dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. Χθες στις 21:44 Ο dum dum boy: #4.501 Χθες στις 21:44 δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. Χθες στις 21:44 Ο Πάνθηρας!: #4.502 Χθες στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε μπορώ τυπε. Φοβάμαι τον τοκετό. Τοιχω τοίχω. Click για ανάπτυξη... Καλά δε συνεχίζω τη πλακα γιατί είναι και προσωπικα αυτά! Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.541 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Aura έγραψε: #4.503 Χθες στις 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξυ του: "ήταν έξυπνος ο Χιτλερ, αλλά ως Έλληνας Εθνικιστής είμαι εναντίον τους γιατί εισέβαλλαν στη χώρα μου και σκότωσαν ένα σωρό" και του "θαυμάζω τον Χιτλερ και δηλώνω Εθνικοσοσιαλιστής", αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα και των άλλων ιδεολογικά κολλημένων που μιλάνε οπως εσυ με το ύφος 100 καρδιναλίων. Click για ανάπτυξη... Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Valder έγραψε: #4.504 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.864 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Ο parafernalia: #4.505 58 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. Χθες στις 21:44 Ο Πάνθηρας!: #4.502 Χθες στις 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε μπορώ τυπε. Φοβάμαι τον τοκετό. Τοιχω τοίχω. Click για ανάπτυξη... Καλά δε συνεχίζω τη πλακα γιατί είναι και προσωπικα αυτά! Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.541 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Aura έγραψε: #4.503 Χθες στις 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξυ του: "ήταν έξυπνος ο Χιτλερ, αλλά ως Έλληνας Εθνικιστής είμαι εναντίον τους γιατί εισέβαλλαν στη χώρα μου και σκότωσαν ένα σωρό" και του "θαυμάζω τον Χιτλερ και δηλώνω Εθνικοσοσιαλιστής", αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα και των άλλων ιδεολογικά κολλημένων που μιλάνε οπως εσυ με το ύφος 100 καρδιναλίων. Click για ανάπτυξη... Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Valder έγραψε: #4.504 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.864 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Ο parafernalia: #4.505 58 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε μπορώ τυπε. Φοβάμαι τον τοκετό. Τοιχω τοίχω. Click για ανάπτυξη... Καλά δε συνεχίζω τη πλακα γιατί είναι και προσωπικα αυτά!
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.541 μηνύματα. Χθες στις 21:45 Η Aura έγραψε: #4.503 Χθες στις 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξυ του: "ήταν έξυπνος ο Χιτλερ, αλλά ως Έλληνας Εθνικιστής είμαι εναντίον τους γιατί εισέβαλλαν στη χώρα μου και σκότωσαν ένα σωρό" και του "θαυμάζω τον Χιτλερ και δηλώνω Εθνικοσοσιαλιστής", αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα και των άλλων ιδεολογικά κολλημένων που μιλάνε οπως εσυ με το ύφος 100 καρδιναλίων. Click για ανάπτυξη... Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Valder έγραψε: #4.504 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.864 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Ο parafernalia: #4.505 58 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξυ του: "ήταν έξυπνος ο Χιτλερ, αλλά ως Έλληνας Εθνικιστής είμαι εναντίον τους γιατί εισέβαλλαν στη χώρα μου και σκότωσαν ένα σωρό" και του "θαυμάζω τον Χιτλερ και δηλώνω Εθνικοσοσιαλιστής", αυτό ειναι δικό σου πρόβλημα και των άλλων ιδεολογικά κολλημένων που μιλάνε οπως εσυ με το ύφος 100 καρδιναλίων. Click για ανάπτυξη... Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά..
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Ο Valder έγραψε: #4.504 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.864 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Ο parafernalia: #4.505 58 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Τα εγκλήματα πολέμου υποτίθεται πως καταδικάζεις όχι αν μπήκε στην Ελλάδα. Αλλιώς δεν κάνει τόσο τη διαφορά, θες ένα Χίτλερ αλά ελληνικά.. Click για ανάπτυξη... Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.864 μηνύματα. 58 λεπτά πριν Ο parafernalia: #4.505 58 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο ήθελα να καταδικάσω, αυτό καταδίκασα. Αμα δε σου αρέσει, στείλε μου script να τα πω οπως τα θέλεις να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα. Νταβά στο στόμα μου θα δεχτώ, μόνο οταν αρχίσω να δίνω το κορμί μου στη Συγγρού καλή μου. Όχι πιο πριν και σιγουρα όχι στις απόψεις μου. Click για ανάπτυξη... Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. 51 λεπτά πριν Ο ilias90 έγραψε: #4.506 51 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Μήπως θέλετε και πιστοποιητικό φρονημάτων; Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.507 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να κλαις με τους νεοναζί και ειδικά αυτούς του πληκτρολογίου. έχουν υιοθετήσει το προπαγανδιστικο-ιδεολογικό περιτύλιγμα του ναζισμού, ως κάτι ριζοσπαστικό και αντισυστημικό. ο πυρήνας ήταν άλλα πράγματα, που είχαν να κάνουν με μπίζνες και φυσικά καπιταλισμό στην πιο κυνική του μορφή, αλλά το έχουν ξεχάσει. Click για ανάπτυξη... Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.945 μηνύματα. 30 λεπτά πριν Ο Valder έγραψε: #4.508 30 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Εγώ για ρομαντικό εθνικιστή σε ήξερα πάντως, καμία σχέση με ΧΕ, άλλωστε ξέρεις πως ακόμα και ο γερο-Πλεύρης τους είχε απαξιώσει. Αν τις έχεις γυρίσει πάντως τις απόψεις σου καλό είναι να το ξεκαθαρίσεις, είναι κρίμα να διαβάζουμε κατινιές για σένα μετά από τόσα κείμενα που έχεις προσφέρει σε αυτό το φόρουμ, όλα αυτά τα χρόνια. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.091 μηνύματα. 25 λεπτά πριν Ο Πάνθηρας!: #4.509 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν ξέρω αν με βοηθάς με αυτό το ποστ σου, ορθώς λέγοντας κατινιες κάποια ποστς άλλων, η αν απλά με αισθάνεσαι πεσμένο και ήρθες να με κλωτσήσεις. Εξυπνος είσαι, ξέρεις τι είμαι. Θέλεις πραγματικά να σου πω; Γιατί αν σου πω, θα με πείσεις πως δεν είχες 100% αντιληψη και ήθελες επεξήγηση. Εγω πιστευω ομως στην αντιληψή σου. Κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 11 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.510 11 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ωραία ντρίπλα αυτή... την κλέβω Click για ανάπτυξη... θα σου χρησιμεύσει οταν θα τρέμεις να δώσεις σαφή απάντηση σε κάποιον και θα προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις με ελάχιστο skill
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.788 μηνύματα. 10 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #4.511 10 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εγώ άντε να αποδεχτώ πως η ΧΑ είχε κάποιες επικοινωνίες με άτομα του κεφαλαίου όπως οι εφοπλιστές. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Να ρωτήσω όμως πως τυγχάνει ρε συ Νταμ να ήταν το μόνο κόμμα στην ιστορία που στερήθηκε α) κρατική χρηματοδότηση β) τηλεοπτική εκπροσώπηση γ) δικαίωμα σε εκλογικά περίπτερα δ) κρατική ακύρωση εκδηλώσεων όπως συσσίτια για Έλληνες και τέλος ε) το μόνο κόμμα που είδαμε βουλευτές δεμένους στα δικαστήρια και εν τέλει καταδικάστηκε για κάτι; Μήπως ακόμα και αν δεν φοβούνταν τη ΧΑ ως ΧΑ (μιας που έτσι κι αλλιώς εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει και ποτέ χωρίς να κάνει πραξικόπημα) φοβόντουσαν την απήχηση που είχε στη νεολαία και που οι πιτσιρικάδες έκαναν στροφή από την ελεγχόμενη ακροαριστερά στον εθνικισμό; Γιατί η ΧΑ όπως και να χει από τη νεολαία αναδείχθηκε. Εκεί κέρδισε. Και πως γίνεται οι ελεγχόμενοι του συστήματος ακροδεξιοί να είναι πάντα αυτοί με τα μεγαλύτερα δικαστήρια και τις πιο ακραίες ποινές σε Ελλάδα και Ευρώπη; Γιατί δεν είναι μια ΧΑ... Η κρατική δίωξη του εθνικισμού στη χώρα μας έχει μεγάλη ιστορία. Από τις μαζικές συλλήψεις του Δικτύου Αυτόνομων Εθνικιστών το 2010 έως τις μαζικές συλλήψεις των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές) το 2018 και τέλος τις επίσης μαζικές συλλήψεις των ΕΝΕΘ (Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης) πριν από ένα χρόνο περίπου. Τυχαίο πάντα που όλες αυτές οι οργανώσεις αποτελούνταν από νεολαία και είχαν καταφέρει να αναδειχθούν και να χτίσουν ένα όνομα σε επίπεδο αντικουλτούρας. Τυχαία όλα πάντα, έτσι; Την ίδια στιγμή που οι "αναρχοσυνδικαλιστές" σου που πολεμάνε ενεργά το σύστημα αθωώνονται στα πάντα ή παίρνουν ποινές χάδια τύπου πρόστιμα. Click για ανάπτυξη... γιατί: - οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. - οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. - και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.501 μηνύματα. 8 λεπτά πριν Η amarelia έγραψε: #4.512 8 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Scandal fockos Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Scandal charmander GeorgePap2003 fockos Kate1914 Debugging_Daemon Entropy24 American Economist giorgos5002 Angelikaaa Wonderkid Libertus Memetchi Jack of Spades touvlo J.Cameron Andante Μαυρίκιος johnsala Paragontas7000 Fernando_A taketrance back2967 Μήτσος10 suaimhneas rafaela11 bibliofagos Totreno AK-92 epote jj! Αλκίμαχος Indiana Jones marww gmoutzour Γατέχων Re_Alexis fmarulezkd A350 lindev User2350 ]ifrit[ eukleidhs1821 Αρίκος Nina-nana Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 labs Giii Psychologist Giann779 SlimShady Thundergirl ggl azula Metalhead_4_life Mt73 Unseen skygge Unboxholics T C tsiobieman constansn Cookie_Monster Mhtrogoal Νηματολάγνος Snoopy Doo uni77 Alexandros36k harry akritas xux99 Danaoula2020 Johnny15 Vold fretoe kogba grtt louminis Γατόπαρδος. Μάρκος Βασίλης hirasawayui CiNeFiL Forgetit L_D Griff kastoras leo41 Ryuzaki den antexw allh apotyxia Dreamer_SW Lathy Arianara S3 kiyoshi Dimitri1234 Kostis-Palamas Εχέμυθη Βλα Hulk's Maraki4you Viedo Angelo27 lnesb iminspain old man consequences Κλημεντίνη Xristinaqui Στεφανος56 Pipitsa Katerinaki13 Elena345 Elama On Peli MarcoReus edweimaste challenger chris2799 JohnGreek Ace of Spades Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα, ούτε το υγιές αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας, ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών, ούτε σας αγιοποιεί γενικότερα. αυτά είναι παραμύθια στα όρια μανιακού επεισοδίου πιτσιρικά που την είδε ήρωαc. Click για ανάπτυξη...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.403 μηνύματα. 2 λεπτά πριν Ο giannhs2001: #4.513 2 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 First Προηγούμενη 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 226 από 226 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί δεν είναι χρήσιμοι πλέον για το σύστημα. υπάρχουν άλλοι μηχανισμοί πρόληψης και καταστολής. Click για ανάπτυξη... Άρα είναι χρήσιμοι οι αντιφασίστες. Χαίρομαι που συνεννοούμαστε. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: οι νεοναζί στα μάτια ενός γραβατωμένου συστημικού, είναι κοινοί χουλιγκάνοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό πάει για κάθε άτομο που δεν πιστεύει στην Αγία συστημική δημοκρατία και επιλέγει να αντισταθεί χωρίς να περιμένει ανά τετραετία να ρίξει ένα χαρτάκι σε μία κάλπη ελπίζοντας για αλλαγή. Για τον άστο και ο ακροριστερός το ίδιο χουλιγκάνος είναι. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: και τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια μεγάλη μερίδα κόσμου που είναι αντιναζί και αντιφασίστες και όταν πήρε χαμπάρι την εγκληματική και μισάνθρωπη δράση τους, αντέδρασε, κατέβηκε στους δρόμους, πήγαν σαν μάρτυρες στα δικαστήρια. Click για ανάπτυξη... Η μεγαλύτερη μερίδα του αντιφασιστικού κόσμου είναι αυτοί που λένε "ούτε μαύρος ούτε κόκκινος φασισμός" πάντως. Μήπως να αναθεωρήσεις λιγάκι το πόση πέραση έχεις στην κοινωνία; Γιατί και εσείς στο περιθώριο είστε. . Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το ότι δεν σας θέλει ούτε το σύστημα Click για ανάπτυξη... Αυτό με αρκεί και με πείθει πως είμαι στο σωστό δρόμο. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ούτε δημιουργεί κάποια ταύτιση συμφερόντων συστημικών και αντιφασιστών Click για ανάπτυξη... Μόνο ασυλία από δίκες, παραχώρηση χώρων για καταλήψεις και λοιπά πρεζοστέκια.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.079 μηνύματα. Μόλις Ο ilias90 έγραψε: #4.514 Μόλις Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά.
Στο πνεύμα των ημερών, ο χρήστης @Valder νιώθει Ιράν στην τοποθεσία esteki. Συντονισμένα ή μη, η Ιερά εξέταση των συστημικών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους απαιτώντας αναλυτική γραπτή δήλωση πολιτικών φρονημάτων. Η αεράμυνα κράτησε γερά την πρώτη μέρα, μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν κι αύριο οι επιθέσεις. Βαλ, κράτα γερά μέχρι τη λευτεριά.