Προσωπικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω παρέες...Έχω τρεις καλές φιλές από το σχολείο οι οποίες σπουδάζουν στην πόλη από την οποία καταγόμαστε.Με αυτές έχουμε σχεδόν καθημερινή επαφή.
Στο μέρος που σπουδάζω εγώ, δεν έχω "δέσει" με κάποια παρέα.Γνωρίζω ορισμένα άτομα της ηλικίας μου, αλλά δεν έχω στενή σχέση με κανένα από αυτά εκτός από μία κοπέλα.
Το θέμα μου, όπως και πολλών εδώ πέρα απ'ότι βλέπω, είναι ότι δεν ανοίγομαι εύκολα σε άλλους ανθρώπους.Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα, άλλοτε μεγάλο κι άλλοτε μικρότερο, ώστε να μπορέσω να νιώθω άνετα με κάποιον.Αυτό δυστυχώς πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται και χωρίς πολλά πολλά σου κρεμάνε την ταμπέλα του ντροπαλού, του αντικοινωνικού, του ξινού και δεν ασχολούνται καν μαζί σου.
Η κοπέλα που κάνουμε παρέα, είναι αρκετά πιο "ανοιχτή" από μένα(σε σημείο που μου φαίνεται υπερβολικο ορισμένες φορές) με αποτέλεσμα να έχει γνωρίσει περισσότερα άτομα.Έχω γνωρίσει κι εγώ κάποια άτομα μέσω αυτής, αλλά φυσικά δεν τους "κερδίζω" επειδή δεν είμαι κοινωνική.
Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι υπερβολικό από την 2η-3η φορά που μιλάς με κάποιον να τον αγκαλιάζεις καθε φορά που τον βλέπεις και να τον λες "αγάπη μου", "κοριτσάρα μου" και τέτοια;Μου φαίνεται πολύ δήθεν αυτό...Όπως επίσης και να γελάς με ότι πει ο άλλος ακόμα κι αν αυτό είναι βλακεία.Έλα όμως που αυτό μετράει σαν προτέρημα για ορισμένους...
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω...Σκέφτομαι ότι θα περάσει ο καιρός και θα καταλήξω μόνη μου, να βγαίνω από το σπίτι μόνο για να πάω στη σχολή και στο σούπερ μάρκετ, στα διαλείμματα των μαθημάτων θα κάθομαι μόνη και θα πάρω μια γάτα να μου κάνει παρέα τα βράδια που θα μένω στο σπίτι και θα βλέπω τηλεόραση.