείο;
Τι προτείνετε να δούμε και τι να προσέξουμε;

Regards <3

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Λοιπόν, λέμε με φίλους Οκτώβρη ή Νοέμβρη να πάμε Μετέωρα / Καλαμπάκα.

Το πρότεινα εγώ γιατί θυμάμαι εκεί είχαμε πάει 3ήμερη με το γυμνάσιο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Πρέπει να έχει και μοναστήρια εκεί (μόνο τα πολλά σκαλιά θυμάμαι :P ).

Το ταξίδι θα γίνει με αυτοκίνητο και θα μείνουμε σε ξενοχοδείο.
Πόσες ώρες είναι; / Τι τιμές παίζουν; / Πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα μήπως και δεν βρούμε ξενοδοχείο;
Τι προτείνετε να δούμε και τι να προσέξουμε;

Regards <3
Αν είσαι από Περιστέρι Αθήνα, σε 4 ωρίτσες είσαι εκεί, μπορείς να φύγεις 6 το πρωί, να φτάσεις 10, να τα δεις όλη μέρα και να γυρίσεις Αθήνα χωρίς ξενοδοχεία. Αν οδηγάνε δύο είναι εύκολο

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Αν είσαι από Περιστέρι Αθήνα, σε 4 ωρίτσες είσαι εκεί, μπορείς να φύγεις 6 το πρωί, να φτάσεις 10, να τα δεις όλη μέρα και να γυρίσεις Αθήνα χωρίς ξενοδοχεία. Αν οδηγάνε δύο είναι εύκολο
ααα μήπως το "εκδρομή" μπέρδεψε / είναι λάθος λέξη;
Θα μείνουμε 3 - 4 μέρες, δε θα είναι αυθημερόν.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Νομίζω αυτό τον καιρό δε θα είναι και πολύ ακριβά, βέβαια κλείστε ξενοδοχείο.

Αν πηγαίνατε με οργανωμένο γκρουπ;

Scandal

Διαχειριστής

Νομίζω αυτό τον καιρό δε θα είναι και πολύ ακριβά, βέβαια κλείστε ξενοδοχείο.

Αν πηγαίνατε με οργανωμένο γκρουπ;
Ο ένας εκ των φίλων έχει αυτοκίνητο. Αν πάμε με γκρουπ τι οφέλη έχει πλην του μειονέκτηματος ότι το ΚΤΕΛ πάει πιο αργά;

Himela

Συντονίστρια

Ο ένας εκ των φίλων έχει αυτοκίνητο. Αν πάμε με γκρουπ τι οφέλη έχει πλην του μειονέκτηματος ότι το ΚΤΕΛ πάει πιο αργά;
Θεωρητικά η τιμή γενικότερα θα είναι ίσως καλύτερη γιατί κάνουν καλύτερες τιμές σε γκρουπ σε καλύτερα ξενοδοχεία από το αν πήγαινες μόνος σου (εκτός αν πας τελείως off season, εκεί δεν ξέρω). Δε θα ασχολείται κανείς με οδήγηση, θα πάτε σε μέρη που αξίζει να δεις, θα γνωρίσετε ίσως κι άλλο κόσμο, θα υπάρχει συνοδός που θα σας πει 5 πράγματα για το μέρος. Αν όμως θέλετε να κάνετε ό,τι θέλετε καλύτερα μόνοι σας.

fmarulezkd

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.
Αν έχει καλό καιρό, μπορείτε να πάρετε οδηγό και να σκαρφαλώσετε σε κάποιον από τους βράχους!

Himela

Συντονίστρια

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
Μου αρέσουν οι travel stories να μια ωραία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια