adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.284 μηνύματα.
Μια εικονα χιλιες αναμνησεις ....

Ποσα χρονια ειχα να δω τετοιο δεντρο !
Ως μια χρονομηχανη ...πισω στο σπιτι της γιαγιας με αυτα τα στολιδια που ετσι και επεφταν απο το χερι σου γινοταν θρυψαλα ...η γιαγια ομως ποτε δεν μας μαλωνε ...
Εχω δυο τετοιες μπαλες στο δεντρο μου ,τις φυλαω ως φυλαχτό να μην σπασουν ....
Αυτη η χρυση περλα που καθε φορα που είμασταν εκει εγω με την αδελφη μου την βγαζαμε απο το δεντρο και την φορουσαμε στο λαιμο και στα μαλλια ,με την γιαγια να μας βλεπει να να γελαει μαζι μας ...
Η φατνη ...τι να πω για αυτη την φατνη ...παραδοσιακη που οσο και να ψαχνεις σημερα μονο κατι κακέκτυπα βρισκεις ....
Ειχε και λαμπακια μεσα και το βραδυ ,παντα αναβαν ....τι ιστοριες καναμε με αυτα τα προβατακια που φυσικα τα ειχαμε ξεκολλήσει ολα ...
Τι υπεροχα χρονια και ποσο μας ελειψε φετος η γιαγια μας ...

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.633 μηνύματα.
Οταν οι ευχές έχουν μακάβρια υπονοούμενα:

Τα περισσότερα στολίδια έχουν αγοραστεί από τότε που παντρεύτηκαν οι γονείς μου (1989) και μάλιστα είχαν πάρει και από τα πατρικά τους κάποια που είχαν αγοραστεί ακόμα πιο παλιά (αυτά δεν τα στόλισα επειδή από τα χρόνια κοντεύουν να διαλυθούν και δεν θέλω να τα ταλαιπωρώ επειδή θέλω να μου μείνουν για να τα βλέπω).Μια εικονα χιλιες αναμνησεις ....![]()
![]()
Ποσα χρονια ειχα να δω τετοιο δεντρο !
Ως μια χρονομηχανη ...πισω στο σπιτι της γιαγιας με αυτα τα στολιδια που ετσι και επεφταν απο το χερι σου γινοταν θρυψαλα ...η γιαγια ομως ποτε δεν μας μαλωνε ...
Εχω δυο τετοιες μπαλες στο δεντρο μου ,τις φυλαω ως φυλαχτό να μην σπασουν ....
Αυτη η χρυση περλα που καθε φορα που είμασταν εκει εγω με την αδελφη μου την βγαζαμε απο το δεντρο και την φορουσαμε στο λαιμο και στα μαλλια ,με την γιαγια να μας βλεπει να να γελαει μαζι μας ...
Η φατνη ...τι να πω για αυτη την φατνη ...παραδοσιακη που οσο και να ψαχνεις σημερα μονο κατι κακέκτυπα βρισκεις ....
Ειχε και λαμπακια μεσα και το βραδυ ,παντα αναβαν ....τι ιστοριες καναμε με αυτα τα προβατακια που φυσικα τα ειχαμε ξεκολλήσει ολα ...
Τι υπεροχα χρονια και ποσο μας ελειψε φετος η γιαγια μας ...![]()
Το τρενάκι ήταν το δώρο του΄Αι-Βασίλη για μένα όταν ήμουν 2 χρονών.
Αυτό είναι το σπίτι των γονιών μου.
Είναι οικογενειακή πολυκατοικία οπότε το έχω δίπορτο.΄Οποτε θέλω κατεβαίνω στο σπίτι των δικών μου και όποτε θέλω ανεβαίνω στον πάνω όροφο, στο δικό μου διαμέρισμα.
Η υπερπαραγωγή όμως γίνεται στο μεγάλο σαλόνι των δικών μου.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.816 μηνύματα.
Εγώ πάντως ζήλεψα πραγματικά τα μελομακάρονα με τη σοκολάτα τα έκανες όλα τέλεια 

adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.284 μηνύματα.
Κλασική ελληνική οικογένεια σε τριώροφοΤα περισσότερα στολίδια έχουν αγοραστεί από τότε που παντρεύτηκαν οι γονείς μου (1989) και μάλιστα είχαν πάρει και από τα πατρικά τους κάποια που είχαν αγοραστεί ακόμα πιο παλιά (αυτά δεν τα στόλισα επειδή από τα χρόνια κοντεύουν να διαλυθούν και δεν θέλω να τα ταλαιπωρώ επειδή θέλω να μου μείνουν για να τα βλέπω).
Το τρενάκι ήταν το δώρο του΄Αι-Βασίλη για μένα όταν ήμουν 2 χρονών.
Αυτό είναι το σπίτι των γονιών μου.
Είναι οικογενειακή πολυκατοικία οπότε το έχω δίπορτο.΄Οποτε θέλω κατεβαίνω στο σπίτι των δικών μου και όποτε θέλω ανεβαίνω στον πάνω όροφο, στο δικό μου διαμέρισμα.
Η υπερπαραγωγή όμως γίνεται στο μεγάλο σαλόνι των δικών μου.

Να είστε όλοι γέροι και του χρόνου να γιορτάζεται όλοι μαζί!
Αυτές ειναι αξιες ανεκτίμητες που λείπουν !!!
Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ.Εγώ πάντως ζήλεψα πραγματικά τα μελομακάρονα με τη σοκολάτα τα έκανες όλα τέλεια![]()

Δεν είναι κάτι δύσκολο η επικάλυψη με σοκολάτα.
Αφού είναι έτοιμα τα μελομακάρονα, τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς και μετά λιώνω σε μπεν-μαρί την κουβερτούρα (κάποιοι βάζουν και μια κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, εγώ πάντως δεν βάζω).
Βάζω πάνω στον νεροχύτη μια σχάρα του φούρνου, αραδιάζω την ποσότητα των μελομακάρονων που θέλω πάνω στην σχάρα και τα περιχύνω με την λιωμένη κουβερτούρα. Υπάρχει και η εκδοχή να τα βουτήξεις μέσα στην κουβερτούρα αλλά δεν την προτιμώ.
Αυτό που πρέπει να κάνεις άμεσα είναι να τα πασπαλίσεις με το τριμμένο καρύδι για να κολλήσει πάνω στην κουβερτούρα πριν κρυώσει.
Χρόνια Πολλά, παιδιά.
Τι είναι αυτό το όργιο μαγειρέματος κάθε χρόνο τέτοιες μέρες...
Από το πρωί στην κουζίνα βρίσκομαι.
Πονάνε μέσες, πονάνε πλάτες...
Anyway... Καλά να είμαστε.

Anyway... Καλά να είμαστε.

adams33
Διάσημο μέλος
Φέτος η Γρίπη Α μου έκανε ένα δώρο...
Τέτοια μέρα να μην είμαι και εγώ στην κουζίνα και να απολαμβάνω καναπέ και τζάκι!!
Τι ωραία που είναι να είσαι άρρωστη και να σου φέρνει η μανούλα τραχανα όπως παλιά....
Τέτοια μέρα να μην είμαι και εγώ στην κουζίνα και να απολαμβάνω καναπέ και τζάκι!!
Τι ωραία που είναι να είσαι άρρωστη και να σου φέρνει η μανούλα τραχανα όπως παλιά....
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.248 μηνύματα.
Είναι οι μέρες της υπερκατανάλωσης...οι μέρες που αναγκαζόμαστε (ευτυχώς όχι όλοι) να συναναστραφούμε μ' ανθρώπους τους οποίους όχι απλά σιχαινόμαστε, αλλά θα χαιρόμασταν αν μαθαίναμε ότι με το που μπει ο νέος χρόνος θα τινάξουν τα πέταλα...οι μέρες που οι επικείμενοι κερατάδες postάρουν στα social πόζες μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να πείσουν (τους ίδιους τους εαυτούς τους πάνω απ' όλα) ότι είναι ευτυχισμένοι...και πάει λέγοντας!Χρόνια Πολλά, παιδιά.
Anyway... Καλά να είμαστε.![]()

adams33
Διάσημο μέλος
Καθένας με τον πονο του εδώ μέσα βλέπω
Μόνο αγαπημένοι, κοντινοί μας άνθρωποι παρευρίσκονται που έτσι κι αλλιώς χαιρόμαστε την παρέα τους και τον υπόλοιπο χρόνο.Είναι οι μέρες της υπερκατανάλωσης...οι μέρες που αναγκαζόμαστε (ευτυχώς όχι όλοι) να συναναστραφούμε μ' ανθρώπους τους οποίους όχι απλά σιχαινόμαστε, αλλά θα χαιρόμασταν αν μαθαίναμε ότι με το που μπει ο νέος χρόνος θα τινάξουν τα πέταλα...οι μέρες που οι επικείμενοι κερατάδες postάρουν στα social πόζες μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους για να πείσουν (τους ίδιους τους εαυτούς τους πάνω απ' όλα) ότι είναι ευτυχισμένοι...και πάει λέγοντας!![]()
΄Οσο για σένα, να σου ευχηθώ να κλείσεις τα social για να βρεις την υγειά σου.
Χρόνια σου Πολλά και ό,τι επιθυμείς.Και σε όλους σας, παιδιά, εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.656 μηνύματα.
Μόνο αγαπημένοι, κοντινοί μας άνθρωποι παρευρίσκονται που έτσι κι αλλιώς χαιρόμαστε την παρέα τους και τον υπόλοιπο χρόνο.
΄Οσο για σένα, να σου ευχηθώ να κλείσεις τα social για να βρεις την υγειά σου.Χρόνια σου Πολλά και ό,τι επιθυμείς.
Και σε όλους σας, παιδιά, εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.![]()
Xρονια πολλά Γιαγιά Λένω
Να χαιρεσαι και τις δυο σου οικογένειες με υγεία !
Χρόνια Πολλά και Καλά, ατιμότατε, και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.Xρονια πολλά Γιαγιά Λένω
Να χαιρεσαι και τις δυο σου οικογένειες με υγεία !

Αντιπαρέρχομαι τις "δύο οικογένειες" επειδή εσύ με φαντάζεσαι ανά καιρούς όπως θέλεις.
΄Αλλοτε με δεσμό, άλλοτε με οικογένεια με παιδιά, άλλοτε ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί της επανασύνδεσης δύο ανθρώπων που είχαν παλιότερα δεσμό επειδή δεν το έχω ζήσει, άλλοτε ως θηροφύλακα στις παρέες μου για το ποιος θα ενταχθεί ή όχι σ΄αυτές άλλοτε ως μία σνομπ τύπισσα επειδή δεν ανταποκρίνομαι σ΄ένα τυχαίο φλέρτ και πολλά ων ουκ έστιν αριθμός.Εεε, τέτοια υπερπαραγωγή δεν θέλω να σου την χαλάσω...

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.656 μηνύματα.
Χρόνια Πολλά και Καλά, ατιμότατε, και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.
Αντιπαρέρχομαι τις "δύο οικογένειες" επειδή εσύ με φαντάζεσαι ανά καιρούς όπως θέλεις.΄Αλλοτε με δεσμό, άλλοτε με οικογένεια με παιδιά, άλλοτε ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επί της επανασύνδεσης δύο ανθρώπων που είχαν παλιότερα δεσμό επειδή δεν το έχω ζήσει, άλλοτε ως θηροφύλακα στις παρέες μου για το ποιος θα ενταχθεί ή όχι σ΄αυτές άλλοτε ως μία σνομπ τύπισσα επειδή δεν ανταποκρίνομαι σ΄ένα τυχαίο φλέρτ και πολλά ων ουκ έστιν αριθμός.
Εεε, τέτοια υπερπαραγωγή δεν θέλω να σου την χαλάσω...![]()
Εγω θυμάμαι όπως μας είχες πεί οτι έχεις μια χρόνια σοβαρή σχέση , οπότε οι 2 οικογένειες ειναι αφενός ο μπαμπάς και η μαμά και αφετέρου το ταίρι ειτε με παιδιά ειτε χωρίς... αμα έχεις φτάσει σε σχέση 2-3 χρονια κ βάλε και τα πάτε και καλά εεε θεωρειται οικογένεια σιγά σιγά. Αυτο εννοούσα.
Δεν ισχύει ; πείραξε τοσο πολύ η ευχή, φυσιολογική την βλέπω εγω ! Εκτος κ αν δεν θέλεις να πείς καθόλου.
Απλα θυμόμουν οτι ήσουν σταθερή σε αυτό το τομέα για αυτό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.816 μηνύματα.
Μαγείρεψα και έκανα λάντζα μόνη μου σε 3 ώρες 3 φαγητά για 6 άτομα (κάνω το τραπέζι φέτος στους φίλους μου! )
Η μέση μου Παναγία μου νομίζω θα ακουμπήσω σε μια γωνιά
+ εννοείται καθαριότητες συμμάζεμα κτλ κτλ
Αλλά το ευχαριστιέμαι ρε παιδί μου
Να περάσετε όλοι τέλεια !
Με το καλό το νέο έτος
Να περάσετε όλοι τέλεια !
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.593 μηνύματα.
Mια απο τα ιδια!Μαγείρεψα και έκανα λάντζα μόνη μου σε 3 ώρες 3 φαγητά για 6 άτομα (κάνω το τραπέζι φέτος στους φίλους μου! )
Να περάσετε όλοι τέλεια !Με το καλό το νέο έτος
Να εισαι καλα καμαρι μου και καλη χρονια σε ολους!
΄Οχι, ατιμότατε, καθόλου δεν με πείραξε η ευχή αντιθέτως σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄αυτήν.Εγω θυμάμαι όπως μας είχες πεί οτι έχεις μια χρόνια σοβαρή σχέση , οπότε οι 2 οικογένειες ειναι αφενός ο μπαμπάς και η μαμά και αφετέρου το ταίρι ειτε με παιδιά ειτε χωρίς... αμα έχεις φτάσει σε σχέση 2-3 χρονια κ βάλε και τα πάτε και καλά εεε θεωρειται οικογένεια σιγά σιγά. Αυτο εννοούσα.
Δεν ισχύει ; πείραξε τοσο πολύ η ευχή, φυσιολογική την βλέπω εγω ! Εκτος κ αν δεν θέλεις να πείς καθόλου.

Και μπορεί κάποιες φορές να διίστανται οι απόψεις μας ή να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε αλλά η συμπάθεια είναι δεδομένη τουλάχιστον από την πλευρά μου.
Μετράμε τόσα χρόνια πια μέσα σ΄αυτό το φόρουμ, έχουμε πει πολλά και δυστυχώς λίγοι από τους παλιούς έχουμε απομείνει.
΄Ο,τι επιθυμείς, σου το εύχομαι.
Είθε μέσα στο 2026 να πραγματοποιηθούν όλα όσα θέλεις.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.182 μηνύματα.
Νοικοκυρουλα μου εσύ!Μαγείρεψα και έκανα λάντζα μόνη μου σε 3 ώρες 3 φαγητά για 6 άτομα (κάνω το τραπέζι φέτος στους φίλους μου! )
Εγώ έφτιαξα:
1) μια ωραία σαλάτα από 3 διαφορετικά λάχανα, καρότο, ρόδι, μήλο, σταφίδες με σως γιαούρτι-βαλσαμικο και ένα πλατό με διάφορα γαλλικά τυριά και σταφύλια. Άλλη μια σαλάτα με και τυρί (γερμανική συνταγή)
2) Πατάτες φούρνου με πορτοκάλι, τζίντζερ και δεντρολίβανο (από τον κήπο μου!)
3)Το κρέας το εκοψα σε κομματάκια, το μαρινάρισα και απλά θα το ψήσουμε στο τέλος πάνω στην πέτρα (αυτές που ψήνεις κρέας πάνω, ξέρετε).
4) Σουφλέ λαχανικών με γαλλικά τυριά και σπιτικές ταλιατελες (μιας και έχω και το μηχάνημα!
)5) Μια κρέμα μπανάνα με crumble για το γλυκό. Βασιλόπιτα δεν έκανα γιατί θα φέρουν οι καλεσμένοι το γαλλικό galette des rois !
Και φυσικά σαμπάνιες
Μόλις επλυνα έναν νεροχύτη μέχρι το Θεό..Παναγια μου και θα φτιασιδωθώ πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Καλά να περάσετε όλοι σας.
Μια από τα ίδια.Μαγείρεψα και έκανα λάντζα μόνη μου σε 3 ώρες 3 φαγητά για 6 άτομα (κάνω το τραπέζι φέτος στους φίλους μου! )
Το έγραψα και γω νωρίτερα.
Ξεκουράζομαι τώρα λίγο μέχρι να έρθει η ώρα να ντυθώ για να τους περιμένω.
Καλή χρονιά, καλή μου.

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.484 μηνύματα.
Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα και δεν περιμένω και κανέναν και δε θέλω να δω και κανέναν.
Δεν είμαι προκομένος, είμαι τεμπέλης.
Δεν δουλεύω, δε μιλάω για δουλειές, και δεν είμαι και για σπίτι. Ανεπρόκοπο ρεμάλι.
Καλή χρονιά να χετε.
Δεν είμαι προκομένος, είμαι τεμπέλης.
Δεν δουλεύω, δε μιλάω για δουλειές, και δεν είμαι και για σπίτι. Ανεπρόκοπο ρεμάλι.
Καλή χρονιά να χετε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Joji
- Kate1914
- taketrance
- Sotiris 12
- Scandal
- charmander
- American Economist
- Memetchi
- giannhs2001
- rafaela11
- camil
- AggelikiGr
- Ωρορα
- Jim_2004
- Entropy24
- GeorgePap2003
- Searching
- Sosstoss
- johnsala
- BatGuin
- touvlo
- michaela888
- Kafkinos
- fockos
- fortheloveofshizaya
- еще один пророк р...
- Unboxholics
- Vera
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Varus
- vas 78
- Drscientist
- Wonderkid
- ghоul
- chester20080
- Libertus
- Jack of Spades
- many of Filip
- zoed
- giorgos5002
- bibliofagos
- Dr. Gl. Luminous
- Unicex
- souli2002
- Giorgkalo
- Natsuko
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool