Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
54 ημέρες με σήμερα 😍 πολύ νωρίς για στόλισμα; 🥺🎄🙈
Παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνω, για κάποιο λόγο μπαίνω και νωρίτερα στο μουντ, από ό,τι παλαιότερα. Ίσως χρειάζεται στην καθημερινότητα αυτό το "μαγικό" των Χριστουγέννων 🥹✨❤️

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
Μη ξεχάσετε να πάρετε το ημερολόγιο μετά τα παραθυρακια και τα κρυμμένα σοκολατάκια ... Ανυπόμονοι 🙃

Καλό μήνα.. Ας απολαύσουμε το 🍁🍁🍁🍂 πρώτα

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Φέτος τα Χριστούγεννα νιώθω λίγο περίεργα να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί :ermm: κάθε χρόνο ανυπομονούσα

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Άλλες 8 παρασκευές μεχρι τα χριστούγεννα

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
ΒΓΉΚΑΝ;

1730470627535.png
1730470709411.png
1730470764680.png

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Μη ξεχάσετε να πάρετε το ημερολόγιο μετά τα παραθυρακια και τα κρυμμένα σοκολατάκια ... Ανυπόμονοι 🙃

Καλό μήνα.. Ας απολαύσουμε το 🍁🍁🍁🍂 πρώτα

Καλό μήνα! Αχ τι τέλεια αυτά τα ημερολόγια. Κάθε χρόνο λέω θα πάρω, αλλά εν τέλη δεν 🥲 Αξίζουν;

Έχω αρχίσει να ξαναμπαίνω στο κλίμα!!
Θα πρέπει και να σκεφτώ δώρα για την οικογένεια.

Είμαι ακόμη με κοντομανικο 😂😂
Ναιιι εννοείται από τώρα για τα δώρα 😍 ειδικά αν θες κάτι σε ηλεκτρονικό, βολεύει και με την black Friday - εφόσον το βρεις σε πραγματική προσφορά. (εγώ παίρνω και puzzle, τα έχουν και αυτά σε καλές προσφορές, σε κάποια μαγαζιά. Αν ασχολείται κάποιος/ασχολείσαι)

Φέτος τα Χριστούγεννα νιώθω λίγο περίεργα να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί :ermm: κάθε χρόνο ανυπομονούσα
Είναι λίγο νωρίς ακόμα. Υπό την έννοια ότι τώρα θα αρχίσουν οι στολισμοί σιγά σιγά. Θα μπεις στο πνεύμα 🥹❤️

Από σήμερα θα πρέπει 🥹😍 το καλύτερο γλυκό το Χριστουγέννων κατ'εμέ 🥹🤤

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
εγώ παίρνω και puzzle, τα έχουν και αυτά σε καλές προσφορές, σε κάποια μαγαζιά. Αν ασχολείται κάποιος/ασχολείσαι)
Puzzle μόνο εγώ, οι υπόλοιποι στο σπίτι λένε τους πιάνει πονοκέφαλος μόνο που με βλέπουν 😂

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
• Holy Night by Mariah Carey

• Holy Night by Celine Dion

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Christmas GIF by MOODMAN

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια