Το πιο σημαντικό που θέλω να πω, εκφράζοντας πολλούς από εμάς που είμαστε κατά της μετανάστευσης, είναι πως οι μουσουλμάνοι κρίνονται τελείως ασύμβατοι και επικίνδυνοι για μετανάστευση σε χριστιανική χώρα. Δεν πιστεύω ούτε στο Βυζάντιο, ούτε στη μεσαιωνική Αγγλία, ούτε στο holy roman empire ολόκληρο να είχαν αντίθετη άποψη.
Οι μετανάστες που έρχονται στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες είναι κατά βάση μουσουλμάνοι, δε μιλάμε για π.χ. ορθόδοξες μειονότητες λεβαντίνων σύριων(που καταπιέζονται προφανώς απ' τους συμπολίτες τους).
Η Ελλάδα είναι ήταν και θα είναι(ελπίζω) μακριά από την ισλαμική κουλτούρα. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως εγώ προσωπικά π.χ. δεν εκτιμώ στοιχεία των Αράβων ή άλλων, σε καμία περίπτωση οι μουσουλμάνοι που έρχονται δεν έχουν σχέση με τους 'Έλληνες πολιτισμική ή γενετική. Δε διαφωνώ ότι η Ελλάδα αποτελεί περισσότερο ανατολίτικη χώρα, αυτό όμως ισχύει καθαρά και μόνο αν αφαιρέσουμε το Ισλάμ.
Δεν μπορείς να βάλεις ένα λαό να πληρώνει και να ζει με ομάδες τελείως διαφορετικών ανθρώπων, με διαφορετικές αξίες, πολύ πιο επιρρεπή στο έγκλημα κλπ, όταν αυτός δεν θέλει. 'Ήδη χώρες έχουνε καταστραφεί ανεπανόρθωτα.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο κάποια "αντικειμενικότητα" όσο η εκάστοτε σκοπιμότητα. Για την ανάπτυξη και την άνθηση του δυτικού πολιτισμού έπαιξαν ρόλο συγκεκριμένες διακριτές αξίες όπως οι χριστιανικές, οι αναγεννησιακές, οι παγανιστικές κοκ. Επομένως, αν θέλουμε να σταματήσουμε στην αδιαμφισβήτητη παρακμή που περνάμε, τότε πρέπει να αναθεωρήσουμε και να επανα-υιοθετήσουμε τις αξίες και τις παραδόσεις των παλιών Ευρωπαίων.
Το starting point μου είναι μια αναβίωση του Δυτικού Πολιτισμού και όχι μια πιο ανθρωπιστική κοινωνία ή παρόμοιο ανθρωπιστικό/σοσιαλιστικό/μοντερνιστικό όραμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Ιουνίου 2020
Δεν έχει σχέση εν προκειμένω, εννοώ ινδοευρωπαίοι/καυκάσιοι όπως συνηθιζόταν τους προηγούμενους αιώνες, π.χ. ακόμα και οι άγγλοι έλεγαν τους σκανδιναβούς που τους έσφαζαν αβέρτα ευγενείς - γτ, μεταξύ άλλων, ήταν απόγονοι Ινδοευρωπαίων.