Χριστούγεννα 2025

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.854 μηνύματα.
10 μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μου και ακόμα στην εφαρμογή της ACS γράφει δεν βρέθηκε η αποστολή . Ίσως έχει να κάνει και με τα μπλόκα των αγροτών μαζί με υψήλη κινητικότητα λόγω Χριστουγέννων .. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πόλη διανομής , μιας και σε λίγες μέρες φεύγω ;
Ναι. Καταρχάς αν δεν έχει περάσει ακόμη στο σύστημα της acs πάει να πει ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμη από τον αποστολέα (μαγαζί).
Παίρνεις τηλ το κατάστημα και ρωτάς αν έχει φύγει το δέμα, αν όχι, να σου αλλάξουν επί τόπου την πόλη αποστολής.
Διαφορετικά από την εφαρμογή ή το σάιτ της acs μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση παράδοσης, εφόσον έχεις λάβει sms από την acs.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.
Λοιπόν, μόλις έκανα αυτά τα αμυγδαλωτά. Ήταν αυτό που ήθελα. Γκουρμεδιάρικο γλυκό, αρωματικό. Στην Αργυρώ το βρήκα με παραλλαγή, δηλ είχε και λίγο βούτυρο και λίγο σιμιγδάλι και ανθόνερο. Εγώ έκανα αυτή τη συνταγή την απλή. Βγήκαν λίγα, 7 κομμάτια, μέχρι το βράδυ θα τα έχω φάει. Έβαλα 200 γραμ. αμύγδαλα και αντίστοιχα τροποποίησα τις ποσότητες. Έβαλα και μια κουταλιά βούτυρο της Αργυρώς. Επίσης έβαλα λιγότερη ζάχαρη. Τα αμύγδαλα ήταν αλεσμένα μαζί με το καφέ φλούδι. Καλύτερα, να είναι πιο υγιεινά. Ναι, ξέρω, διαφέρουν απ τη φωτογραφία του ίνετρνετ. Καλά ήταν, ευχαριστώ
1765802250716.png

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.085 μηνύματα.
Λοιπόν, μόλις έκανα αυτά τα αμυγδαλωτά. Ήταν αυτό που ήθελα. Γκουρμεδιάρικο γλυκό, αρωματικό. Στην Αργυρώ το βρήκα με παραλλαγή, δηλ είχε και λίγο βούτυρο και λίγο σιμιγδάλι και ανθόνερο. Εγώ έκανα αυτή τη συνταγή την απλή. Βγήκαν λίγα, 7 κομμάτια, μέχρι το βράδυ θα τα έχω φάει. Έβαλα 200 γραμ. αμύγδαλα και αντίστοιχα τροποποίησα τις ποσότητες. Έβαλα και μια κουταλιά βούτυρο της Αργυρώς. Επίσης έβαλα λιγότερη ζάχαρη. Τα αμύγδαλα ήταν αλεσμένα μαζί με το καφέ φλούδι. Καλύτερα, να είναι πιο υγιεινά. Ναι, ξέρω, διαφέρουν απ τη φωτογραφία του ίνετρνετ. Καλά ήταν, ευχαριστώ
View attachment 155328
Εγώ τα πέρασα για μπιφτέκια τηγανητά. :hehe:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.854 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.717 μηνύματα.
Πρέπει να γίνεται της τρελής στο skroutz με τις παραδόσεις λόγω γιορτών.
Σήμερα είναι η 2η φορά που κάνουν επαναδρομολόγηση για άλλη ημέρα, ενώ ήταν σε δρομολόγιο παράδοσης, επειδή δεν προλάβανε να μου φέρουν το δέμα.
εγώ περιμένω κάτι απο acs , ελπίζω να το φέρουν πριν φύγω για χριστούγεννα :popeanim:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.560 μηνύματα.
Πραγματικά τον Πειραιά τον έχουν στολίσει μαγικά. Έχει και Christmas Market για όποιον θέλει να αγοράσει δώρα στην οικογένεια, φίλους, συνεργάτες.​

IMG_5117.jpeg

IMG_5119.jpeg

IMG_5116.jpeg

IMG_5120.jpeg

IMG_5121.jpeg

IMG_5124.jpeg

IMG_5125.jpeg

IMG_5125.jpeg

IMG_5131.jpeg

IMG_5130.jpeg

IMG_5132.jpeg

IMG_5123.jpeg

IMG_5129.jpeg

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.560 μηνύματα.
Αυτό το δέντρο είναι τοπ! Νομίζω πιο ωραίο από αυτό στο Σύνταγμα.

Αυτό που λείπει πραγματικά από το Σύνταγμα είναι το Christmas Market. Νιώθω τυχερός που πρόλαβα, έστω και πολύ μικρός, την πλατεία Συντάγματος full με kiosks, καρουζέλ, και παγοδρόμιο!! Δυστυχώς, όλα αυτά κόπηκαν απότομα μετά τις ταραχές του 2008 σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση.​

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
10 μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μου και ακόμα στην εφαρμογή της ACS γράφει δεν βρέθηκε η αποστολή . Ίσως έχει να κάνει και με τα μπλόκα των αγροτών μαζί με υψήλη κινητικότητα λόγω Χριστουγέννων .. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πόλη διανομής , μιας και σε λίγες μέρες φεύγω ;
Στειλε τους μεηλ..οχι στην ASC αλλα στο σαιτ παραγγελιας...αν ειναι το σκορυτζ καλα να παθεις.. :bleh: σιγα μην σου απαντησπυν..αν ειναι ενα σαιτ ενος καταστηματος θα σου απαντησουν και θα το τρεξουν.Εγω ποτε δεν ψωνιζω απο σκρουτζ,τεμου κλπ.Μονο απο ονλαιν καταστηματα αξιοπιτσα και ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.Παντα μου απαμντουν στα μεηλ.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
Το κόκκινο ξηρό κρασί είναι τέλειο για κρεατικό, ή γιορτινό φαγητό. Εμείς παίρνουμε κάθε παραμονή Χριστουγεννων ένα Bordeau.
Αν είσαι μόνος, κάνε και ένα πιάτο τυριών. Αν έχεις παρέα, ψήστε κάτι καλό. Να σου πω, ακόμα και σκέτο λουκάνικο να κάνεις, μια χαρά ταιριάζει.

το κοκκινο ξηρο ειναι το ενα σιγουρο. ισως και λιγο τσιπουρο.

το θεμα ειναι, τι κρεατικο να επιλεξω. εκει μπερδευομαι καθε φορα, διοτι υπαρχουν ασυμβατοτητες στα γουστα της παρεας. :smoke:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
Χοιρινο.Το καλυτερο ειναι.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.926 μηνύματα.

Αυτό που λείπει πραγματικά από το Σύνταγμα είναι το Christmas Market. Νιώθω τυχερός που πρόλαβα, έστω και πολύ μικρός, την πλατεία Συντάγματος full με kiosks, καρουζέλ, και παγοδρόμιο!! Δυστυχώς, όλα αυτά κόπηκαν απότομα μετά τις ταραχές του 2008 σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση.​
Εγώ που πήγα το Σάββατο απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως στο Christmas Market, είχε απίστευτη προσέλευση παρόλο το μέγεθος του πάρκου και το έκαναν πολύ ωραίο, από όλα είχε. Δηλαδή kiosk, food court, παγοδρόμιο, χώρο για συναυλίες, carousel κτλ. Αν το έκαναν τώρα στη πλατεία του Συντάγματος δε θα χωράγαμε καν.
1000034782.jpg

1000034786.jpg

American Economist

Επιφανές μέλος

Είναι επίσημο πλέον. Το All I want for Christmas is you της Mariah Carey, είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ με 20 συνολικά εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Η Mariah έχει 3 τραγούδια στο top 10 των πιο πετυχημένων singles στην ιστορία των ΗΠΑ (All I want for Christmas, One Sweet Day, We belong together).

IMG_5133.jpeg

IMG_5134.jpeg

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

καλό είναι και σηκώνει κρασί/τσίπουρο. αλλά της αδερφής μου της μυρίζει. :laugh:
Μωρε το χοιρινο της :alljumpy:μυριζει;
Οποτε κοιτα τι θα κανεις.Οτι φτιαξεις θα εχει χοιρινο και κοτοπουλο.Αυτη θα φαει το κοτοπουλο.Πχ...παντσετες χοιρινες ψητες μαζι με ψητο κοτοπουλο.Οτιδηποτε στο φουρνο ή κατσαρολα με χοιρινο.,,προσθετεις και κοτοπουλο.Φιλετακι χοιρινο με μανιταρια και κρεμα γαλακτος..συν κοτοπουλο.Αλλη λυση δεν βρισκω.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.456 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Μωρε το χοιρινο της :alljumpy:μυριζει;
Οποτε κοιτα τι θα κανεις.Οτι φτιαξεις θα εχει χοιρινο και κοτοπουλο.Αυτη θα φαει το κοτοπουλο.Πχ...παντσετες χοιρινες ψητες μαζι με ψητο κοτοπουλο.Οτιδηποτε στο φουρνο ή κατσαρολα με χοιρινο.,,προσθετεις και κοτοπουλο.Φιλετακι χοιρινο με μανιταρια και κρεμα γαλακτος..συν κοτοπουλο.Αλλη λυση δεν βρισκω.

ναι αυτο ειναι μια λυση που εχει παιξει και παλιοτερα. χοιρινο παρεα με κοτοπουλο στο φουρνο.

επισης υπαρχει και η λύση του "γκιούλμπασι" σε λαδοκολα, με διαφορα αναμεικτα κρεατικά. :smoke:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

γαλοπούλα , πάπια

η γαλοπούλα απορριπτεται ως πολύ light επιλογή. μόνο η γέμιση αξίζει.

για την πάπια δεν ξέρω. μπορεί αν είναι καλά θρεμμένη, να αξίζει. :hmm:

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα.
το κοκκινο ξηρο ειναι το ενα σιγουρο. ισως και λιγο τσιπουρο.

το θεμα ειναι, τι κρεατικο να επιλεξω. εκει μπερδευομαι καθε φορα, διοτι υπαρχουν ασυμβατοτητες στα γουστα της παρεας. :smoke:
Μπορείς να "παίξεις " με ρολά
Χοιρινό κοτόπουλο μοσχάρι....

Μια πιατέλα με αυτά τα τρία και τα ανάλογα συνοδευτικά είναι υπέρ αρκετά αν δεν έχεις πολλά άτομα!

Ύστερα πας σε άλλες κατηγορίες ..
Αντί για χοιρινό πας σε αγριογουρουνο και αντί για κοτόπουλο πας σε γαλοπούλα αλλά αυτά τα δύο θέλουν προετοιμασία με μαριναρισμα από τις προηγούμενες μέρες για να βγουν ζουμερά ...

Μετά πας σε rib eay ,παιδάκια, φιλέτα κ.α

Κρασί προτείνω κόκκινο και αδυναμία μου εμένα η Βιβλια Χωρα για κρέατα...

Για ψαράκι πάω στα λευκά ή τσίπουρο...