Χρυσή Αυγή, η πορεία της ως πολιτικό κόμμα

Συμφωνείτε με τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 139)
  • Ναι

    Ψήφοι: 110 79.1%
  • Όχι

    Ψήφοι: 25 18.0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 4 2.9%

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
η αφετηρία και το τέρμα των προβλημάτων είναι οι μετανάστες.

οχι μαν, αυτοί είναι ο πρώτος, ο εύκολος στόχος.
όταν αυτοί θα εξαφανιστούν, θα περάσουμε στους Εβραίους.
όταν τα μαγαζιά τους ανήκουν στο κόμμα, θα περάσουμε στους Κομμουνιστάς.
όταν αυτοί πλεον θα είναι εξορία/νεκροί, θα περάσουμε στους εξωτερικούς εχθρούς:
Ματσεντονσκι, Αλβανούς, Τούρκους.
μετά τον πόλεμο, για την ήττα θα φταίνε οι μετανάστες, οι Εβραίοι και οι Κομμουνιστές,
οπότε ξεκινάμε πάλι από την αρχή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

antonisd95

Δραστήριο μέλος

Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα.
νομίζω πως συμφωνούμε....

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου».
Μπρεχτ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

exc

Διάσημο μέλος

Ο exc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,812 μηνύματα.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για επίθεση τραμπούκων της Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΚΝΕ στον Λαγκαδά και την απάντηση που πήραν από απεργούς εργάτες

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση τραμπούκων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΚΝΕ έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά όπου καλούσαν τους μαθητές να συμμετέχουν στη σημερινή απεργία και στις συγκεντρώσεις. Η ομάδα των φασιστοειδών, με επικεφαλής γνωστά στελέχη μπράβους της Χρυσής Αυγής Διχταπανίδη και Παναγιωτίδη, αρχικά με βρισιές και απειλές επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τα μέλη της ΚΝΕ. Όταν διαπίστωσαν ότι η τρομοκρατία δεν είχε αποτέλεσμα επιτέθηκαν με γροθιές και ρόπαλα.
Η συμμορία όμως της Χρυσής Αυγής πήρε την κατάλληλη απάντηση καθώς προς βοήθεια των μελών της ΚΝΕ έσπευσαν απεργοί εργάτες από το εργοστάσιο της ΑΓΝΟ. Οι απεργοί εργάτες κατάφεραν και πήραν από τους μπράβους της Χρυσής Αυγής τα ρόπαλα, δύο ξύλινα και ένα μηχανικό, παρότι αυτοί έβγαλαν μαχαίρια.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Είναι ένας ύπουλος αντικομμουνιστικός και τρομοκρατικός μηχανισμός που στηρίζεται από το σύστημα και χρησιμοποιείται ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα και στους νέους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους ενάντια στην ΕΕ και τους εκμεταλλευτές καπιταλιστές.
Η απάντηση που τους έδωσαν τα μέλη της ΚΝΕ και οι απεργοί εργάτες δείχνει το πώς ο λαός και η νεολαία μπορούν να απομονώσουν, να αποκαλύψουν και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική και εγκληματική δράση των ναζιστικών. Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Είναι υπεύθυνη για το αν θα τιμωρηθούν οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, τα ονόματα ακόμα και τα αποτυπώματά τους στα ρόπαλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Θελω να βαλω διπλα και την απάντηση της χρεισυς αβγοις, ετσι ως ...άσκηση ύφους
(που ελεγε η φιλολογος στο λυκειο):

Λενε λοιπόν τα
αξυριστα καραφλοκέφαλα καμάρια μας:


"Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις, η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις. Η απάντηση των στελεχών της ΚΝΕ ήταν άμεση και ‘’δημοκρατική’’, επιτέθηκαν στους συναγωνιστές μας, με τα κοντάρια που κρατούσαν, ενώ στο χώρο προσήλθαν και άλλοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, διοργανώνοντας συλλαλητήριο οπερέτα για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία από τον ‘’φασισμό’’ στον Λαγκαδά. Τα υπόλοιπα που αναφέρουν για μαχαίρια και πιστόλια σε σχετική ανακοίνωση τους ανήκουν στην ζωηρή φαντασία κάποιων θερμοκέφαλων που θέλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά πως ‘’μάτωσαν’’ μαχόμενοι για τον πατέρα Στάλιν. Παραθέτουμε την αφίσα αδιάψευστη απόδειξη του αγώνα που κάνουν τόσοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, όταν όλο τους το πρόβλημα στην παρούσα κατάρρευση της χώρας είναι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ."


Δεν βαζω πηγή γιατι το βρηκα στο 1ο αποτέλεσμα στο ψαχτήρι, αρα μπορεί να το βρεί ο καθένας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Love is in the air...:inlove::inlove::inlove:



:bigarmhug
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Στάη σού βγάζει "χρυσαυγίτικο"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Love is in the air...:inlove::inlove::inlove:
ο κασι ειναι τοσο γομαρι που δεν μπορει να γοητευσει τη σταη,,εστω και κομματοσκυλού
τοσο στοκοι που τους βρηκαν?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Καθηγητές στην Λακωνία απειλούν με αποβολή μαθήτρια λόγω...εθνικισμού!

Aπίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής:
"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:
Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (face book) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του. Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήτουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της. Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημενα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανός δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό το ν τρόπο τις δικές τους απόψεις.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού.
Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολής που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας . Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφάλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου ; Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε; Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας;
Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας".
Το θέμα στην τοπική κοινωνία έχει πάρει διαστάσεις και οι ντόπιοι δηλώνουν έτοιμοι να προστατέψουν την μαθήτρια και συμπατριώτισσα τους δηλώνοντας "εδώ είναι Μάνη"

Πηγή: https://www.palo.gr/cluster/blogs/ekklhsiastika-nea/667/?clid=6057806

----

Στο "λόγω εθνικισμού", αν βάζαμε "λόγω αριστερών φρονημάτων" και στη θέση του καθηγητή ήταν ένας εθνικόφρων, τώρα θα είχε ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, θα γινόντουσαν πορείες, θα μιλούσαμε για νέα Χούντα κ.λπ.
Όμως, δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο όταν παραβιάζονται τα δικαιώματα πατριωτών στην κατά τ' άλλα "συντηρητική", "θρησκόληπτη", "φασίζουσα" ελληνική κοινωνία (ναι, τα έχω ακούσει από διάφορους που πετάνε στο διάστημα).
Η αριστερή Χούντα υφίσταται και δεν το αναφέρω για να δικαιολογήσω τη δεξιά Χούντα. Ας είμαστε αντικειμενικοί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (face book) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του.

αντιρατσιστικη χουντα
θα φερει την κανονικη

οι αριστεροι γιατι δεν μιλανε για δικαιωματα του παιδιου και των αποψεων του?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Το θέμα Άγγελε, είναι ότι η "φασιστική" πρακτική δεν αποτελεί πια μοναδικό χαρακτηριστικό των εθνικοφρόνων, αλλά έχει διαποτίσει την νοοτροπία όλων των ιδεολογικών πλευρών. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πλέον όλοι χρησιμοποιούν τις ίδιες τακτικές και μεθόδους (με διαφορετικούς σκοπούς) για να επιβάλλουν τα πιστεύω τους και να εμποδίσουν ή να περιορίσουν αντιτιθέμενες ιδέες κι απόψεις.
Όλα γεννώνται από την ανομία και την μπαχαλίστικη οργάνωση του σάπιου κράτους μας, που ασχολείται με τα προνόμια μερικών (υπεργολάβων, ντόπιων και ξένων).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
Καθηγητές στην Λακωνία απειλούν με αποβολή μαθήτρια λόγω...εθνικισμού!

αν ισχυει ολο αυτο και ειναι οπως τα λεει η μητερα του παιδιου δεν ειναι σωστο. Βεβαια δεν την βλεπω να ανυσηχει η ιδια για τις ιδεες που φερει η κορη της (προφανως επηρεασμενη απο το οικογενειακο της περιβαλλον). Εξαλλου και την αλβανιδα καλα εκανε και την εδειρε αφου ηταν... αναγωγη :whistle: Οσο για το περιστατικο με την καθηγητρια που εδειρε μαθητες δεν ξερω τι εχει παιχτει αλλα θα μπορουσαν να το εχουν καταγγελει νωριτερα και οχι τωρα για λογους εντυπωσιασμου. τελος η ειδηση ειναι τελειως ασχετη με την Χ.Α.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οταν ποση νεολαια ηταν αναρχικοι και ιαγαν και σπαγανε καλα ηταν?

οι νεοι παντα ρεπουν προς τα ακρα..

το θεμα δεν ειναι να τους επιβαλουμε ωριμη σκεψη
αλλα να τους μαθουμε να σκεφτονται

αποφασιζομεν και διατασσομεν..
"οι ρατσιστικες ιδεες επισειουν ποινη 10 χρονια καθειρξη..

εκει θα φτασουμε

εκει φτανει η κοινωνια οταν εχει παρακμασει και δεν μπορει να λειτουργισει μονη της σωστα και πρεπει να επιβαλει τα παντα με τη βια και την ποινη..
καπνισμα,αποψεις ..
ολα

και δεν ειμαστε μονο εμεις ετσι,,υποτιθεμενες προοδευτικες κοινωνιες της γαλλιας πχ λενε απαγορευεται να φορας μαντιλα απαγορευεται το αλλο,απαγορευεται να δειχνεις την πιστη σου

δημοκρατικες χουντες..:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Όταν η δημοκρατία αποτυγχάνει την αντικαθιστά ο κάθε μορφής φασισμός δεξιός ή αριστερός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Kάθηστε ρε σεις.
Ξυπνησε το κοριτσι μια μερα Εθνεικηστρυα?

Οι γονεις την εκαναν.
Και αμετανόητοι
συνεχίζουν τη μαλακισμένη τους δράση
(σορρυ για τη λεξη "δραση")
προσπαθώντας να τραβηξουν τη δημοσιότητα.

τεσπαλολ

καλες παπαχρηστου να 'χουμε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Kάθηστε ρε σεις.
Ξυπνησε το κοριτσι μια μερα Εθνεικηστρυα?

Οι γονεις την εκαναν.
Και αμετανόητοι
κοιτας μονο με το αριστερο ματι
ανοιξε και το αλλο..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Το πρόβλημα του Ρεμπεσκέ και του κάθε ρεμπεσκέ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zithos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:
Kάθηστε ρε σεις.
Ξυπνησε το κοριτσι μια μερα Εθνεικηστρυα?

Οι γονεις την εκαναν.
Και αμετανόητοι

Δέν μας πέφτει κανένας λόγος για το τί λένε οι γονείς με το παιδί τους, όπως και στους καθηγητές για το τί κάνει το παιδί στην ιδιωτική του ζωή το μόνο που πρέπει να τους απασχολεί είναι οι σχέσεις του παιδιού με το σχολείο και τα μαθήματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σφεντονας

Νεοφερμένος

Ο Σφεντονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Τρίκερι (Μαγνησία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Παρομιο περιστατικο συνεβη και σε γυμνασιο της Νεαπολης, οπου ο υποδιευθυντης ειπε πως θα φωναξει την Χρυση Αυγη για να διωξει ολους τους αλλοδαπους μαθητες και οταν οι μαθητες απαντησαν, δεχτηκαν επιθεση λεκτικη και σωματικη απο την διευθυντρια του σχολειου.

Τετοια περιστατικα διαδραματιζονται συχνα σε σχολεια ολης της Ελλαδας που τυχαινει απλως τα περισοτερα να μην βγαινουν στην δημοσιοτητα.

Αποψη μου ειναι πως οι καθηγητες δεν πρεπει να κανουν προπαγανδα στα σχολεια και αν διαφωνουν με τις ιδεες καποιων μαθητων μπορουν ανετα να τους αλλαξουν αποψη με επιχειρηματα και φυσικα οχι με απειλες. Ειναι και τι καθηγητης θα σου τυχει βεβαια.

Τωρα αυτες οι πιπες που λεει ο νεογεννητος για "αριστερη χουντα" (λολ) ειναι αναξιες σχολιασμου. Η μονη χουντα που υπαρχει σημερα ειναι αυτη των καπιταλιστων και αυτην ειναι ο εχθρος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Αποψη μου ειναι πως οι καθηγητες δεν πρεπει να κανουν προπαγανδα στα σχολεια και αν διαφωνουν με τις ιδεες καποιων μαθητων μπορουν ανετα να τους αλλαξουν αποψη με επιχειρηματα και φυσικα οχι με απειλες. Ειναι και τι καθηγητης θα σου τυχει βεβαια.
σε αυτο συμφωνω..
αν αρχισουν τα σχολεια να καταδικαζουν αριστερους δεξιους κλπ..
να μεινουν μακρια..
και απλα να διδασκουν ανθρωπισμο και κοινη λογικη στα παιδια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεογέννητος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νεογέννητος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 848 μηνύματα.
Τωρα αυτες οι πιπες που λεει ο νεογεννητος για "αριστερη χουντα" (λολ) ειναι αναξιες σχολιασμου. Η μονη χουντα που υπαρχει σημερα ειναι αυτη των καπιταλιστων και αυτην ειναι ο εχθρος.

Είναι ανάξιες σχολιασμού, αλλά αμέσως μετά σχολίασες για την χούντα των καπιταλιστών, όπως επίσης παρέμεινες στην "αριστερή χούντα" και όχι στη "δεξιά χούντα", διότι αναφέρθηκα κσι σ' αυτήν. Αλλά αυτή προφανώς υπάρχει στο δικό σου μυαλό, οπότε είπα πίπες μόνο στο πρώτο σκέλος... χεχ... αν η εμπάθεια ήταν χρυσός, θα τάιζες όλο τον κόσμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top