Mercury
Επιφανές μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αααα! Και να μην το ξεχάσω...τώρα τελευταία ξεκίνησα παραδοσιακούς! Χόρευα σε διάφορες περιστάσεις χωρίς να έχω κάνει κάποιο μάθημα...αλλά πλέον ήρθε η ώρα να τους μάθω καλά!!!

Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό...απλά πρέπει να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην μουσική...!δεν έχω έμφυτο τον ρυθμό μέσα μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

+1 για το τάνγκο, το λατρεύω και θέλω τόσο πολύ να μάθω. *.*
Γενικά χορεύουμε και, ειδικά στο νησί, υπάρχει μια κλίση για λάτιν χορούς, αλλά λόγω υποχρεώσεων φέτος δεν προλάβαινα να κάνω όσα ήθελα, παρά μόνο τη σταθερή αξία εδώ και 9 χρόνια, το μπαλλέτο.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κακώς!
Τι ντρέπεστε μωρέ; Εκτός αν δεν το χει κάποιος καθόλου, εκεί εντάξει, καλύτερα όχι.

Αλλά άμα το χει, δε βρίσκω το λόγο να μη βάζει κάποιος τον χορό στη ζωή του, δίνει ευχαρίστηση, γυμνάζει, εκφράζει... και τόσα ακόμα!
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

για μενα ο χορος ειναι απο τις πιο ευκολες μορφες εκφρασης...οποτε αυτο τον κανει αναποσπαστο κομματι της ζωης μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Κακώς!
Τι ντρέπεστε μωρέ; Εκτός αν δεν το χει κάποιος καθόλου, εκεί εντάξει, καλύτερα όχι.
Αλλά άμα το χει, δε βρίσκω το λόγο να μη βάζει κάποιος τον χορό στη ζωή του, δίνει ευχαρίστηση, γυμνάζει, εκφράζει... και τόσα ακόμα!
εγώ χορεύω στην καθημερινότητα μου, γιατί δεν παλεύεται αλλιώς.
χορεύω τον Πολεμικό Χορό της Φυλής των Ουγκαμπούμπου
ειδικά το κομμάτι που τα σπας όλα με το ρόπαλο είναι το αγαπημένο μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απολειφάδι
Νεοφερμένο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Εγω και ο ρυθμός δεν πρόκειτε να συναντηθούμε ποτέ.
Σε κλαμπ κλπ θέλω να χορευώ αλλά φοβάμαι οτι φαίνομαι λίγο γελοία..
Θέλω να το διορθώσω κάπως αυτό.
Any ideas?
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

θέλω να χορευώ αλλά φοβάμαι οτι φαίνομαι λίγο γελοία..
Θέλω να το διορθώσω κάπως αυτό.
Any ideas?
χόρευε σε συνέδρια ξέσεως όρχεων.
χαμπάρι.

ενώ οι άλλοι θα μιλάνε,
εσύ από τη θέση σου και όρθια
θα βάζεις το χέρι σου στον αφαλό σου
και θα χορεύεις κάνοντας κύματα με την
κοιλίτσα.

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Χορεύω όπως μου έρθει, όπως με εκφράζει.

Loreley
Περιβόητο μέλος

alesa
Νεοφερμένο μέλος

peleas
Νεοφερμένο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

χορος και τραγουδι μαζι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.