Συγνωμην φιλε μου,αλλα δεν με πειθεις.Δεν με πειθεις ουτε εσυ,ουτε οι χορτοφαγοι και τα χορτοφαγικα μπλογκς.
Εγω μιλαω με γνωμονα την επιστημη .
Ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΦΑΓΟΣ.
Ο ανθρωπος ξεκινησε ετσι και στην συνεχεια οταν μεταπηδησε στο κρεας εκει ο εγκεφαλος του αρχισε να μεγαλωνει και να αλλαζει και να εξελισετε σε αυτο που ειναι τωρα.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ απο κανεναν χορτοφαγο.
Μπορεις να τρως οσο χορτο θες,αλλα το πως θα εισαι σε λιγα χρονια αυτο δεν μπορεις να το ξερεις.
Και ακομα περισσοτερο,αν ο ανθρωπος σταματησει να τρωει κρεας και γινει αγελαδα,στο βαθος των χρονων ΩΣ ΕΙΔΟΣ ,δεν μιλαω για μεμονομενες περπτωσεις αλλα
σε βαθος χρονων πολλων,αν το ανθρωπινο ειδος ξαναγινει φυτοφαγο...τις συνεπειες σιγουρα δεν τις ξερεις και ισως ουτε να τις φανταστεις.
Και δεν μιλαω καν για γευστικη απολαυση,
αλλα για ζωτικη αναγκη.
Εσυ λες οτι δεν ειναι ζωτικη αναγκη,αλλα δεν με πειθεις.
Οταν και αν ποτε πειστω,τοτε ναι..θα γινω χορτοφαγος.Αλλα προς το παρων δεν εχω πειστει.
Μαλιστα προσφατα ειδα μια φιλη μου,συμφοιτητρια μου που ειχα να την δω χρονια και τρομαξα.Ηταν καταχλωμη...την ρωτησα αν εχει κατι,μου ειπε οτι ειναι χορτοφαγος(μαλιστα ετρωγε προιοντα ζωικα,και ψαρια αλλα καθολου κρεας
,και ειχε αναιμια.)
Ε οχι καλε μου φιλε,την φιλη μου δεν θελω να την χασω επειδη την εχετε πεισει ορισμενοι απο εσας οτι δεν παθαινει τιποτα χωρις καθολου κρεας.
Θελω να ζησουν και οι ανθρωποι και τα ζωα,με πολυ μετρο στην καταναλωση και οσο ζουνε τα ζωα να ζουνε ομορφα και με ανωδυνο θανατο.Αλλα οχι και να εξαφανιστει και ο ανθρωπος.
Το δικαιωμα στην αγαπη για τα ζωα δεν το εχεις μονο εσυ καλε μου.