Χριστούγεννα 2025

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.688 μηνύματα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Ο Κύριος μεθ' ημών.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.834 μηνύματα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους! Να περάσετε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε <3

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.382 μηνύματα.
_By yakupaydn1.jpeg

Χρόνια πολλά σε όλους σας.. Με υγεία και ειρήνη στις καρδιές σας .

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα.
Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα! Να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους σας
Υγεία και αγάπη ! 🎄❤️

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.534 μηνύματα.
Καλά Χριστούγεννα παιδιά και καλές διακοπές!! Ευχομαι τα καλύτερα σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.524 μηνύματα.
Καλά Χριστούγεννα :santa:

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.155 μηνύματα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας.
Υγεία, χαρές και ό,τι επιθυμείτε.:)

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.130 μηνύματα.
Χριστούγεννα: Η μέρα που όλοι θα ανοίξουν τις επαφές τους στο κινητό ή στο φέισμπουκ ή όπου αλλού έχουμ επαφές και θα στείλουν 10, 20, 100 τυποποιημένες ευχές σε ανθρώπους που τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου ούτε που θυμούνται, για τους οποίους δε νοιάζονται αν ζουν και πώς, και στο τέλος της μέρας θα ξεχάσουν μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

"Χαθήκαμε ρε Μητσάρα! Να πιούμε κάνα καφέ;! Πάρε με! Ναι ρε μαλάκα θα σου στείλω!".

Υποκρισίες που τις κάνατε νόρμες. Ουστ από δω.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.877 μηνύματα.
Χριστούγεννα: Η μέρα που όλοι θα ανοίξουν τις επαφές τους στο κινητό ή στο φέισμπουκ ή όπου αλλού έχουμ επαφές και θα στείλουν 10, 20, 100 τυποποιημένες ευχές σε ανθρώπους που τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου ούτε που θυμούνται, για τους οποίους δε νοιάζονται αν ζουν και πώς, και στο τέλος της μέρας θα ξεχάσουν μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

"Χαθήκαμε ρε Μητσάρα! Να πιούμε κάνα καφέ;! Πάρε με! Ναι ρε μαλάκα θα σου στείλω!".

Υποκρισίες που τις κάνατε νόρμες. Ουστ από δω.
Απορώ με κάποιους πως έχουν υπομονή να στείλουν σε άτομα που δεν τους έχουν κοντά στην καρδιά τους. Εμένα με έπιασε το κεφάλι μου ήδη και δεν έχουμε πάρει ούτε τα μισά τηλέφωνα πού πρέπει να πάρουμε στους πολύ στενούς συγγενείς 😭😂
Ευτυχώς που δεν με πιέζουν να μιλήσω τώρα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.933 μηνύματα.
Α οι γονείς μου πήραν σε πολύ λίγους συγγενείς και φίλους, τους υπόλοιπους υπάρχουν και άλλες μέρες για να τους πάρουν τηλέφωνο ή να στείλουν μηνύματα. Αλλά η μητέρα μου πήρε τηλέφωνο τη οικιακή βοηθό που έρχεται τα πρωινά να καθαρίσει, μαγειρέψει και προσέχει λίγο τη γιαγιά μου να της πει Καλά Χριστούγεννα. Πλέον αυτή είναι πιο κοντινό πρόσωπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια