Καλή Χρονιά παιδιά 
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.816 μηνύματα.
Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία ! 
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.482 μηνύματα.
Χμμμ αυτο κι αν ηταν καλό πρωτο ξυπνημα του 2026:
Ερχεται το Αρμινάκι με το που ξυπνάω και καθεται πανω στο στερνο μου και κανει κουτουλίτσες και αγάπες. Και χτες ενω είχε πολλες μερες να ρθει στο καθιστικό (του αρέσει το υπνοδωματιο με το πάπλωμα), στην αλλαγη του χρόνου ήρθε κι έκατσε διπλα μου οσο επινα χαμομήλι. (τελικα έβαλα λιγο ψωμάκι με μέλι, δεν πήρα γλυκό)
Άντε να δούμε.
Καλή χρονιά παιδιά και να χετε την υγεία σας πρωτα απ ολα. Δευτερευόντως να χουμε όλοι τύχη. Όλοι μας, το εννοώ!
Ερχεται το Αρμινάκι με το που ξυπνάω και καθεται πανω στο στερνο μου και κανει κουτουλίτσες και αγάπες. Και χτες ενω είχε πολλες μερες να ρθει στο καθιστικό (του αρέσει το υπνοδωματιο με το πάπλωμα), στην αλλαγη του χρόνου ήρθε κι έκατσε διπλα μου οσο επινα χαμομήλι. (τελικα έβαλα λιγο ψωμάκι με μέλι, δεν πήρα γλυκό)
Άντε να δούμε.
Καλή χρονιά παιδιά και να χετε την υγεία σας πρωτα απ ολα. Δευτερευόντως να χουμε όλοι τύχη. Όλοι μας, το εννοώ!
Καλή χρονιά σε όλες τις κλίκες του φόρουμ!
Ναι ρε, αυτή ΗΤΑΝ παραμονή Πρωτοχρονιάς!
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.482 μηνύματα.
Ακόμα θυμαμαι που ειχα μπει με τη HOL ή την Οτενετ, για να δω το stream που πρωτοποριακά είχε βαλει ο Αντέννας τότε για να βλέπουμε ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ.
Αν και μενα μου αρεσε μια άλλη μελαχρινή αν θυμαμαι καλά, πιο πιτσιρίκα με σώμα αλόγας κορμάρα που βγηκε νωρίτερα.
Αν και μενα μου αρεσε μια άλλη μελαχρινή αν θυμαμαι καλά, πιο πιτσιρίκα με σώμα αλόγας κορμάρα που βγηκε νωρίτερα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.284 μηνύματα.
και μετά θα τα τύλιγα σε χρυσόχαρτο και θα τα πήγαινα σε έναν πατερ να τους τα δώσει...
εγω εχω εναν πολύ καλό αλλα ειναι μακρυά πάνω στη Δροσιά στο Προφήτη Ηλία.. ο Παπαγιάνης μαγειρευει για τους απορους.
Αμα εμενες εκει κοντά θα του τη πήγαινες. Κριμα μωρε πάει κοσμος φτωχός και τρώει.

Σε ποια εκκλησία να πάω και εγώ...Αυτα ειναι!!!Το χρήμα ρέει

Καλή χρονια με υγεία πάνω απ όλα!!!
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.768 μηνύματα.
Καλή χρονιά σε όλους σας! Με υγεία κ χαρά! Ευχομαι απανταχού πολλές επιτυχίες είτε προσωπικα είτε επαγγελματικά
Λογικά εσένα σου άρεσε η Δώρα που την πήδαγε ο Αντρέας και της έγραψε και τραγούδια.Ακόμα θυμαμαι που ειχα μπει με τη HOL ή την Οτενετ, για να δω το stream που πρωτοποριακά είχε βαλει ο Αντέννας τότε για να βλέπουμε ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.656 μηνύματα.
Ακόμα θυμαμαι που ειχα μπει με τη HOL ή την Οτενετ, για να δω το stream που πρωτοποριακά είχε βαλει ο Αντέννας τότε για να βλέπουμε ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΟΥ.
Xθες βράδυ αφου έφαγα 2 ωραία κομμάτια βασιλόπιτα έκατσα να δω αυτό ->
Tom Hanks and Meg Ryan Finally Realize Who They've Been Talking to Online | You've Got Mail | TNT
1998 !!!
Tromeros Τομ Χάνκς !!!! Ωραια εποχή με χαλάρωσε αυτη η ταινία και με ταξίδεψε πίσω στο χρόνο...
Και αν κάποιος νέος απορεί διαβάζοντας αυτο το πόστ τον παραπέμπομε στην υπογραφή.
Valder
Επιφανές μέλος
Οχι αυτη.Λογικά εσένα σου άρεσε η Δώρα που την πήδαγε ο Αντρέας και της έγραψε και τραγούδια.
Μια μελαχρινή θυμάμαι, πολύ γλυκιά που βγηκε σε ενα απο τα 2 μπιγκ μπράδερ που ειχαν σαν σωλήνα την έξοδο με λαμπάκια. Και φόραγε κατι κολλητά, ήταν ετοιμη για κλαμπ. Ψαχνω αλλά δε τη βρίσκω. Κρίμα. Έμοιαζε με σπανιόλα. Ήταν πιο πολύ γλυκιά, όχι καυλιάρα.
Χέστο την έχω ξεχάσει. Μπορει να ηταν και στο The Wall το 2003, παντως ηταν επι Μικρουτσικου. Μια με μαγουλάκια και ίσιο μαυρο μαλλί κορακί.
Τι διαολο αλλο timeline θυμαμαι και έζησα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.656 μηνύματα.
Η μόνη έξοδος που θα δεχόμουν αυτές τις ημέρες θα ήταν στα Καλάβρυτα ή σε καμια Αράχωβα.... ή μέσα σπίτι όπως χθές.
Απορω με κάτι φωτο που ειδα χθες στο φβ βγηκε ολη η πιτσιρικαρία.... κλασσικά οπου κ να πηγαινες χθές θα ήσουν σαρδελοφόρος.... φανταζομαι τον Κουκο χθες στη Καλαμιώτου.
Απορω με κάτι φωτο που ειδα χθες στο φβ βγηκε ολη η πιτσιρικαρία.... κλασσικά οπου κ να πηγαινες χθές θα ήσουν σαρδελοφόρος.... φανταζομαι τον Κουκο χθες στη Καλαμιώτου.
Δε λες αυτή που έκλαιγε ο Τσάκας για αυτή; Που μετά έγινε μαγείρισσα; Από την Πόλη?Οχι αυτη.
Μια μελαχρινή θυμάμαι, πολύ γλυκιά που βγηκε σε ενα απο τα 2 μπιγκ μπράδερ που ειχαν σαν σωλήνα την έξοδο με λαμπάκια. Και φόραγε κατι κολλητά, ήταν ετοιμη για κλαμπ. Ψαχνω αλλά δε τη βρίσκω. Κρίμα. Έμοιαζε με σπανιόλα. Ήταν πιο πολύ γλυκιά, όχι καυλιάρα.
Χέστο την έχω ξεχάσει. Μπορει να ηταν και στο The Wall το 2003, παντως ηταν επι Μικρουτσικου. Μια με μαγουλάκια και ίσιο μαυρο μαλλί κορακί.
Τι διαολο αλλο timeline θυμαμαι και έζησα;
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Τι περιεργη χρονια και ποσο γρηγορα περασαν...
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.181 μηνύματα.
Δε λες αυτή που έκλαιγε ο Τσάκας για αυτή; Που μετά έγινε μαγείρισσα; Από την Πόλη?
Νομίζω την Ελίνα εννοεί
Valder
Επιφανές μέλος
Δε λες αυτή που έκλαιγε ο Τσάκας για αυτή; Που μετά έγινε μαγείρισσα; Από την Πόλη?
Οχι τη μαγειρισσα οχι.
Νομίζω την Ελίνα εννοεί
Δεν ξερω ποια εννοω, τις εχω ψαξει ολες, ακομα κι απο το φεημ στορυ μετα. ΠΩ ΑΜΝΗΣΙΑ.
Μονο το κορμί της θυμάμαι. (οχι χυμωδες, αλλα λεπτη ωραια)
Αφηστε το, γέρασα.
Καλά η Ελίνα ήταν κοκαλιάρα, δεν του αρέσουν τέτοιες.
Νομίζω την Ελίνα εννοεί
Ρε σεις τί βλέπαμε τότε; 80% τηλεθέαση είχε κάνει εκείνη η πρωτοχρονιά που νίκησε ο Τσάκας.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.274 μηνύματα.
Αγαπημένοι μου! Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα !!!! Κάθε καλό σε όλους 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Τα social δεν κλείνουν, αν τα κλείσεις «έκλεισες» κι απ' την κοινωνία (αυτή τη σκ@τένια όπως έχει καταντήσει τελοσπάντων), ούτε μ' επηρεάζει το τι ανεβάζει ο καθένας, απλώς κάνω κάποιες διαπίστωσεις!
Καλή χρονιά σε όλους!![]()
Καλη χρονια με υγεια.
Τι σημαίνει δε κλείνουν τα σοσιαλ; εγώ ένα φβ των 45 φίλων έχω και τίποτε άλλο.
Από αυτά π ανεβάζεις ακόμη και σε στορυ το χω παρατηρησει το πολυ να σε παρακολουθει το 40% των φίλων π χεις προσθεσει... Οι άλλοι ουτε καν ενδιαφέρονται.
Απλά είσαι ένα νουμερο στη λίστα των φίλων τους όπως και αυτοί στη δική σου.
Εκτός κ αν σε διευκολύνει στην δουλειά σ που καμια φορα μπορεί να σ δημιουργησει θέματα αν ποστάρεις συνεχώς και ο καθένας τα ερμηνευει όπως θέλει η επίτηδες κακόβουλα για να σε θίξει...
Φερειπειν τις προαλλες μια πολυ καλη δικηγόρος ανέβασε κάτι και από κάτω ένας άρχισε να λέει τα δικά του κ να τη θίγει... Δυστυχώς του απάντησε κ το επίπεδο έπεσε ακόμη περισσοτερο ακόμη κ αν δεν τον έβρισε... Γιατί ο τυπος αυτός ήταν κακόβουλος κ μαζί με τα οποία επιχειρήματα τα οποία ήταν πενιχρά έγραφε και προσωπικους χαρακτηρισμούς.
Όταν διαφωνείς με έναν άγνωστο στο Ίντερνετ σε αυτό το πλαισιο είσαι ήδη χαμένος.
Μια χαρά ζεις και χρόνο χωρίς τα σοσιαλ κ δημιουργείς μια δική σου δυναμική... Τυπου είμαι αυτός που είμαι κάνω τη δουλειά π καμω όσοι θέλετε με βρίσκετε εδώ... Και δίνεις κάρτα με τηλεφωνακι κ βαιμπερ. Από το να ασχολείσαι όλη μέρα κ να διαχειρίζεσαι αυτή την ιστορία με τα προφιλ κ τις περσονες στο Νετ. Και ποιος με σχολίασε κΙ ποιοσ έγραψε τη μαλακια του κ κολοκυθιά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Scandal
- charmander
- Kate1914
- giannhs2001
- rafaela11
- camil
- taketrance
- AggelikiGr
- Ωρορα
- Jim_2004
- Entropy24
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Searching
- Sosstoss
- Sotiris 12
- johnsala
- BatGuin
- touvlo
- michaela888
- Kafkinos
- fockos
- fortheloveofshizaya
- еще один пророк р...
- Unboxholics
- Vera
- thenutritionist
- Joji
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Varus
- vas 78
- Drscientist
- Wonderkid
- ghоul
- chester20080
- Libertus
- Jack of Spades
- many of Filip
- zoed
- giorgos5002
- bibliofagos
- Dr. Gl. Luminous
- Unicex
- souli2002
- Giorgkalo
- Natsuko
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool