Χριστούγεννα 2025

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.584 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.560 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.717 μηνύματα.
Ένα ιστορικό ρεκόρ έγινε επίσημα γνωστό πριν λίγα λεπτά για την Mariah Carey. Το All i want for Christmas is you έφτασε στην κορυφή του Αμερικανικού Billboard Hot 100 για την εβδομάδα που μας πέρασε. Πλέον το τραγούδι έχει συνολικά 19 εβδομάδες στην κορυφή και είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ, με την Mariah να έχει 3 τραγούδια στο top 10 της λίστας (All I want for Christmas στη πρώτη θέση, One Sweet Day στην 6η, και το We Belong together στην 9η). Το All I want for Christmas is you φτάνει στην κορυφή των Αμερικανικών Charts για 7η συνεχόμενη χρονιά, έχει πουλήσει 17.5 φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ στο Spotify μετρά 2 Billion streams.

Το Album Merry Christmas παραμένει το πιο πετυχημένο Christmas album όλων των εποχών, με 14.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως.

@Scandal σπάει ρεκόρ 35 χρόνια μετά.

View attachment 155169

View attachment 155170
Ήμουν μετρό Περιστέρι, έξω από το δημαρχείο χθες κι έπαιζε Mariah.
Δεν είναι και λίγο να σε ακούει όλη η υφήλιος από άκρη σε άκρη!

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.905 μηνύματα.
Φυσικά να την ακούσουμε και την Μαραϊα αλλά μην ξεχάσουμε κι άλλα τόσα όμορφα τραγούδια που έχουν να κάνουν με τα χριστούγεννα. Φτιάξτε ζεστή σοκολάτα και απολαύστε τις γιορτές που έρχονται!

Ενδεικτικά:

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.560 μηνύματα.
IMG_5064.jpeg

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.592 μηνύματα.
Μετά από σωρεία αντιδράσεων κατέβηκε τελικά η AI διαφημιστική καμπάνια των MacDonald's που χαρακτήριζαν τα Χριστούγεννα την χειρότερη εποχή του χρόνου.

Προσέχετε που δίνετε τα λεφτά σας. Και σας ταίζουν @@τά και σας κοροϊδεύουν.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.717 μηνύματα.
Πρέπει να γίνεται της τρελής στο skroutz με τις παραδόσεις λόγω γιορτών.
Σήμερα είναι η 2η φορά που κάνουν επαναδρομολόγηση για άλλη ημέρα, ενώ ήταν σε δρομολόγιο παράδοσης, επειδή δεν προλάβανε να μου φέρουν το δέμα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.854 μηνύματα.
Σήμερα είναι η 2η φορά που κάνουν επαναδρομολόγηση για άλλη ημέρα, ενώ ήταν σε δρομολόγιο παράδοσης, επειδή δεν προλάβανε να μου φέρουν το δέμα.
Και που να δεις τι γίνεται σε πλατφόρμες εξωτερικού, το αμαζον πλέον σου λέει ότι αν παραγγείλεις τώρα, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα σου έρθει μέχρι τα Χριστούγεννα! Ειδικά αν είναι από μακριά το δέμα.

Θυμάστε τότε επί κοβιντ που έκαναν τα δέματα 3 εβδομάδες να έρθουν😂;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.456 μηνύματα.
εγώ περιμένω κάτι απο acs , ελπίζω να το φέρουν πριν φύγω για χριστούγεννα :popeanim:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.
Μη λες τέτοια και παρήγγειλα χθες (actually σήμερα γιατί ήταν μετά τα μεσάνυχτα) κάτι από Skroutz και το βιάζομαι. Υποτίθεται αύριο θα έρθει...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.
Το δεντράκι μας!!!!
Και του χρόνου με υγεία
1765613369668.jpeg

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.126 μηνύματα.
Αν συνεχίσεις έτσι, θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκαναν η Hannah και ο Tomas Mazetti για το "Last Christmas" των Wham.
:lol::lol::lol:

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.905 μηνύματα.
Αν συνεχίσεις έτσι, θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκαναν η Hannah και ο Tomas Mazetti για το "Last Christmas" των Wham.
:lol::lol::lol:
Τουλάχιστον έτσι ξέρουμε ότι ο American Economist είναι ο Φώτης και όχι κάποιος impostor 😂

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.592 μηνύματα.
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές... :rolleyes:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.391 μηνύματα.
IMG_20251213_140000.jpg

Είναι το αγαπημένο μου στολίδι μαζί με κάποια άλλα γυάλινα. Δεν το έβαλα εγώ φέτος, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ...

American Economist

Επιφανές μέλος

Τι_Ζούμε

IMG_5102.jpeg