Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.122 μηνύματα.

07-10-20

19:47
Αχα...ενδιαφέρουσα η άποψη σου.Να αφήνουμε τα γραφεία εγκληματιών σωστά;Κλείνουμε και γραφεία. Πόσο μου αρέσει η Δημοκρατία στην Ελλάδα μας. Όσο δημοκρατία έχει η Κίνα άλλο τόσο έχουμε και εμείς.
ΟΚ να αφήνουμε και τα μαγαζιά εμπόρων ναρκωτικών και παιδεραστων,ΜΠΡΑΒΟ...ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!
Στη θέση σου θα κρυβόμουν απο ντροπή!
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-10-20

19:50
Σφραγίστηκαν τα γραφεία του Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων
Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, ο Δήμος Αθηναίων σφράγισε τα γραφεία της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", της Δημοτικής Παράταξης με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη. Τα γραφεία βρίσκονται στον δεύτερο όροφο κτιρίου επί της συμβολής των οδών Βεραντζέρου και Κοτοπούλη και είχαν διατεθεί από τις προηγούμενες τετραετίες στη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νομικό τμήμα του Δήμου Αθηναίων εστάλη εξώδικο προς όλα τα μέλη της "Ελληνικής Αυγής" να αδειάσουν το γραφείο, ενώ ανακλήθηκαν οι υπάλληλοι που είχαν διατεθεί στην παράταξη. Παράλληλα, από τον Δήμο Αθηναίων εστάλη ερώτημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με θέμα τη διερεύνηση του ενδεχόμενου περαιτέρω νομικών ενεργειών.
![]()
lol. Οι παρατάξεις στις δημοτικές εκλογές είναι ανεξάρτητες από τα κοινοβουλετικά κόμματα. Ακόμα και αν δεν επιτρέπεται στο Κασιδιάρη να αναλάβει την αρχηγία της παράταξης μπορεί να την δώσουν σε έναν άλλον δημοτικό σύμβουλο.
Δεν περίμενα κάτι περισσότερο από το Μπακογιάννη. Πολύ λίγος.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.122 μηνύματα.

07-10-20

19:51
Λελ και γαργαρες.lol. Οι παρατάξεις στις δημοτικές εκλογές είναι ανεξάρτητες από τα κοινοβουλετικά κόμματα. Ακόμα και αν δεν επιτρέπεται στο Κασιδιάρη να αναλάβει την αρχηγία της παράταξης μπορεί να την δώσουν σε έναν άλλον δημοτικό σύμβουλο.
Δεν περίμενα κάτι περισσότερο από το Μπακογιάννη. Πολύ λίγος.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.

07-10-20

19:52
Τι τι είπαν πήρε ο δολοφόνος το Βουλευτή για να του πει για άλλο μέλοςΚαι αυτό εσυ θεωρείς ότι από μόνο του μπορεί να σταθεί σαν ικανό αποδεικτικο; γιατί τον πηρε... Γιατί ήθελε να τον ενημερώσει ότι ένα μέλος πηγε και έκανε μια τέτοια μαλακια. Αυτό θα απαντουσε ο συνήγορος υπεράσπισης. Αυτο πως αποδεικνυει ότι ο Μιχαλολιάκος διευθυνει εγκληματική οργάνωση; τι ακριβώς ειπε ο βουλευτής στο τηλεφώνημα αυτό που να δείχνει ότι ο ΜΙχαλολιακος έδωσε εντολή για έναν φόνο; αυτό εννοώ όταν λέω ότι η διαδικασία είναι τεράστια εσυ νομίζεις είναι απλο επειδη πχ μισείς την Χρυσή αυγη καλά κανεις αλλά τα δικαστηρια δεν δικάζουν ετσι. Άλλη ερώτηση ;
Αγόρι μου είπαν ότι η δουλειά εγινε.
Αυτό δε το θυμάσαι; Αυτό ο Ρουπακιας στο Λαγό
Ψάξε την υπόθεση και πες μου
Μετά ο λαγός πήρε τον αρχηγό για να του πει ότι πήγαν στον Πειραιά να δειρουν άτομα και τα λοιπά.
Ο ίδιος ο Ρουπακιας το πε στο δικαστήριο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-10-20

19:56
Περιμέναμε πολύ καιρό να ακούσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

07-10-20

20:01
Τι τι είπαν πήρε ο δολοφόνος το Βουλευτή για να του πει για άλλο μέλος
Αγόρι μου είπαν ότι η δουλειά εγινε.
Αυτό δε το θυμάσαι; Αυτό ο Ρουπακιας στο Λαγό
Ψάξε την υπόθεση και πες μου
Μετά ο λαγός πήρε τον αρχηγό για να του πει ότι πήγαν στον Πειραιά να δειρουν άτομα και τα λοιπά.
Ο ίδιος ο Ρουπακιας το πε στο δικαστήριο
Δεν έχω ακουσει το απόσπασμα αν το χεις βάλτο.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.

07-10-20

20:04
να το βρεις, εγώ το θυμάμαι από το 2013Δεν έχω ακουσει το απόσπασμα αν το χεις βάλτο.
άλλωστε και οι ανώνυμοι μάρτυρες την 1η μέρα είπαν τα ίδια, ότι ήξεραν που πήγαιναν και που
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-10-20

20:04
Που διαφωνείς σε αυτό που είπα.Λελ και γαργαρες.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

07-10-20

20:05
Τα γραφεία δε τα έκλεισε ο Δήμαρχος αλλά η Ελληνική ΑστυνομίαΠου διαφωνείς σε αυτό που είπα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:07
Που διαφωνείς σε αυτό που είπα.

akikos
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:09
Υπάρχει σχετική νομοθεσία; Αυτό που ξέρω είναι ότι οι δημοτικές παρατάξεις είναι ανεξάρτητες από τα κόμματα και απλώς παίρνουν υποστήριξη από αυτά.Τα γραφεία δε τα έκλεισε ο Δήμαρχος αλλά η Ελληνική Αστυνομία
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

07-10-20

20:10
Ο επικεφαλής δεν βγήκε εγκληματίας; Αυτός δεν είναι; λογικό δεν ήταν να κλείσουν τα γραφεία του που ήταν επικεφαλής;Υπάρχει σχετική νομοθεσία; Αυτό που ξέρω είναι ότι οι δημοτικές παρατάξεις είναι ανεξάρτητες από τα κόμματα και απλώς παίρνουν υποστήριξη από αυτά.
Ισχύει ότι και με τους άλλους εγκληματίες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτά στους χρυσαυγήτες φίλε, σε αυτούς που τα έκανανβανδαλισμοί, τα μαχαιρώματα και όλα αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά
Ναι για αυτό και μου απαντάς με επιχειρήματα της πλάκαςΔεν πονάω καθόλου. Αν και Εθνικιστής ως το τέλος ( ακόμα και αν με στείλετε σε κάνα γκουλάγκ όπως ξέρετε να κάνετε και όπως κάνετε πολύ καλά στο τελευταίο μεγάλο κομμουνιστικό κράτος που υπάρχει έως και σήμερα, την Κίνα ) δεν ψήφισα ΧΑ και ούτε θα το έκανα. Μην νομίζεις ότι οι διώξεις κατά των εθνικιστών θα με σταματήσουν ή θα με πονέσουν. Αυτά θα μου τα έλεγες αν ήμουν στέλεχος της Χρυσής Αυγής
Ο Τραμπ δε σκότωσε έναν στην Ασία επί καιρού ειρήνης; Μας κάνεις πλάκα;3. Προφανώς και έχει. Είναι αστείο το πως μιλάτε για δήθεν Αμερικανικό ιμπεριαλισμό και κατακρίνετε την εισβολή των Αμερικάνων πολιτικά και στρατιωτικά σε ξένες χώρες και συνάμα κράζετε τον Trump ο οποίος είναι ο μοναδικός ως τώρα που απέσυρε όλα τα στρατεύματα του από το εξωτερικό και επιδόθηκε στο America First. Άρα κοινώς το πρόβλημα σας δεν είναι ούτε ο Trump, ούτε ο Αμερικανικός ιμπεριαλισμός, αλλά το ότι οι ΗΠΑ κυρίως και μετά η υπόλοιπη Δύση πέταξαν στα σκουπίδια το γελοίο σύστημα του εξολοθρευτή Μαρξισμού το 1991 ( Η μεγάλη αντικομμουνιστική νίκη των λαών ). Αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε τον Biden, μπας και κάνει τα μαγικά του και διαλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες μια και καλή.
akikos
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:13
οκ βγαίνει ο επικεφαλής και αντικαθίσταται από κάποιον άλλον που είναι στο δημοτικό συμβούλιο. Μια παράταξη δεν αποτελείται μόνο από έναν. Αυτό λέει η λογική.Ο επικεφαλής δεν βγήκε εγκληματίας; Αυτός δεν είναι; λογικό δεν ήταν να κλείσουν τα γραφεία του που ήταν επικεφαλής;
Ισχύει ότι και με τους άλλους εγκληματίες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:13
Ένα ωραίο zeybek αφιερωμένο στους ΧΑγίτες

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

07-10-20

20:17
Σημασία έχει ο επικεφαλήςοκ βγαίνει ο επικεφαλής και αντικαθίσταται από κάποιον άλλον που είναι στο δημοτικό συμβούλιο. Μια παράταξη δεν αποτελείται μόνο από έναν. Αυτό λέει η λογική.
Μέχρι να βγει ο άλλος βλέπουμε
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:20
Σόρυ για τι συζητάμε τώρα ακριβώς;Για τον Μανωλιό που έβαλε τα ρούχα του αλλιως; 
Ρε γιορτάζουμε λέμε αποψε!

Ρε γιορτάζουμε λέμε αποψε!

akikos
Επιφανές μέλος

07-10-20

20:30
Για να δούμε τι θα γίνει με τον Λαγό που είναι ευρωβουλευτής.
www.tanea.gr

Γιάννης Λαγός : Ο νεοναζί ευρωβουλευτής κρίθηκε ένοχος και ψάχνει κρυψώνα στις Βρυξέλλες - ΤΑ ΝΕΑ
Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα επιβολής και εκτέλεσης της ποινής που θα αποφασίσει το δικαστήριο, με την ασυλία, που ο Λαγός απολαμβάνει, ως ευρωβουλευτής.

Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-10-20

20:32
Γι' αυτό να φανταστώ ο Σαμαράς έκανε αυτά που έκανε.Τελείως άστοχο αυτο που γράφεις, ένας βουλευτής της ΝΔ έχει δηλώσει ότι βόλευαν την ΝΔ τα πογκρόμ των ταγμάτων της ΧΑ. Υπήρχε ξεκάθαρο αβαντάρισμα της ΧΑ από την ΝΔ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

07-10-20

20:33
Αχα...ενδιαφέρουσα η άποψη σου.Να αφήνουμε τα γραφεία εγκληματιών σωστά;
ΟΚ να αφήνουμε και τα μαγαζιά εμπόρων ναρκωτικών και παιδεραστων,ΜΠΡΑΒΟ...ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!
Στη θέση σου θα κρυβόμουν απο ντροπή!
Του ΚΚΕ είναι ακόμα ανοικτά από όσο ξέρω. Άρα τα γραφεία εγκληματιών εξακολουθούν να είναι ανοικτά. Εθελοτυφλουμε μήπως στο άλλο άκρο;
Εσείς να κρύβεστε από ντροπή. Κομμουνισμό βλέπουμε στην Κίνα τώρα και βλέπαμε και στην Ρωσία πως λειτουργεί και λειτούργησε αντίστοιχα. Ποτέ ξανά φασισμός, είτε αριστερός είτε δεξιός.
Μπα, μαζί με τους χρυσαυγιτες τις ίδιες πρακτικές ακολουθούν οι ακροαριστεροί. Το έχουμε δει το έργο.Αυτά στους χρυσαυγήτες φίλε, σε αυτούς που τα έκαναν
Ναι για αυτό και μου απαντάς με επιχειρήματα της πλάκας
Ο Τραμπ δε σκότωσε έναν στην Ασία επί καιρού ειρήνης; Μας κάνεις πλάκα;
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν παραθέτεις καν επιχειρήματα. Αλλά κλαίς για τα δικά μου από την άλλη, μάλιστα.
Θα φανταστείς και άλλα γεγονότα;
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

07-10-20

20:34
Εσύ φαντάζεσαι γεγονότα.Του ΚΚΕ είναι ακόμα ανοικτά από όσο ξέρω. Άρα τα γραφεία εγκληματιών εξακολουθούν να είναι ανοικτά. Εθελοτυφλουμε μήπως στο άλλο άκρο;
Εσείς να κρύβεστε από ντροπή. Κομμουνισμό βλέπουμε στην Κίνα τώρα και βλέπαμε και στην Ρωσία πως λειτουργεί και λειτούργησε αντίστοιχα. Ποτέ ξανά φασισμός, είτε αριστερός είτε δεξιός.
Μπα, μαζί με τους χρυσαυγιτες τις ίδιες πρακτικές ακολουθούν οι ακροαριστεροί. Το έχουμε δει το έργο.
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν παραθέτεις καν επιχειρήματα. Αλλά κλαίς για τα δικά μου από την άλλη, μάλιστα.
Θα φανταστείς και άλλα γεγονότα;
Τις προάλλες μου το επαιξες γιατρος για κοβιντ h1n1 πχ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 209 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- J.Cameron
- Andante
- Μαυρίκιος
- Hased Babis
- giannhs2001
- johnsala
- Kate1914
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Joji
- Fernando_A
- Scandal
- taketrance
- back2967
- touvlo
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- suaimhneas
- rafaela11
- Libertus
- bibliofagos
- Totreno
- AK-92
- epote
- GeorgePap2003
- jj!
- Αλκίμαχος
- phleidhs
- Indiana Jones
- marww
- gmoutzour
- Γατέχων
- Re_Alexis
- fmarulezkd
- A350
- American Economist
- lindev
- User2350
- ]ifrit[
- eukleidhs1821
- Αρίκος
- Nina-nana
- Αντικειμενικός
- ΘανάσοςG4
- labs
- Giii
- Psychologist
- Giann779
- Jack of Spades
- SlimShady
- Thundergirl
- ggl
- azula
- Metalhead_4_life
- Mt73
- Unseen skygge
- Unboxholics
- T C
- tsiobieman
- constansn
- Cookie_Monster
- Mhtrogoal
- Νηματολάγνος
- Snoopy Doo
- uni77
- Alexandros36k
- harry akritas
- xux99
- Danaoula2020
- Johnny15
- fockos
- Vold
- fretoe
- kogba
- grtt
- louminis
- Γατόπαρδος.
- Μάρκος Βασίλης
- hirasawayui
- CiNeFiL
- Forgetit
- L_D
- Griff
- kastoras
- leo41
- Ryuzaki
- den antexw allh apotyxia
- Dreamer_SW
- Athens2002
- Arianara S3
- kiyoshi
- Dimitri1234
- Kostis-Palamas
- Εχέμυθη
- Βλα
- Hulk's
- Maraki4you
- Viedo
- Angelo27
- lnesb
- iminspain
- old man consequences
- Κλημεντίνη
- Xristinaqui
- Στεφανος56
- Pipitsa
- Katerinaki13
- Elena345
- Elama On Peli
- MarcoReus
- edweimaste
- challenger
- chris2799
- JohnGreek
- Ace of Spades
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.