Το μοναδικό καλό που μπορεί να βγει είναι ίσως να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. ο.Ο
As I've said, είναι μεγάλο σφάλμα να μην κάνεις και εκ μέρους σου μία κίνηση. Κατηγορείς τους άντρες που τα θέλουν όλα έτοιμα, αλλά κάνεις κι εσύ αυτό: τα περιμένεις όλα από εκείνους. Seriously, δεν θα το εκτιμήσει κανένας αυτό.
Τέλος πάντων, ό,τι θες κάνε, δεν με αφορά κιόλας το συγκεκριμένο θέμα, αφού ούτως ή άλλως ποτέ δεν θα έβγαινα μαζί σου ή με όμοιά σου, ακόμα και σε αφανισμό του γυναικείου φύλου.
Για να απαντησω κ σε αυτο, μη σε προσβαλω.
Ωραια και γιατι εγω εχω δει τοοοσα αγορακια να πλησιαζουν μια πολυ ωραια κοπελα, να τρωνε αρχικα ενα Χ και υστερα να ξαναπλησιαζουν? Δε σου ειπα να προσπαθεις μια ζωη, δεν μιλαω για υπερβολες. Anyway, δε θες ΕΣΥ δε το κανεις, αλλος μπορει να θελει να ξαναδοκιμασει.

Enough is enough, αφου εγω δεν εχω μεινει μονη και ερημη ειμαι ενα ζωντανο θαυμα , right?
Παντως,ναι, το εχω παραδεχτει κ εγω σε καποιο ποστ μου οτι ειναι σφαλμα μου οντως αυτο(ειναι ενα περιεργο στοιχειο-ελαττωμα του χαρακτηρα μου γενικα) αλλα δε το εχεις δει και θες να μου το ξαναπεις ετσι για να εχουμε να λεμε
Αστειευομαι αλλα γελασα με το μηνυμα σου, στο λογο μου! Γελασα οχι ειρωνικα αλλα γελασα ρε παιδι μου, μ αρεσε!
Με τέτοια συμπεριφορά ένας λογικός άντρας θα σκεφτόταν τα εξής, σε αυτά που λες:
...
Γιατι δε δεχεσαι οτι εχουν ασχοληθει σοβαρα ατομα μαζι μου? Τι να κανω για να σε πεισω? Και γιατι δε δεχεσαι οτι ειμαι σοβαρη και δεν ειμαι τρελη? Μα μου το εχουν πει και τοσοι αλλοι και οσοι με γνωριζουν με θεωρουν και πολυ ωριμη, αρα ετσι μας βγαζεις ολους νοκ-αουτ. Δηλαδη απ αυτο κρινεις αν ειμαι σοβαρη 'η οχι? Ειμαι ιδιορρυθμη, περιεργη, διαφορετικη, προβληματικη, εξωγηινη, ελλατωματικη!

Γελαω παντως, congrats!
Οπότε ξανασκέψου λίγο την στρατηγική σου. Αλλιώς μετά εσύ θα γκρινιάζεις και θα λες "γιατί έχω τον μαλακομαγνήτη;".
Το σκεφτομαι χρονια τωρα αλλα δε μπορω να κανω κατι καθως δε το ελεγχω, ειναι τελειως αυθορμητο(μεχρι τωρα τουλαχιστον

)...omg! ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ!

Δεν εχω μαλακομαγνητη ρε γ*μωωωω και ουτε εχω γκρινιαξει ποτε! "I swear to God"
Α, ναι , σορρυ μιλουσες γενικα

(Χαρηκα Γιωργο

, nice to meet you ακομα κ αν δεν ειναι αμοιβαιο, εχω συνθισει ενα χρονο εδω "μεσα"

)