Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

New Year’s Eve.

IMG_0616.jpeg

IMG_0617.jpeg

IMG_0618.jpeg

IMG_0619.jpeg

IMG_0620.jpeg

IMG_0621.jpeg

IMG_0622.jpeg

IMG_0624.jpeg

IMG_0626.jpeg

IMG_0628.jpeg

IMG_0630.jpeg

1735660634209.jpeg

Να και η δική μου! Και μένα δε μου βγήκε το αστεράκι με ουρά εκεί πάνω, αλλά είπε ο μεγάλος, πως θα είναι ένα super nova. Και του χρόνου !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και του χρόνου ! Είσαι και καλιγράφος! Με τι το γράφεις; Εγώ έχω 2 σύριγγες, μια φαρδιά και μια λεπτή. Τις βάζω πλυντηριο πιατων, μια χαρά
Υπέροχη η βασιλόπιτα σου ! Κ του χρόνου με υγειαααα <3

Με κόρνε ζαχαροπλαστικής το έκανα , και τις λεπτομέρειες με οδοντογλυφίδα :)

Καλή χρονιά στεκίτες, με υγεία και ευτυχία σε όλους σας!!:):beer::friends:

Καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες εύχομαι.

Χαμός από πυροτεχνήματα στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος αλλά έλεγε.

IMG_0648.jpeg

IMG_0642.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

Καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη!

Καλή μας χρονιά :) με υγεία, διαύγεια απαραίτητη για τις εσωτερικές μας διαδρομές και θετική διάθεση κόντρα στις προσωπικές μας αντιξοότητες.!!!!!!!!!

Καλή Χρονιά σε όλους σας!!

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους σας, φίλους κι "οχτρούς" (τάχα μου τωρα, αμα μαλώνουμε και καμια φορά υγεία).

Να έχετε όλοι την υγεία σας, την εξέλιξη που επιθυμείτε και πάνω απ όλα αξίζετε, και φυσικά αγάπη απο αυτούς και για αυτούς που ποθείτε ή νοιάζεστε.

Καλή χρονιά, θα την περάσουμε παρέα, να μην ανησυχείτε για τίποτα και πάμε γερά!

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας, μια καλή και επιτυχημένη χρονιά σε όλους τους τομείς.

IF.jpg

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά με υγεία και αγάπη!!

Μετά από 3 χρόνια κέρδισα ξανά το φλουρί.😁😁

IMG_0658.jpeg

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙ!!!!!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Καλή, ειρηνική, δημιουργική μα προπάντων γεμάτη υγεία (ψυχική/πνευματική/σωματική)να είναι για όλους μας!!
Καλή μας Χρονιά!!!:santa:

Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *:popeanim:

*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε :pfff:
Τελικά όντως έφταιγε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Αυτή τη φορά με την φαρίνα βγήκε τέλεια ! Όσοι τη δοκίμασαν ξετρελαθηκαν 😃
IMG_20250101_000954.jpg

Τελικά όντως έφταιγε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις! Αυτή τη φορά με την φαρίνα βγήκε τέλεια ! Όσοι τη δοκίμασαν ξετρελαθηκαν 😃
IMG_20250101_000954.jpg
με καρύδια την κάνεις; Φαίνεται πολύ λαχταριστή, σαν σιροπιαστή καρυδόπιτα!

Back