American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

31-12-24

19:16
2 λεπτά σιγή για αυτόκαι να μη δουλεύουμε πρωτοχρονιάτικα όπως εγώ.![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@touvlo Μιαμ
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.

31-12-24

19:26
Υπέροχη η βασιλόπιτα σου ! Κ του χρόνου με υγειααααView attachment 143195
Να και η δική μου! Και μένα δε μου βγήκε το αστεράκι με ουρά εκεί πάνω, αλλά είπε ο μεγάλος, πως θα είναι ένα super nova. Και του χρόνου !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και του χρόνου ! Είσαι και καλιγράφος! Με τι το γράφεις; Εγώ έχω 2 σύριγγες, μια φαρδιά και μια λεπτή. Τις βάζω πλυντηριο πιατων, μια χαρά

Με κόρνε ζαχαροπλαστικής το έκανα , και τις λεπτομέρειες με οδοντογλυφίδα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

31-12-24

21:38
Καλή χρονιά στεκίτες, με υγεία και ευτυχία σε όλους σας!!

American Economist
Επιφανές μέλος

01-01-25

00:12
Καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες εύχομαι.
Χαμός από πυροτεχνήματα στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος αλλά έλεγε.
Χαμός από πυροτεχνήματα στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος αλλά έλεγε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,133 μηνύματα.

01-01-25

00:16
Καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,815 μηνύματα.

01-01-25

00:21
Καλή μας χρονιά
με υγεία, διαύγεια απαραίτητη για τις εσωτερικές μας διαδρομές και θετική διάθεση κόντρα στις προσωπικές μας αντιξοότητες.!!!!!!!!!

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,863 μηνύματα.

01-01-25

00:47
Καλή Χρονιά σε όλους σας!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.

01-01-25

01:38
Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους σας, φίλους κι "οχτρούς" (τάχα μου τωρα, αμα μαλώνουμε και καμια φορά υγεία).
Να έχετε όλοι την υγεία σας, την εξέλιξη που επιθυμείτε και πάνω απ όλα αξίζετε, και φυσικά αγάπη απο αυτούς και για αυτούς που ποθείτε ή νοιάζεστε.
Καλή χρονιά, θα την περάσουμε παρέα, να μην ανησυχείτε για τίποτα και πάμε γερά!
Να έχετε όλοι την υγεία σας, την εξέλιξη που επιθυμείτε και πάνω απ όλα αξίζετε, και φυσικά αγάπη απο αυτούς και για αυτούς που ποθείτε ή νοιάζεστε.
Καλή χρονιά, θα την περάσουμε παρέα, να μην ανησυχείτε για τίποτα και πάμε γερά!

01-01-25

03:21
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας, μια καλή και επιτυχημένη χρονιά σε όλους τους τομείς.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,396 μηνύματα.

01-01-25

06:02
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά με υγεία και αγάπη!!

01-01-25

10:08
Καλή μας χρονιά.
American Economist
Επιφανές μέλος

01-01-25

12:59
Μετά από 3 χρόνια κέρδισα ξανά το φλουρί.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,067 μηνύματα.

01-01-25

15:11
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ!!!!!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,080 μηνύματα.

02-01-25

00:58
Καλή, ειρηνική, δημιουργική μα προπάντων γεμάτη υγεία (ψυχική/πνευματική/σωματική)να είναι για όλους μας!!
Καλή μας Χρονιά!!!
Καλή μας Χρονιά!!!

Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

02-01-25

20:23
Τελικά όντως έφταιγε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Αυτή τη φορά με την φαρίνα βγήκε τέλεια ! Όσοι τη δοκίμασαν ξετρελαθηκανΣήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *
*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

02-01-25

20:31
με καρύδια την κάνεις; Φαίνεται πολύ λαχταριστή, σαν σιροπιαστή καρυδόπιτα!Τελικά όντως έφταιγε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Αυτή τη φορά με την φαρίνα βγήκε τέλεια ! Όσοι τη δοκίμασαν ξετρελαθηκαν![]()
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

02-01-25

20:38
Μέσα έβαλα καρύδια , σταγόνες σοκολάτας κ σταφίδεςμε καρύδια την κάνεις; Φαίνεται πολύ λαχταριστή, σαν σιροπιαστή καρυδόπιτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.