Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
New Year’s Eve.

IMG_0616.jpeg

IMG_0617.jpeg

IMG_0618.jpeg

IMG_0619.jpeg

IMG_0620.jpeg

IMG_0621.jpeg

IMG_0622.jpeg

IMG_0624.jpeg

IMG_0626.jpeg

IMG_0628.jpeg

IMG_0630.jpeg

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,761 μηνύματα.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,499 μηνύματα.
View attachment 143195
Να και η δική μου! Και μένα δε μου βγήκε το αστεράκι με ουρά εκεί πάνω, αλλά είπε ο μεγάλος, πως θα είναι ένα super nova. Και του χρόνου !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και του χρόνου ! Είσαι και καλιγράφος! Με τι το γράφεις; Εγώ έχω 2 σύριγγες, μια φαρδιά και μια λεπτή. Τις βάζω πλυντηριο πιατων, μια χαρά
Υπέροχη η βασιλόπιτα σου ! Κ του χρόνου με υγειαααα <3

Με κόρνε ζαχαροπλαστικής το έκανα , και τις λεπτομέρειες με οδοντογλυφίδα :)

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Καλή χρονιά στεκίτες, με υγεία και ευτυχία σε όλους σας!!:):beer::friends:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,125 μηνύματα.
Καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες εύχομαι.

Χαμός από πυροτεχνήματα στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος αλλά έλεγε.

IMG_0648.jpeg

IMG_0642.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,133 μηνύματα.

Καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη!

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,815 μηνύματα.
Καλή μας χρονιά :) με υγεία, διαύγεια απαραίτητη για τις εσωτερικές μας διαδρομές και θετική διάθεση κόντρα στις προσωπικές μας αντιξοότητες.!!!!!!!!!

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,863 μηνύματα.
Καλή Χρονιά σε όλους σας!!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.
Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους σας, φίλους κι "οχτρούς" (τάχα μου τωρα, αμα μαλώνουμε και καμια φορά υγεία).

Να έχετε όλοι την υγεία σας, την εξέλιξη που επιθυμείτε και πάνω απ όλα αξίζετε, και φυσικά αγάπη απο αυτούς και για αυτούς που ποθείτε ή νοιάζεστε.

Καλή χρονιά, θα την περάσουμε παρέα, να μην ανησυχείτε για τίποτα και πάμε γερά!

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας, μια καλή και επιτυχημένη χρονιά σε όλους τους τομείς.

IF.jpg

chester20080

Διακεκριμένο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,396 μηνύματα.
Καλή χρονιά σε όλους παιδιά με υγεία και αγάπη!!

American Economist

Επιφανές μέλος

Μετά από 3 χρόνια κέρδισα ξανά το φλουρί.😁😁

IMG_0658.jpeg

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,067 μηνύματα.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ!!!!!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,080 μηνύματα.
Καλή, ειρηνική, δημιουργική μα προπάντων γεμάτη υγεία (ψυχική/πνευματική/σωματική)να είναι για όλους μας!!
Καλή μας Χρονιά!!!:santa:

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *:popeanim:

*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε :pfff:
Τελικά όντως έφταιγε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Αυτή τη φορά με την φαρίνα βγήκε τέλεια ! Όσοι τη δοκίμασαν ξετρελαθηκαν 😃
IMG_20250101_000954.jpg

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια