Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

16-09-23

14:58
Λοιπόν, λέμε με φίλους Οκτώβρη ή Νοέμβρη να πάμε Μετέωρα / Καλαμπάκα.
Το πρότεινα εγώ γιατί θυμάμαι εκεί είχαμε πάει 3ήμερη με το γυμνάσιο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Πρέπει να έχει και μοναστήρια εκεί (μόνο τα πολλά σκαλιά θυμάμαι
).
Το ταξίδι θα γίνει με αυτοκίνητο και θα μείνουμε σε ξενοχοδείο.
Πόσες ώρες είναι; / Τι τιμές παίζουν; / Πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα μήπως και δεν βρούμε ξενοδοχείο;
Τι προτείνετε να δούμε και τι να προσέξουμε;
Regards
Το πρότεινα εγώ γιατί θυμάμαι εκεί είχαμε πάει 3ήμερη με το γυμνάσιο και μου άρεσε πάρα πολύ.
Πρέπει να έχει και μοναστήρια εκεί (μόνο τα πολλά σκαλιά θυμάμαι

Πόσες ώρες είναι; / Τι τιμές παίζουν; / Πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα μήπως και δεν βρούμε ξενοδοχείο;
Regards

Esperos1
Δραστήριο μέλος
Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.

16-09-23

15:00
Αν είσαι από Περιστέρι Αθήνα, σε 4 ωρίτσες είσαι εκεί, μπορείς να φύγεις 6 το πρωί, να φτάσεις 10, να τα δεις όλη μέρα και να γυρίσεις Αθήνα χωρίς ξενοδοχεία. Αν οδηγάνε δύο είναι εύκολοΛοιπόν, λέμε με φίλους Οκτώβρη ή Νοέμβρη να πάμε Μετέωρα / Καλαμπάκα.
Πρέπει να έχει και μοναστήρια εκεί (μόνο τα πολλά σκαλιά θυμάμαι).
Regards![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

16-09-23

15:01
ααα μήπως το "εκδρομή" μπέρδεψε / είναι λάθος λέξη;Αν είσαι από Περιστέρι Αθήνα, σε 4 ωρίτσες είσαι εκεί, μπορείς να φύγεις 6 το πρωί, να φτάσεις 10, να τα δεις όλη μέρα και να γυρίσεις Αθήνα χωρίς ξενοδοχεία. Αν οδηγάνε δύο είναι εύκολο
Θα μείνουμε 3 - 4 μέρες, δε θα είναι αυθημερόν.

16-09-23

18:55
Νομίζω αυτό τον καιρό δε θα είναι και πολύ ακριβά, βέβαια κλείστε ξενοδοχείο.
Αν πηγαίνατε με οργανωμένο γκρουπ;
Scandal
Διαχειριστής

16-09-23

19:03
Ο ένας εκ των φίλων έχει αυτοκίνητο. Αν πάμε με γκρουπ τι οφέλη έχει πλην του μειονέκτηματος ότι το ΚΤΕΛ πάει πιο αργά;Νομίζω αυτό τον καιρό δε θα είναι και πολύ ακριβά, βέβαια κλείστε ξενοδοχείο.

16-09-23

19:24
Θεωρητικά η τιμή γενικότερα θα είναι ίσως καλύτερη γιατί κάνουν καλύτερες τιμές σε γκρουπ σε καλύτερα ξενοδοχεία από το αν πήγαινες μόνος σου (εκτός αν πας τελείως off season, εκεί δεν ξέρω). Δε θα ασχολείται κανείς με οδήγηση, θα πάτε σε μέρη που αξίζει να δεις, θα γνωρίσετε ίσως κι άλλο κόσμο, θα υπάρχει συνοδός που θα σας πει 5 πράγματα για το μέρος. Αν όμως θέλετε να κάνετε ό,τι θέλετε καλύτερα μόνοι σας.Ο ένας εκ των φίλων έχει αυτοκίνητο. Αν πάμε με γκρουπ τι οφέλη έχει πλην του μειονέκτηματος ότι το ΚΤΕΛ πάει πιο αργά;
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

16-09-23

19:33
Αν έχει καλό καιρό, μπορείτε να πάρετε οδηγό και να σκαρφαλώσετε σε κάποιον από τους βράχους!

16-09-23

19:35
Ε ρε και να δω τον Πέτρο κρεμασμένο σε βράχους και τί στον κόσμο!Αν έχει καλό καιρό, μπορείτε να πάρετε οδηγό και να σκαρφαλώσετε σε κάποιον από τους βράχους!

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

16-09-23

19:50
Μου αρέσουν οι travel stories να μια ωραία
tstories.gr

Μετέωρα σε ένα Σαββατοκύριακο
Οι επιβλητικοί βράχοι των Μετεώρων πάνω από την πόλη την Καλαμπάκας είναι κάτι πέρα από κάθε φαντασία, πέρα από κάθε λογική και έχοντας ταξιδέψει σε αρκετά μέρη του πλανήτη μπορώ να πω με σιγουριά πως -μέχρι στιγμής- δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού κάτι παρόμοιο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.