DevvisSp
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πηγή έμπνευσης για μένα, αυτοσαρκασμού.
Χαίρομαι με το να διασκεδάζω τους γύρω μου, με ευχαριστεί να μη τους μεταδίδω προβλήματα.
Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς και την βγαίνουμε στους μίζερους - κομπλεξικους.

valeria..
Νεοφερμένο μέλος

Χωρίς χιούμορ δε θα αντέχαμε σε αυτή τη ζωή.
Εγώ προσωπικά προσπαθώ να χειριστώ τις περισσότερες καταστάσεις
με το μπόλικο χιούμορ που νομίζω ότι διαθέτω.Ακόμα και όταν θέλω να
πω σε κάποιον μια πικρή ίσως για αυτόν αλήθεια το λέω με χιουμοριστική
διάθεση ώστε μην πλακωθούμε κιόλας.
Η ζωή θέλει κέφι!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Το black humor απαγορεύεται??

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

“The human race has only one really effective weapon and that is laughter.”
― Mark Twain
~
“Laughter is poison to fear.”
― George R.R. Martin, Game of Thrones
~
“Always laugh when you can, it is cheap medicine.”
― George Gordon Byron

nPb
Επιφανές μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

στη δουλεια στην οικογενεια στον ερωτα.. παντου..
μπορεις να αντιμετωπιζεις τα παντα με χαμογελο χιουμορ και αισιοδοξια;;
εχεις κερδισει το παιχνιδι της ζωης κατ εμε!!
ασε που κανει κοιλιακους και ειναι βασικο κομματι της μακροζωιας!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

αλλά λιγο χιουμορ την ημερα το γιατρό τον κάνει πέρα!

fashionista
Νεοφερμένο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ενώ αυτοσαρκάζομαι πολύ, πολλές φορές όταν κάνουν χιούμορ σε βάρος μου θίγομαι. Μόνο εγώ θα με ξεφτιλίζω ρε.
Μοιάζουμε. Οχι στον αυτοσαρκασμό, αλλά στην αυτοξεφτίλα. Από την άλλη βέβαια αυτό είναι αυτοσαρκασμός, οπότε γάμα το, ευκαιρία βρήκα να σου απαντήσω, γάμα το δεν είμαι καλός σ αυτά.

juste un instant
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.